Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Hemen nişanı boz arkadaşım, hem de hemen!! Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki yol yakınken gerçek yüzü çıkmış ortaya.

Degil 5 yillik iliskim 25 yillik kocam bana boyle davransa kendini kapida bulur.
Ha bunu gereksiz saldirmak icin söylemiyorum, ben boyle davransam ben de kendimi kapida bulurum.

Git yuzugu ve esyalari anasina ver, adamla yuzyuze bile gelmeden kurtul.

Jassey yazdiklarini yorumlarinla birlikte sayfalarca okudum ve kendimi gordum.

Sinirli nisanli
Sinirli nisanlini sana yamamak icin ugrasan aile (sen alttan aliver,yumusar falan filan)
Haksizliklar

Bende koskoca 3 yilimi verdim. Bu yasadigin sey sadece bi fragman. Flort doneminde camimi 3 gun gozleyen kavga edince telefonlarda aglayan zirlayan adam nisanliliktan sonra ailemin yaninda azarlayan adam oluverdi, saygisiz terbiyesiz ulanli mulanli bi adam oluverdi. Eski konularima bak bi istersen.
Biliyorum bunu affedeceksin. Ona o sureyi vereceksin. O seni terk etmeyecek. O seni terbiye ediyor suan aklinca. Daha buyuk problemler yasayacagin asikar. Ama"keske" demek istemiyorum dersen bekle. Sana verdigin caba icin saygi duyarim. Ama ne gerek var? Suan ailen senin icin ne kadar endiseleniyorlar. Sen kizini boyle bi damat ile evlendirir miydin?
Banada boyle bi terbiyesizlik kinamdan 1 gun once yapildi. Ailemin yaninda rezil etti beni. O gun koydum kapinin onune. Kina mina esya ev nisan 3yilim bilmem ne umrumda degildi. Simdi bi umut isigi yaksam kosa kosa gelir o cok aileci, kendi adaleti icin hot hot olan tavizsiz adam.
Eger kalbinde bi aci varsa bitirmeye dair bitirme.
Eger kalp ile mantigin ayni bedende var oldugunu dusunup mantigina rest ceken bu adama karsi en ufak bi acin yoksa da gecmis olsun derim.

sen niye agliyorsun ara simdi mesaj cek ben bu nisani atiyorum seninle iyi bir evliligimizin olacagina inanmiyorum de ki o yalvarsada bence donme simdi boyle yapan evlenince neler yapar dusunmek bile isteniyorum

Herife bak ya toto tavan yapmış.
Ne arıyorsun kız? Geber yazardım böyle aptala dayanamayıp kusura bakmasın.

Ne kadar kaba, duygusuz, sevgisiz biri.

İyi valla hepimizin sıkıntılı dönemi oluyor, insan sevdiğinde teselli bulur.
Sana yaptığı muamelenin affı yok.

Koy tekmeyi görsün kim VIP ay çok sinirlendim!

aslinda biriyle o nisan yuzugunu gonderecek o adamin suratini merak ediyom o zaman kim vib mis girecek

Jasse in diğer konusunda yazdıklarından o kadar kolay affedeceğini zannetmiyorum . Kmlerce uzaktan elinde çiçekle iş yerine gelen eski sevgiliyi eve geri yolladı . Hem de çok sert bir şekilde ama yine de belli olmaz .

nisanlınızın bu sozlerı karsında ben yuzugu atardım o zevkı ona yasatmazdım.. cok agır kırıcı konusmus.. sız aılenızle dınlerken oda heralde kendı aılesıne (annesıne) show yapıyordu sanırım.. boylesını konusmayı bu tarz erkekler adamlık sanıyorlar hayatlarında sıkıntı olunca eslerınden cıkarıp erkek oldugunu dusunuyorlar..

merak ettıgım bır sorular var

1 nısanlısınızı dolduran bırı olabılırmı? herkes sıze guleryuzlu olabılır ama farklı bısıler hıssetınızmı
2 size hakaret edecek kadar ne yasadı? bu tarz konusma sabır veya ıdare edılecek bır durum degıl
3 hıc oz elestırı yaptınız mı? belkı sızden aılenızden bırıken bırseyler vardır bırıkıp bırde uzerıne yukarıdakı yazdıklarım eklendı de mi boyle tepkı verdı ?

yanı boyle ufak bır olaydan dogal olarak endısenmıssınız boylesı hakaretler cıkmaz nedir bu adamı cıldırtan? 5 senelık ılıskınız varmıs hıc boyle degıldı dıyorsunuz bır sey olmus ve oluyor o tarafta benden soylemesi..idare sabır edılecek sozler degıl cek resti kardesim

Bu adamla evlenirsen pişman olursun,çok açık. .
Daha büyük acılar sıkıntılar yaşamamak için yol ver gitsin.vip nasıl olunurmuş görsün. Cok terbiyesizlik etmiş, yazıklar olsun yani..

