Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

sadece konunu okudum, başka bişe yazdın mı bilmiyorum
o yüzden soruyorum
ne yapmayı düşünüyorsun
belliki çok seviyorsun o yüzden hala sorguluyorsun niye böyle oldu diye
ama üzgünüm bu adamdan hayır gelmez sana daha hiç şimdiden böyle davranıyor evlenince düşünmek istemiyorum
evet sen vip olmalısın onun için çünkü başka nişanlısı yok o ne demek öyle yani

Sözde aşk sözde sevgi arkasına sığınılarak yaşanan yanlış ilişkiler,nişanlar,evlilikler,gururları yerle bir edilen aileler.
En üzücü olanı da bu evliliklerden olan masum çocukların kararmış gelecekleri.
Hikayenizde bunu gördüm maalesef .

cok uzuldum durumuna canim
bunlari hakedecek ne yapmissin Allah askina

nisanlinin sacini basini yolmak istedim konunu okurken terbiyesiz

Annesine babasina karsi cemkirdigini yazmisin.
Anasina babasina saygisi olmayan esine, yuvasinada saygisi olmaz.

bi daha aramiyacaksin canim acik ve net,ararsada cvp verme,bakalim o sana ulasamayinca kimleri ariyacak?sizinkileri aradigi zaman da kimse cvp vermesin kisasa kisassonrada arar ne beni,nede ailemi rahatsiz etme diyeceksinbune yaa okurken cildirdim ben!bu ne curret,bune kustahlik kusura bakma ama bakilacak yuz birakmamis terbiyesizbence bu adam bi haltlar karistiryor yada sana soylemedigi buyuk bi sorunu var,yoksa niye boyle bi sebep icin cingar cikarsinki?aaa valla cok sinirlendimezdirme kendini canim asla!uzulmede sen sukret simdiden gordun madalyonun diger yuzunu,kendine deger ver sabirli ol canim bu yaptinigi yanina kar birakma!

.."Sen yokken ailem vardı benim.Sen benim aileme saygısızlık edeceksen bu evin kapısından adımını atamazsın!Anneme jasse bana ulaşamıyor seni arıyor,açma dedim açmadı!Defol git,ben bu nişanı atarım hiç umrumda da olmazsın!Bana süre vereceksin bu süreçte düşünücem kendine çeki düzen verip aileme saygısız davranırsan bu iş biter,nişan mişan anlamam....."

Ben olsam bu yazıyı çıktı alır yatağımın karşısına asarım ki sabah uyandığımda olanları unutup affetmiyim!

İleride ailesiyle ilgili en ufak sıkıntıda aynı cümleleri kuracak,bu sefer belki kucağında ya da karnında çocuk olacak.

Yok be guzelim allah askina inanma boyle biseye,aklima bisey takildi ailesi sana karsi nasillar?kv kp araniz nasil?sahsen kv yaptigi da az degil yani insan ne kadar oglu cvp verme desede,gider bi koseye acar sessizce konusur der kizim bi sorun yok iyiz,oglum evde arama simdilik sonra ben seni ararim der yani kafama takildi valla

Ay allah rızası için diyemedinmi asıl sen defolu git ulan nişanı atıyorum senle ugrasacam diyemednmi yaa bak o zaman noluyodu kaçan kovalanir bacim kaybetmek hicbiseyin yok asıl kazanirsin kurtulursan hepimiz el bebek gül bebek büyüdük böyle adamların bizi ezmesi kullanması için degil

bence seven bir insan bu şekilde davranmaz. davranamazzzz.. lütfen duygularını bi kenara koyup, mantıgınla olayları yorumla. o zaman gercekleri daha iyi göreceksin...

Arkana bakmadan kaç kaç kaç ayrıca içen adamdan bi b.k olmaz

valla kusura bakma da kendine bu şekilde davranılmasına nasıl izin veriyorsun? ben olsa daha çok bağırır, ben attım ulan nişanı, git ne halt edersen et şimdi der çat suratına kapatırdım, ondan sonra da iki seçenek var zaten: seviyorsa köpek gibi peşinde dolanır - ki bence epey bir dolandırılmayı haketmiş- sevmiyorsa yol yakınken kurtulmuş olursun.

Okurken sinirden catladim yemin ederim ya sen nasil dayandin bu adamdan bu laflarla durmayip devam etmek olaganüstü birsey, kendisi ailesiyle kendini VIP mi saniyormus ? alla alla yok istediginde arayip rahatsiz etmicekmissin buna tekmeyi atmalisin bunu istiyor .

NE İş yapıo ki. Çokk bencil biri. Valla cicim aylarından sonra çok pişman olursun.hiç eyvallah etme...

Nişanlın seni sevmiyor diyemem. Ama böyle manyakça seven sevginin bu olduğunu sanan adamlar var. Ve sen evlenince eşin her sıkıntıya strese düştüğü zaman bu hakaretlere, haksızlık lara maruz kalacaksın. Şimdi iyileşip sırf seni kaybetmemek için şu oldu bu oldu nazım sana geçti gibi gelebilir sana. Aman diyim. Bak evli olan kimseye böyle bişey için boşan demem ben. Ama evli değilsen kaçıp kutulacaksın. Son viraj nikah masasındaki attığın imza. O ana kadar çok mantıklı düşünmeli genç kızlar. Varsın 5 yılın yansın bundan sonra hep yanacağına.

bu adamdan bir cacık olmaz nişanı sen at arkadaşım
yaşanmışlıklara sevgiye takılma sana bir abla öğüdü, hepsi geride kalır unutulur
ileri yıllarında bu satırlarımı hatırlar üzülürsün niye dinlemedim diye

Hala ne yapacağım diyorsunuz. Bu adamı kendinizden daha mı çok seviyorsunuz? Böyle aşk sevgi olmaz. Böyle adamlık da olmaz. Bence bütün süreleri ona verdiğinizi söyleyip ayrılın. Ben olsam kişisel numaramı ev numaramızı değiştirir sosyal ağlarımı da kapatırım..anneme babama da onları ararsa açmamasını hatta size ondan bahsetmemesini isterdim. Hee benim ailem böyle bir durumda nişanı atardı evlenmek istesem ille başımı yakmak için kaçmak zorunda kalırdım. Ben çok sinirlendim siz nasıl duruyorsunuz. Aldatılıyor da olabilirsiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…