Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Daha evlenmeden böyleyse bence evlenme kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde omrun boyunca aglayacagina ayrıl bir kere ağla ne bu yani kendi hayatini mahfetme kimsenin seni bu şekilde asagilamasina izin verme

Nişanlınız doktor anladığım kadarıyla TUS stresinde bir yanda zorunlu hizmet ama yaptikları cok ayip stresli de olsa ben olsam ayrilirdim hayat gulluk gulistanlik degil en ufak sikintida boyle olacaksa

Ne çirkin tavırlar bunlar kendini ne sanıyor bu adam yaa inanmıyorum çok sinirlendim erkek anneleri çok kıymetli kız anneleri zaten sokak da bulundu sanki.,,, Bırak ayrıl kurtul canım ya nişanlıyken böyle davranan evlenince düşünemiyorum.

Yorumların hepsini okumadım ama uzmanlık sınavı demişsin adamın bu kadar pislik muamelesine ağzının payını verememişsin.
Aklıma ilk gelen bu adam doktor mu? Ondan mı bu kadar Ego patlaması? Senin sessizliğin neden??

Evlenince dover seni baskasini buldu acaba cunku kaybetmekten korkmuyo r cok ozel olmazsa onla cok ileriye gitme ben elde ettim kolem havasi var

Yahu seni geçtim artık o tarafına hç girmiyorum bile saydırdığı şeyler yenilecek yutulacak şeyler değil çünkü. Bence sende yutma. Ailesine karşı seni tenkit ederken kendisi senin ailene nasıl saygısızlık yapar? Bırak güzelim şu hanzoyu iyi tarfı neymiş bunun valla şu yaptığı bütün iyi taraflarını sel gb götürür. Kendine acımıyorsun ailene acı bari. Bir sıkıntıları varsa dökülsünler ne bu gizem,ne bu saçma hareketler. Çekilecek gb değil. Bal gb rest çekmiş sana demek sensizde olabileceğine inanıyor. Canını yolda mı buldun sen.

Ne nişanı yerim ben o nișanı.
Bas git de, onunlamı uğrașıcan dert mi arıyorsun, ne güzel iște gerçek yüzünü görmek için geç kalmamıșsın, sen ayrıl kurtul, verilmiş sadakan varmış

Beyfendinin ne halt yediği belli olmadığından araman onu rahatsız etmiş tabi. Ne sanıyo acaba kendini. Yalnız sen kendini haksız duruma düşürmüşsün, annesi için dediklerin notunu verdim vs. onları dememen gerekirdi kesinlikle. Çok başka cümlelerle ifade edebilirdin kendini ama sen direk anneye oynamışsın cevap olarak. Haklıyken haksız düşmüşsün biraz.

Senin yerinde olsaydım nişan nasıl atılırmış gösterirdim. Bu kadar bağırmaaya manyaklığa asla altta kalcağımı düşünmüyorum bide arayıp anneme öyle söylecek ha. Yani şu kadar şeye bide nişanı o atarsa yediremez insan ya

çok geçmiş olsun canım..
ama ağlama o ayıp etmiş.. ne demek aramıycaksın dilediğin zamanda gayet ararsın birbirinize sahip çıkmıycaksanız hayatta ne diye nişanlanmışsınız acaba sorarım beyefendiye..
ayrıca işim var canım der ok aramazsın rahatsız etmezsinde bu garip..
arasan suç aramasan suç..
zor işler bunlar

asla taviz verilecek bir durum değil bu
sakın kendinizi üzmeyin aramayın sormayın
nişanın devamı onun insiyatifine kalmamış ipleri tamamen onun eline vermeyin
gerekirse ki gerekiyor zannımca nişanı atın
ve hayatınıza huzurla devam edin
asla uzun yıllar sürdü emek verdim gibi düşüncelere kapılmayın
bu kişi sizi benimsememiş eşi olsanız bile size böyle davranır

Bir saniye dusunecek bir durum yok.
Okurken yuhhh dedim, ne icin katlanacaksin butun bunlara, sucun ne ki.
Arkana bile bakma, bak kendisi o zaman senin butun sulaleni nasil ariyor telefonla.

Bu adamın gercek yüzünü evlenmeden önce gördüğün icin cok sanslisin. Ya evlendikten sonra böyle aileni ve seni uzseydi ? Ki şuan o adama taviz verirsen dahada üzer..

Verilmis sadakan varmis

Jasse hatırladım seni hani su işyerindeki sarışın Emre mevzusunda takipteydim
Ne talihsiz bir hatunsun bacım sen ya
Çok güzelsin anlaşılan güzellerin şansı olmazmış derler Allah çirkin şansı versin
Neyse diğeri dengesizdi buda psikopat çıktı he
daha evlenmeden bunları yapan evlenince hayatı zehir eder sana
Yol yakınken kaç kurtar kendini

nasıl sinir oldum seni ailesine saygısızlık yapmakla suçlamış da kendi yaptığı ne durduk yere anneni arayıp kızınıza söyleyin beni aramasın müsait değilim saçmalamış canım seviyosun için acıyo şuan mutlaka ama evlilik ciddi bi olay sen düzelir diye beklersin düzelmez olan sana olur bana kalırsa resti çekmesi gereken sensin

üzüldüm ya. kafayı yemiş sanki. hani bence ayrıl ama barışacaksan da bunun telafisi kolay olmamalı.

Beş yıllık ilişkin var geçen yıl emre diye birinden hoşlanıyorsun nişanlının da zerrini var falan...sonra adam anana bağırıyor sen ayrılmıyorsun falan...beyin error bende ...

Hala ne olucak bu ismi diyorsunuz? Ayrica adam seni gozden cikarmis bile...

yorumlarin birinde nisanlinizin doktor oldugunu okudum,yanlissam duzeltin lutfen.
benim esimde doktor,sinav stresinden yanina desturla giriyorum inanin ve eger tlfu mesgula aldiysa asla ve asla aramiyorum,msj atiyorum o da musait oldugunda donuyor..eve geldiginde de ilk 1 saat bosbos bakiyor adam sonra sonra kendine geliyor..
nisanlinizin tavri cirkin cok cirkin..ama aramada israrci olmasaniz daha iyi olurmus..bide acikcasi biraz doldurusa gelmis gibi geldi bana,annemi uzuyorsun filan demesi bildigin arkanizdan dert yanildigini gosteriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…