Hakkaten deniyorsa yandin hatta sen her türlü yandin. Karşı taraf bu konusmalari mesajlari nişanlına gösterirse olacaklari düşünemiyorum..
Niye böyle bişey yapıyosun düğün arefesinde nişanlını sevmiyor musun ya evlenince bunlar karşına çıksaBunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Şuraya yazdığım kadar hatta fazlası yazmadıklarım var alışkanlıklar var aşk az da olsa var yaşanmışlıklar var ne kadar doğrucu davutsunuz
Şaka yapıyorsunuz. .Bu kadar saf olamazsınızHayır eski arkadaşı o görüşmek istemiyor ben görüşmek istiyordum iyi biri bence falan dedim hatta
Ooohhh döktünüz mü içinizi rahatlamışsınızdır da süperAmma eğlendim ha. Sırf sıkıntıdan yazdım buraya eğlenceli oluyormuş. Diğer başlıklar mantıklı oralarda yazması ama bu başlık zırva.
Neden nişanlılık halinizi devam ettiriyorsunuz?Buna bir son verin.O sevmediğiniz nişanlınıza katlanmak zorunda değilsiniz ama,arkasından iş de çevirmeyin yahu!Ayrılın yolunuza bakın.Sevecek ne yanı kaldı ki ya da birbirimizi sevecek? 1.5 senedir aynı evdeyiz en son işten kovuldum her Allah’ın günü bana bağırıyor her Allah’ın günü. İlişkimizin cılkı çıktı cılkı. Neyse gitmeyeceğim zaten ama bu ilişki kör topal ilerler ve bir gün biter allah vere de bir bebeğimiz olmasa. Ki o da Olmaz inşallah
Diğer hesabınızı buradan link vererek paylaşsam nasıl olur ? Hani şu CV dedim mi hangi hesap olduğunu anlarsınız...
ortalık ne şenlenir ama....
Bunu bilmeye hakkımız var bence. Sinirlerim altüst oldu abi yaa!
Lütfen kardeşim daha yeni sahalara yeni döndün ban yemeeeAçıyorlar böyle konular bizde dayanamayıp cici cici yorumlar atıyoz diye banlanıyoz. Ne diyeyim ki?
Where is the ADALET bremin?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?