• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Ben içmeyi kabul etmedim sadece konuşmak istedim bilmiyorum kafam karıştı evlenmekten korktum herhalde

Fikren mi aldatmış oluyorum anlamadım
Sizin şuan hayatınızda biri var değil mi? Hemde yakında düğününüz olacak. Ama siz buna rağmen başka bir erkekle konuşup muhabbeti had safhaya çıkarıyorsunuz? Şimdi bu nedir dışardan gözle sizde bi bakın... Ya sevmiyorsunuz yada aklınız dışarıda.. bende diyorum ki ya evlenince de başkalarıyla konuşursanız ne olacak peki? Sevmiyorsanız yol yakınken düğün de yapmayın.

Nedir bu konuşmak

Sevgilim varken başka erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım içki de içtim

20 yıldır aynı adamlayım

Hiç onu aldatmadım

Ama o arkadaşımda kaldığımı da anlattım

Neden nişanlınız olmadan onun arkadaşına gidiyorsunuz o başka şehirde mi

Nedir bu konuşmak

Sevgilim varken başka erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım içki de içtim

20 yıldır aynı adamlayım

Hiç onu aldatmadım

Ama o arkadaşımda kaldığımı da anlattım

Neden nişanlınız olmadan onun arkadaşına gidiyorsunuz o başka şehirde mi
Hayır eski arkadaşı o görüşmek istemiyor ben görüşmek istiyordum iyi biri bence falan dedim hatta

şunu yapan nişanlın olsa taşlardık, hemen ayrıl diye bin tane laf dönerdi.niye konuşuyorsunuz elin adamıyla? maymun iştahlı mısınız? nişanlınız sizi deniyor olmasın? gitmeyin nişanlınıza da olayı eksiltmeden anlatın.

şunu yapan nişanlın olsa taşlardık, hemen ayrıl diye bin tane laf dönerdi.niye konuşuyorsunuz elin adamıyla? maymun iştahlı mısınız? nişanlınız sizi deniyor olmasın? gitmeyin nişanlınıza da olayı eksiltmeden anlatın.
Ben bilmiyorum zaten aklı selim biri değilim sanırım haklısınız ne diyim

Aynı muhabbetleri nisanliniz başka kızla yapsa kızar miydinız?
Had safhaya geldi derken neyi kastettiniz yani. Cinsellik falan geliyor insanın aklina

ınsanlara noluyor ya herkesın hormonları bır degısık
hanımefendı nişanlı ınsansınız evlılıgınıze sayılı zaman kala baska adamla nıye konusuyorsunuz amac ne ?
e nısanlıyken baskasıyla konusursanız sızı tabıkı eve davet eder bunda sasıracak bırsey yok benım sasırdıgım cınsıyet gozetmeksızın soyluyorum herkesın degısmıs cosmus kudurmus demeden olabıldıgınce nazık anlatmaya calısıyorum hormonları

sevmıyorsanız evlenmeyın zorla mı

Hayır gitmedim konuştuğum İçin onla sadık değilim dedim
Nisanlina söyle, de arkaasin böyle böyle dedi. Ben de kötü niyetli düşünmedim konustum ama düşününce niyeti anladım de. Eğer konuşmalarinizda ekstra başka bir boyut olmadıysa tabi

pismansaniz daveti hala red etme imkaniniz var. kaldi ki bence gitmeyin olay orda icip sohbet etmekte kalmicak sanki. nisanlinizlada ayrilin , belli ki hayatinizin adami degil. sonradan kimse üzülmesin bosu bosuna

Hayır eski arkadaşı o görüşmek istemiyor ben görüşmek istiyordum iyi biri bence falan dedim hatta

İyi de o neden görüşmek istemiyor

Sen ne kadar tanıdın da anladın iyi birisi olduğunu

Hepsini geçtim neden ev

Bak ben de arkadaşımın evine gidip onunla kaldım vs diyorum ama bu adamlar benim arkadaşımdı yani başıma birşey gelse arkamda dururdu

Nişanlımın eski arkadaşı değil

Aynı muhabbetleri nisanliniz başka kızla yapsa kızar miydinız?
Had safhaya geldi derken neyi kastettiniz yani. Cinsellik falan geliyor insanın aklina
Kanka gibi ama değil gibi de ama işte içki falan diyince sormak istedim ama kabul ettim de bir yandan gerçi gitmeyeceğim orası ayrı ama fikren aldatmış gibi hissediyorum

Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Kendinizi nişanlınıza ait hissetmiyorsanız, ondan başkasının gülüşü, dokunuşu, sesi sizi rahatsız etmiyorsa ayrılın.
Evlendikten sonra olmasındansa şimdi tam zamanı.
Sevmiyorsunuz bu kadar basit.
Ve kesinlikle evlendikten sonra değişirim denecek bir durum değil!!!

Yürek mi yediniz anlamıyorum ki.
Madem size ters bir durum,
Yada nisanliniz duysa problem yaratacak bir mesele,
Ne diye adamın arkadaşı ile konuşursunuz?
Evlilik korkusu ise gidin başkası ile konuşun.
Arkadaşı niye?

Back