- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallahSadık olmamak değil bence nişanlını sevmiyorsun.
Bunu da saflıktan anlamamış olamazsınız değil mi? Yaptığınız tüm hataları saf ayağına yatarak mı yaparsınız genelde?Ne gibi?
Düüne 2 ay kalmış ama o zaman neden ayrılmıyorsunuz? Gerek var mı bu ilişkiyi sürdürmeye o zaman neden devam ediyor? Sevmediğiniz bir adamla aynı evde yaşayıp ilişkiye giriyorsunuz birde. Bence ayrıl ve koşarak uzaklaşSevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah
Neden böyle yaptığını buraya yazamıyoruz banlanırız anla sen
Koşarak uzaklaşması gereken kişinin konu sahibi olduğunu düşünmüyorum.Düüne 2 ay kalmış ama o zaman neden ayrılmıyorsunuz? Gerek var mı bu ilişkiyi sürdürmeye o zaman neden devam ediyor? Sevmediğiniz bir adamla aynı evde yaşayıp ilişkiye giriyorsunuz birde. Bence ayrıl ve koşarak uzaklaş
İlişkiye girmek? O olmuyor çünkü olamıyor her gün mesaiye kalıyor gücü yok benim de isteğim yokDüüne 2 ay kalmış ama o zaman neden ayrılmıyorsunuz? Gerek var mı bu ilişkiyi sürdürmeye o zaman neden devam ediyor? Sevmediğiniz bir adamla aynı evde yaşayıp ilişkiye giriyorsunuz birde. Bence ayrıl ve koşarak uzaklaş
dogruKoşarak uzaklaşması gereken kişinin konu sahibi olduğunu düşünmüyorum.
burda hıc bır erkege elının kırı denmez yanlıs yere gelmıssınız sızErkek aldatınca elinin kiridirci kadınlar var b
İlişkiye girmek? O olmuyor çünkü olamıyor her gün mesaiye kalıyor gücü yok benim de isteğim yok
MAdem bu kadar mutsuzsunuz neden devam edip bile bile lades yapıyorsunuz?Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah
Şuraya yazdığım kadar hatta fazlası yazmadıklarım var alışkanlıklar var aşk az da olsa var yaşanmışlıklar var ne kadar doğrucu davutsunuzMAdem bu kadar mutsuzsunuz neden devam edip bile bile lades yapıyorsunuz?
Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah
Ben içmeyi kabul etmedim sadece konuşmak istedim bilmiyorum kafam karıştı evlenmekten korktum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?