Nereden başlasam bilemedim. İnan sana '' kızım manyak mısın ne dinlendin bu adamı bu kadar daha bi önceki günden anlayıp tekmeyi basman lazımdı senin değerini bilmiyor, kim bilir belkide aldatılıyorsun. Hatta aldatmanında ötesinde şeyler olduğunu düşünüyorum ben bu kadar kör olamazsın vs vs vs.. '' diye kızamıyorum bile. Çünkü şunları okurken benim bile kalbim kırıldı.
Bu kadarına da pes...
Ayıp yahu, ayıp her şeyden önce. 5 sene bu. Neler neler paylaştın sen bu kızla.
Bu sözler ne çirkin sözler ? İnsanın sevgisi bitmiş olsa dahi kullanmaz bu sözleri.
Aklını başına topla jasse. Bu adam seni sevmiyor ! Sevmemesini bırak yüksek ihtimal aklında başkası var yada düpedüz aldatılıyorsun.
Hala daha parmağında tuttuğun bi nişan yüzüğü varsa ben sana bi şey diyemem artık. Kesinlikle bu adamla ilişkini bitir ve ne olursa olsun bu olanlardan sonra geri adım ATMA !
Lütfen ya. Lütfen yani. Emin ol içinde taşıdığın şu kırgınlık, şu sözlerin açtığı yaralar ondan uzak durmana ve zaman içinde ondan tamamen soğup uzaklaşmana fazlasıyla yeter, üstüne birde artar da bundan sonraki ilişkilerinde çok temkinli davrandırır.
Yapma nolur ya. Valla ağzım açık okudum şu yazıyı. Sen bu saatten sonra bu adamla devam etmeye kalkarsan ben sana daha ne diyeyim yani..
Yapma lütfen. Kendine bunu yapma jasse.
YAPMA. YAPMA. YAPMA...
Dahada vurgulayabilirim eğer bir işe yarayacaksa.

Tek bi mesajla tamamen ayır yollarınızı. Gönder yüzüğünü yüzsüze. Sana tapabilecek adamlar varken böyle bi hayvan böyle bi terbiyesiz hadsiz öküz utanmaz rezil pislikle uğraşma.
Ay adama ne laf sayacağımı bilemedim yemin ederim.
Beni gelişmelerden haberdar et. Merak ederim şimdi ben.

Durum zor olsa da çözümsüz değil aslında, kafanda 2 senaryo çizmeni isterim ; 1) barıştınız evlendiniz ve bu hal hareketler devam edecek o belli , ben buna layığım gayet te güçlüyüm kaldırırım diyorsan ,kendi düşen ağlamaz derim 2) tüm bağını kestin, bu arada sen de olanları iyice bir düşünüp kafanda yordun diyelim, durum şu ki böylece daha sağlıklı düşünüp doğru kararı verebileceksin , bu süreçte sana döner ve en azından bir izahat verir ona göre mantığınla hareket edersin, yok hiç dönmezse zaten kılını dahi oynatmana değmez tecrübe oldu ama yol yakınken oldu dersin ve hayatına bunu da yaşamış ama daha güçlü ve sağlam basan ve hala özgür olan biri olarak devam edersin, o zaten bu kafayla her güzelliği yüzüne gözüne bulaştırır kanımca sen izle ve gör . Şunu da eklemeliyim ki yıllarımı verdim geri dönmemeliyim diye düşünme verilmiş taviz giden bir ömürdür, düzelir diye evlenip en güzel yıllarını 20-30 hatta daha fazla verip sonunda boşanan çok insan gördük. Burada başta sana yazık olur , sonrada ailene çünkü hep arada kalıp senin kendini izlemeni seyredecekler ayrıca çocukların olursa daha vahim ki aile olamamış bir tımaranede büyüyecekler sizin aklınızı kullanmamış olmanız yüzünden .Hayat senin karar senin ama bazı kararlar var ki tüm ömrü ve etrafındakileri etkiler . Bir şey daha fark ettim bence yapılan tamamen nişanlının saçmalığı ona hesap sormak ve bu küstahlığının sebebini irdelemek varken annesine çemkirmen doğru gelmedi bana şimdiden aileleri söz konusu edip bunun için tartışırsan bir ömür şimdi yarattığın saçmalığın hesabını ödemek zorunda kalırsın . Nişan 2 kişinin kararlıyla olur diğerleri katmanın sadece durumu daha da vahim hale getireceğini bilmelisin , evlensen dahi ailelerden kimseyi tartışma konusu veya dertleşme kişisi seçmeyin döner dolaşır sana patlar, naçizane tavsiyemdir. Kendini dinle ve Nasıl bir hayat istiyorsun ona karar ver, ağlamak sızlamak sadece seni yıpratır ama aklını kullanmanı sağlamaz

Ahh ahhh aynı bizim nişanlılığımız. 2 yıl nişanlı kaldık. Çok şükür aştık hepsini. Köpek gibi pişman ettim özürler diledi. Şimdi eşim oldu. Hakkında hayırlısı olsun.

Sonuna kdr okudum sabirla!
O seni terketmeden sen onu terket bence ve hic kimseye seninle o sekilde konusma hakkini verme!
Uzgunum ama ilerde daha kotu olabilir nisanlinin tavirlari, bence yol yakinken sen ayril!

Diğer mesajları okumadım ama hanımefendi size nasıl böyle şeyler söylemesine izin verirsiniz?Hadi siz verdiniz peki ya aileniz arayıpta ağzının payını veremiyor mu?Yani böyle adamlarla evlenip sonra da şöyle mutsuzum böyle bezginim şeklinde konular açılıyor.Balık baştan kokmuş kokacağı kadar.
Ben olsam yüzüğü gidip vermeye dahi tenezzül etmem kargoyla yollarım birdaha da asla suratımı göstermem sesimi bile duyurmam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…