Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin şuan hayatınızda biri var değil mi? Hemde yakında düğününüz olacak. Ama siz buna rağmen başka bir erkekle konuşup muhabbeti had safhaya çıkarıyorsunuz? Şimdi bu nedir dışardan gözle sizde bi bakın... Ya sevmiyorsunuz yada aklınız dışarıda.. bende diyorum ki ya evlenince de başkalarıyla konuşursanız ne olacak peki? Sevmiyorsanız yol yakınken düğün de yapmayın.Fikren mi aldatmış oluyorum anlamadım
İyi biri diye düşündüm açıkçası
Hayır eski arkadaşı o görüşmek istemiyor ben görüşmek istiyordum iyi biri bence falan dedim hattaNedir bu konuşmak
Sevgilim varken başka erkek arkadaşlarımın evinde de kaldım içki de içtim
20 yıldır aynı adamlayım
Hiç onu aldatmadım
Ama o arkadaşımda kaldığımı da anlattım
Neden nişanlınız olmadan onun arkadaşına gidiyorsunuz o başka şehirde mi
Ben bilmiyorum zaten aklı selim biri değilim sanırım haklısınız ne diyimşunu yapan nişanlın olsa taşlardık, hemen ayrıl diye bin tane laf dönerdi.niye konuşuyorsunuz elin adamıyla? maymun iştahlı mısınız? nişanlınız sizi deniyor olmasın? gitmeyin nişanlınıza da olayı eksiltmeden anlatın.
Ne gibi?Bilmece mi çözdürüyorsunuz, bulmaca mı? Ben bu yaptığınızı kafa karışıklığı değil de başka bir şekilde nitelendirebilirim
Nisanlina söyle, de arkaasin böyle böyle dedi. Ben de kötü niyetli düşünmedim konustum ama düşününce niyeti anladım de. Eğer konuşmalarinizda ekstra başka bir boyut olmadıysa tabiHayır gitmedim konuştuğum İçin onla sadık değilim dedim
Hayır eski arkadaşı o görüşmek istemiyor ben görüşmek istiyordum iyi biri bence falan dedim hatta
Kanka gibi ama değil gibi de ama işte içki falan diyince sormak istedim ama kabul ettim de bir yandan gerçi gitmeyeceğim orası ayrı ama fikren aldatmış gibi hissediyorumAynı muhabbetleri nisanliniz başka kızla yapsa kızar miydinız?
Had safhaya geldi derken neyi kastettiniz yani. Cinsellik falan geliyor insanın aklina
Kendinizi nişanlınıza ait hissetmiyorsanız, ondan başkasının gülüşü, dokunuşu, sesi sizi rahatsız etmiyorsa ayrılın.Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...