Siz 4 sene sonra buraya yazıp boşanıyorum ama yıllarca evi ben gecindirdim eşim babasının üstüne olan arabayı ödedi, beş kuruş alamadım yazınca burda baban haksız, her şeyi kendiniz alın, ne var o arabayı siz kullanacaksınız diyen herkes size enayilik etmişsiniz diyecek o yüzden hiç boşuna ciddiye almayın derim o yorumları. Bu hikayede nişanlı baş yılan, babası anasının gözü, babanız da çok şükür ki neyin ne olduğunu görebilmeş öngörülü birisi, bir siz hala kararsız kaldım diye biraz safsınız bence.
Benimle hiçbir ilgisi olmayan arabanın taksidini kocam ödeyecek ben de essek gibi onu geçindirecegim.. yani birine o kadar para harcayacak olsam jigolo tutardım hem gönlümü hoş ederdi hem yazın iki ay anasını danasini cekmezdim.
Yine siz bilirsiniz ama sanki karşımda klasik iğrenç zihniyetli, aileci bir erkek öğretmen vakası olduğuna hemen hemen eminim. Bütün hayatım bunların içinde geçti. Kendileri en lüks arabaya biner eşleri otobüse. Tatiller desen hep adamın memlekette, tabi kadın hizmet edecek. Hele bir çocuk olsun..