Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Senin değil canım nişanlının . Öyle habersizce çiçeklerle aniden gelişi kovsan gitmeyişi . Sana çok değer veriyor seviyor gibiydi. Vip değilsin demiş geçen yıl bu yaptıkları neydi .

Evet, herşeyi uçlarda yaşayan bir insan işte maalesef.. daha neler neler ..buraya yazsam senden başka bir insanı mı anlatıyorsun denir.

bu anlattiginiz tavirlar genelde doktorlarda gorulen tanri kompleksini andiriyor,psikoloji de bi rahatsizlik olarak geciyor
kendini ustun gorme,karsisinda soru sorani azarlama vs..ozellikle ameliyatlara giren doktorlarda daha sIk gorulur.
ben esimle okulu bitirdigi gibi evlendim,bolumu dolayisiyla surekli ameliyatlara giriyor ve arada bana bile atarlanir ustunluk taslamaya calisir ama dilim serttir,mizacimda oyle altta kalmam bunu bildigi icin pek ilismez bana..ama annesine bile bu uslupla konustugunu cok gordum.
sessiz kaldikca aziyor bu durum diyebilirim,hudut belirlemek cok onemli.
diger yorumlarinizi da okudum,bence de yapabileceginiz en guzel sey suan icin sessiz kalip merak etmesini saglamak.
ama su kadarini soyleyim,mesleginde ilerledikce stresi azalmayacak aksine articak.ben esimde bunu goruyorum,o kitaplar yukselme arzusu calisma saatleri hayatinizdan cikmayacak.
evet guzel,elinin altinda bi doktor var hastalik oldugu zaman mudahalede sIkinti yok ama sorun o adami evde bulabilmekte..hatta doktor esiysen cocuklarini yalniz buyutursun derlerdi inanmazdim..evet oyleymis..yalniz basina cocuk buyutuluyormus..

Gecmis olsun cok agir olmus bu yapilanlar. Umarim nisanlin duzelir ve bu yaptiklarini duzeltmenin bir yolunu bulur.

"Ulan sen kimsin" diyesim geldi.
Bu nasıl bir densizliktir.
Bu nasıl bir bencilliktir.

Bu adamla mı evleneceksin. Bence bir kez daha düşünün.

arkdaş ben seni son yorumlarından sonra anladım doğru yoldasın .kendini tanıyorsun diyorsun ki ben sessizce ayrılırsam içimde kalır haklısın.ben yıllarrr yıllarrrrrr önce böyle aynende nişanlı mğsvettesinden ayrıldım bir sürü soru işaretiyle ve hala onlara cevap bulamadım adamın yüzünü hatıralmıyorum o derece lüzumsuz ama soruların cevapsızlığı o derece hatırımda.

bırak dönsün cevaplarını bul şüfreleri çöz sonra da bırak bu sonradan görmeyi.çünkü kork Allah'tan korkmayandan demişler.adam da merhamet yok garibana hastaya bile sırf bunun için bile terkedilir ya neyse.

O kadini üzmeye hakkin yok mu? Ne yapmissinda üzmüssün annesini.. telefon acarak soru sorarak üzmüs mü oluyorsun..
Bunun altinda baska birsey var. Muhtemelen onlarda kaldiginda hoslarina gitmeyen birseyler olmus.

Nisanlinin agzini yokla.. illa cikar ortaya bu sacmaligin sebebi.
Ve ailenin rizasi olmadan evlenmeyi düsünme. Annenin babanin ici ferah olmali süpheleri olmamali..

Tecrübeyle sabittir ki evlenme, inan boşanmak daha zor ..
Şu yaptıklarını geçirdiği gergin dönemleri bağlama çünkü değil ..
O aslında böyle ..
At nişanı, sonra pişman olur ..
Çok emin olarak söylüyorum sana, böyle bir karakterle evlenirsen ömür boyu çekmek zorunda kalırsın,
ya da boşanmak ..

Bence fazlasıyla karışmışsın, sağlıklı düşünemiyorsun.
İlişki dinamigi tespitin sencede biraz komik olmamış mı.
tabiki her ilişki digerinin kopyası degildir.
ama belli başlı temeller vardır. bunun başında da saygı gelir. saygı olmayan yerde de kimse aşktan bahsetmesin.
kararına saygı duyuyorum ama yinede hemcinsim olarak kendin için doğru olan kararı almanı canı gönülden diliyorum.

