• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Senet mi imzaladınız gitmek için. Vazgeçtim deyin gitmeyin Allah Allah. Ne tuhaf hayatlar var!

Ayrıca nişanlınız yapsa taşlanırdı burada.
O yüzden sizi de taşlamak durumundayım:KK53:
Yaptığınız çirkin birşey.
Nişanlınızın artık görüşmediği bir adamla gizli gizli konuşup içki muhabbeti yapıyorsunuz. Oraya gitmeseniz bile size olan olmuş.Siz yolunuzu ayırmışsınız kafanızda.
Umarım birşey vesile olur da nişanlınız sizden ayrılır.
Evlenirseniz mutsuz olursunuz, çünkü başka arayışlardasınız.

Ben konuyu takipten çıkarıyorum siz yorumunuzu kininizi salın şuraya haydi selametle

Peki bu olay duyulduğunda hem nişanlınıza hem ailenize hemde nişanlınızın ailesine rezil olursunuz farkında mısınız bunun ? Nasıl cesaret edebiliyorsunuz anlamıyorum, hayatta hiçbir şey gizli kalmaz bilmiyor musunuz ?

Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Gİttin mi eve

Konusmanizin icerigini bilmedigimden bir sey diyemiyorum keske yazsaydiniz konusmalarinizi
Ben de esimin arkadaslariyla gorusurum,konusurum,icerim de ama hepsi de arkadasimdir yani,farkli bir sey olamaz.
Bence de böle bir durumsa kendinizi kötü hissetmenize gerek yok konu sahibi.

Şimdi o adamın evine gitmeseniz bile nişanlınıza konuştuğunuzu söyleyecektir. Zaten anlaşamıyoruz demişsiniz nişanlınızla niye ayrilmiyorsunuz ?

Neden böyle yaptığını buraya yazamıyoruz banlanırız anla sen :KK66:
Adam konu da ki nişanlı diğer adamın eski arkadaşı, bence bir insan eski de olsa arkadaşına yamuk yapıyorsa konu da geçen nişanlı adamdan kazık yemiş olabilir. Adam da intikamını konu sahibini ayartarak almaya çalışıyor gibi geldi😣 konu sahibi aslında bunu nişanlına söyle derim adamın nasıl biri olduğunu ve neden eski arkadaş olduğunu size anlatır. Bir de lütfen evlilik işini erteleyin derim aklınız karışık korkuyorum diyorsunuz bekarken ayrılmak daha kolay.

Yalniz gelmem uygun olmaz aslinda nisanlim da gelsin de, hayir derse o zaman gelemem de.

Ben konuyu takipten çıkarıyorum siz yorumunuzu kininizi salın şuraya haydi selametle

Ablacım niye sana silah zoruyla konu açtırmışlar gibi davranıyorsun allasen? Şu konuya çok şefkat dolu yorumlar geleceğini düşünüyor olamazsın herhalde. Kaldı ki hatanı biliyorsun ama insanların seni eleştirmesini de istemiyorsun. Yani konu açmadaki motivasyonun ne anlamak güç cidden.

Back