Burayı biraz açarmisiniz muhabbet had safaya geldi derken?Kotu niyet ne?ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım
Gitmedim kabul ettiğime pişmanımKabul ettiginiz icin mi pismansiniz? Gittiniz mi evine ona mi pismansiniz anlayamadim.
Gel içelim falan dedi ben geliyim konuşuruz dedim onu kabul ettimBurayı biraz açarmisiniz muhabbet had safaya geldi derken?Kotu niyet ne?
E gitmemissiniz isteGitmedim kabul ettiğime pişmanım
Hayır gitmedim konuştuğum İçin onla sadık değilim dedimSadık biri değilim dediğinize göre gitmişsiniz; gittiğinize göre evleneceğiniz kişiye bağlı değilsiniz; bağlı olmadığınıza göre neden evleniyorsunuz?
Ama ya ben kötü niyetliysem bir de kabul etmem bile saçmaE gitmemissiniz iste
Madem kabul ettiginize pismansiniz,gitmeyerek kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.
Saf oldugunuzu düşünmüyorum icecekse neden nisanlinizi cağirmiyorda sizi çağırıyor?Demek ki ortada kötü niyet var.Gel içelim falan dedi ben geliyim konuşuruz dedim onu kabul ettim
Fikren mi aldatmış oluyorum anlamadımYol yakınken geri dönün bence.. ya evliyken de böyle sadakatsizlik yaparsanız ?
İyi biri diye düşündüm açıkçasıNİşanlınızın eski arkadaşı ile niye konuşuyorsunuz ki?
sebebi neydi ki?Gel içelim falan dedi ben geliyim konuşuruz dedim onu kabul ettim
Konusmanizin icerigini bilmedigimden bir sey diyemiyorum keske yazsaydiniz konusmalariniziAma ya ben kötü niyetliysem bir de kabul etmem bile saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?