Ben sastim kaldim bu ne be nisanlin mi dusmanin mi belli degil! Tak sepeti koluna her kes kendi yoluna. Var ya kocam nisanliyken su haraketi yapacakti adamin gozunun yasina bakmam ben hele hele o kadar normal seyler icin yuzuk cikarmis biriyim ben. Kendinu ezdirmicen bu kadar basit!

evliligi kafandan çıkarttıgına inanmıyorum,
sadece her yaptıgı hatadan sonra bişekilde yoluna koyacagını biliyorsun.
Şuan tekrar süper egolu,büyük dağları bile ben yarattım heheyt insanı nın gelip işleri yoluna koymasını bekliyorsun.
bu ilişki dinamigine alışmışsın.

Ben de doktorum zorunlu hizmete atanıcam doğuya ve tus stresim var eylül tus pek parlak degildi.Erkek arkadasim yok ama olsa da bu kadar yansitmazdim herhalde karakter meselesi evlenmeyin nişanı atın.Butun doktorlar egolu olmuyor bu arada ben değilim asla olmadım

"diğer tarafta evet benim sevgilim çok önemli bir insan ne dese yeri diye düşünebilir" Hanımefendi, ben böyle bir şeyi nerde söylemişim?Ben bu tavrın içerisine nerede girmişim pardon?Sert yorum kasıcam diye bu kadar da saçmalamaya gerek var mı soruyorum?
Ayrıca ilişki dinamiği ile ilgili yazdıklarımı tekrar okuyun, zira hiçbir şey anlamamışsınız.

yüzüğünü kargoyla yollayın abazanın şöylede bir not yazın düşünmene gerek yok defol çık git hayatımdan bu bana yeter hatta gönderdiğiniz kutunun içinede salatalık koyun...Bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ...

Evet, herşeyi uçlarda yaşayan bir insan işte maalesef.. daha neler neler ..buraya yazsam senden başka bir insanı mı anlatıyorsun denir.

Jasse hiç özür falan dileme gibi bir düşünceleri yok herhalde . Ben üzüldüm senin için . Gelişme oldukça yazarsın umarım . Artık hayırlısı neyse o olsun senin için . Ama nişanlın tam ikizler burcuymuş .

Teşekkür ederim,evet cevapsız sorulardan yapı olarak çok rahatsız oluyorum ve mümkün olduğu kadar öğrenmeye çalışıyorum.Sonrasında zaten ilişkimizin şu haliyle devam edecek bir yanı yok.O bahsettiğim kısır döngüye de girmesini istemiyorum artık.

ayyy bi an önce kac bu adamdan bi halt olmaz hep seni üzer tecrübeyle sabit...

Jasse kendi yaptıklarını başkası yaptı gibi anlatmay başladı diyorsun. Bu adam bildiğin kişilik bozukluğu falan mı yaşıyor nedir? Öyle sıradan bişeyler değil bu anlattıkların. Adam normal değil. Ailesi de sürekli idare eder, susar pozisyonda. Bişeyler yedirmişler falan filan demişler ya sana. Acaba bir çeşit kriz falan ya da ne bileyim ona benzer bir durum yaşadı da onun devamı mı bu dalgalanmalar?

ben olaydan çok sizin olaylara bakışınızı izledim..

nişanlınıza kendinizi köle etmişsiniz.
ne yapsa huyu böyle oldu, yaşadıkları şeylerden böyle diye alttan alma tutumu sergiliyorsunuz..

bir öğretmenim vardı ortaokulda kulağı çınlasın.. derdi ki "anasının babasının avutamadığını ben mi avutacağım"..

bence sen onu avutmaktan vazgeç. şayet onda vazgeçilmeyecek bişey yok anladığım kadarıyla.. evliyim çocuğum var. eşim benle asla böyle konuşamaz.. ben de onunla böyle saygısızca konuşamam.. birimizden biri bunu yapsa mahkemede biter iş..
bence sizi sevmiyor.. sadece alışkanlıktan nişanlanmış.. zira insan utanır sevdiğine, sevdiğinin annesine bu terbiyesizliği yapmaz..

Herşeyi tane ta e yazmana gerek yok benim anladığım bu, başka birşey anlayan o şekilde yorum yapar, benim yorumum bu yönde oldu, neşir sıkıntı göz ardı et okumak zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…