Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Sadık olmamak değil bence nişanlını sevmiyorsun.
Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah

Pişmansanız aynı şeyi her kim olursa olsun tekrarlamayacağınıza eminseniz ekran görüntüsünü nişanlınıza atınız bak asılıyodu şüpheleniyorum doğruymuş diye adamı zarflamış muhabbeti yapın haa ben yaparım diyorsanız nişanlınızdan lütfen ayrılın

Nasıl yani konuşuyorsun muhabbet had safhada ama nişanlına tek kelime anlatmadın mı? Bence dürüst ve sadık değilsin. Bana bir erkek yazsa ve konu sohbete dönüşse normal arkadaşımsa konuşurum ama nişanlıma anlatırdım. O sohbet asla had safhaya gelmez karşındaki de evine içki içmeye çağıracak yüzü bulmazdı

Sakin gitme sakin.ve engelle her yerden konusmalari cocuga ve aielsine atar

Bunu da saflıktan anlamamış olamazsınız değil mi? Yaptığınız tüm hataları saf ayağına yatarak mı yaparsınız genelde?
Ayrıca o had safhada, saf saf ettiğiniz muhabbetleri nişanlınızın arkadaşı paylaşır zaten nişanlınızla. O karar versin sadakatsizliğinizin temelinde saflık mı başka birşey mi yatıyor.

Düüne 2 ay kalmış ama o zaman neden ayrılmıyorsunuz? Gerek var mı bu ilişkiyi sürdürmeye o zaman neden devam ediyor? Sevmediğiniz bir adamla aynı evde yaşayıp ilişkiye giriyorsunuz birde. Bence ayrıl ve koşarak uzaklaş

Koşarak uzaklaşması gereken kişinin konu sahibi olduğunu düşünmüyorum.

İlişkiye girmek? O olmuyor çünkü olamıyor her gün mesaiye kalıyor gücü yok benim de isteğim yok

Erkek aldatınca elinin kiridirci kadınlar var b

İlişkiye girmek? O olmuyor çünkü olamıyor her gün mesaiye kalıyor gücü yok benim de isteğim yok
burda hıc bır erkege elının kırı denmez yanlıs yere gelmıssınız sız
aldatan kım olursa olsun babam olsa acımam

Allah bildiği gibi yapsın sizin gibi insanları. Nişanlınız bunu size yapsa ne hissedersiniz. Birazcık empati çok değil. Erkek aldattığı zaman kötü de kadın aldattığı zaman değil mi. İkisi de eşit derecede iğrenç artık anlayın şunu.

MAdem bu kadar mutsuzsunuz neden devam edip bile bile lades yapıyorsunuz?

MAdem bu kadar mutsuzsunuz neden devam edip bile bile lades yapıyorsunuz?
Şuraya yazdığım kadar hatta fazlası yazmadıklarım var alışkanlıklar var aşk az da olsa var yaşanmışlıklar var ne kadar doğrucu davutsunuz

Şaka misiniz siz , aklınız varsa neden kullanmiyorsunuz ?

Ayrılmak diye bir seçenek var değil mi ?

Ben içmeyi kabul etmedim sadece konuşmak istedim bilmiyorum kafam karıştı evlenmekten korktum herhalde

Özgürlük elden gidiyor diye, evlenmeden flörtlü ortam aramışsınız; bunu vakti zamanındaki bir arkadaşımda gözlemlemiştim.

Sevgili işleri ciddileşmeye durunca, bilmem sevgilisi ile o tatlı flört zamanından geçtiği için, bilmem belki kendisi doyumsuz olduğu için, boşluğa düştüğü için artık nedir; başka erkekler ile sohbet etmeyi ekstra isterdi. Bunu arkadaşça yapardı ama gizli flörttür bu; arkadaş(!) arkadaş(!) iltifatlaşmanın da bir haddi olur değil mi? :) Burada sextingden, seni seviyorum'dan filan bahsetmiyorum.

"Bence çok hoşsun"lu kikirdemelerden bahsediyorum.
Bunu yapmayın; bka sarar ve evet şu an hafif geliyor olabilir ama aldatmanın zirvesi olmasa da, bir basamağıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…