Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Kuzum benim... Allah rızası için ayrıl şu densizden. Zaman isteyecekmis duzelirse donecekmis. Hayatında bir başkası daha yoksa hiç bir şey bilmiyorum. Gönlünce eğlenip sonra dönecek daha iyisi olmazsa. Saygiymis. O sana ve ailene en büyük saygısızlığı yapmış. Ne saygısı yaa. S...r et şu gereksizi

Zararın neresinden dönersen kardır canım.. bu adam gerçek yüzünü şimdi göstermiş sana bence.. bunun daha durulacak yanı yok maalesefsaygı yok ki başta .. sevgiden önce saygı gelir evlilik de.. saygısı olmayanın sevgisi de zaten hemen söner üzgünüm

Benim anlamadigim birsey var 5 yillik iliskim diyorsunuz ama 2014 de is yerinde bir is arkadasinizdan hoslandiginizdan bahsetmisdiniz ? bu nasil oluyor? Emre?

Bence bu işin sonu belli
Ortada hiç bi şey yokken kestirip atmış resmen
O tavırlar o konuşmalar nedir öyle ya
Kendim yaşamışım gibi sinirlendim, üzüldüm
Bence kesinlikle kaç kurtul derim
O çoktan silmiş zaten, o bitirmeden sen bitir derim.

Benim anlamadigim birsey var 5 yillik iliskim diyorsunuz ama 2014 de is yerinde bir is arkadasinizdan hoslandiginizdan bahsetmisdiniz ? bu nasil oluyor? Emre?

Bana sormadiniz ama yazayim. Sonra fake konu sanilmasin.

Bir ara ayrilmislar evet o sure kisa bir sure degil. Sonra adam geri donmus , konu sahibini ikna etmis ve gonlunu almis. O uzun ayrilik doneminde konu sahibi de elbette ki baska birinden hoslanabilir, cunku blof degil bir daha barismayacaklarini dusunuyormus.

Sana ayrıl ya da ayrılma kelimelerini bu okuduklarıma göre söylemeyeceğim. Öncelikle bu adamın derdi ne onu bilmen gerek. O yüzden telefonla falan değil yüzyüze konuşmalısın. Derdi ne anlatsın. Boş yere triplere giriyorsa yol ver gitsin. Direk ayrılmak yerine konuşma yaparsan en azından yargısız infaz olmaz. Çünkü senin dediğine göre bu adam normalde bu şekilde olan birisi değil. Sen bir şey yapmadığın halde bu hale gelmişse normal değildir bu durum. Hoş, senin yerinde olsam ben bana bu davranışlarının arkasında ciddi anlamda bir sebep beklerdim.

Rezillik yani. Bırakın nişanlıyı bir insana yapılmaz bu. Ne kadar terbiyesiz bir adammış. Ardınıza bakmadan kaçın bence.

Muhtemelen ayrılık Döneminde Yaşananlar sebebi ile zerre değeriniz kalmamış..

ZAten uzun vadeli ayrılıklar hele ki 3.şahıslar giriyorsa bi ilişkinin içine o ilişkiden artık hayır gelmiyor. Evlilik ile noktalansa bile..

benimde aklıma gelmedi değil başkasının olabileceği.. "bana zaman ver" cümlesi çok tehlikeli bana göre. 3. şahıs sinyalli..

Evlilik o kadar zor birşey ki.. Hele de baba evinde zorluk çekmediysen.. Bu adam sana şimdiden bunlari yaptiysa sonra nrler yapmaz. Sana boyle saygiszca konustuktan snra devam etsen ne olur. Saygi olmayan ilişkiden birsey bekleme. Bence bekleme ve ayril.

Uzun zamandır fevri yorum yapmıyordum sitede. Ama sizin konunuza dayanamadım. Eğer bütün bunları yutup affederseniz bu adamı kendinizi hiç sevmiyorsunuz demektir. Hadi kendinize geçtim annenize yapılan saygısızlık hazmedilemez.

Ömür boyu bu tavırları çekip uzulmek yerine nişanı atın ve bir kere uzulun hatta bence hiç ama hiç üzülmeyin çünkü karsinizda size değer veren saygı duyan biri yok maalesef

Eminim sizin karşınıza sizi çok çok mutlu edecek değer verecek harika bir insan çıkacak

Ne güzel evlenmeden görmüşsünüz gerçek yüzünü. İyiyken çok iyi sevgi aşk doluyuz gibi bir düşünceye kapılıp yaptıklarını görmezden gelmeyin. Evlendikten sonra o küçük aşk sevgi kırıntıları da bitiyor. Hayatınızı mahvetmeyin.

ayrıl lütfen. yorum bıle yazamıyorum.
agzının payını ver ve tekmeyı bas.

Bunun ayrılası gelmiş de kılıf uydurmaya çalışıyor. Çöz gitsin ipini. Yoksa daha da çirkefleşecek.
Seven insan sevdiğine böyle hayvan gibi bağırır mı?

Böyle adamla evleneceğine,otur babanın evinde yiyecek sadece soğan ekmeğin de olsa ailenle bölüş,mutlu ol.Huzurunu hiç bir şeye değişme.Obsesif ve komplexli biriyle evlenirsen hayatın boyunca mutsuz olacaksın çünkü.Bırak canım ya,koca koca diye paralamayın kendinizi,size değer vermeyecekse yol verin gitsin...Evlilik huzur bulmaktır diri diri mezara girmek değil!!!Yarın bir not eşliğinde zarfın içine nişan yüzüğünü koyup,güvenebileceğiniz biriyle yollayın kendisine.Bu saatten sonra muhattap olup daha fazla hakaret işitmeyin.Nota da mutluluklar dilerim falan gibi medenice şeyler yazmayın,o adam medeniyetten anlamaz.''Senden kurtuluyorum,Ruh sağlığım ve huzurum senden daha değerli,hadi yoluna nişan yüzüğüm de sadakam olsun deyin.'' yollayın yüzüğünü,yüzüğünüzü bile tenezzül edip almayın,bırakın onda kalsın.

Bence yüzüğü de bu kendini haddini aşan insanı da çıkarın atın hayatınızdan. Yaptığı saygısızlık böylesine haddini bildirmekten başka bir yol göremiyorum

konu sahibi meraktayım bu saat oldu ne yaptınız, konuştunuz mu hiç nişanlınızla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…