- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
Beni de alınkonuyu terk edicem banlanmadan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de alınkonuyu terk edicem banlanmadan :)
hadi gel kuzum daha az beyin yakan dertlere bakalimBeni de alın
Komple gidiyoruz sandım ama pekihadi gel kuzum daha az beyin yakan dertlere bakalim
Gİttin mi eveBunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Bence de böle bir durumsa kendinizi kötü hissetmenize gerek yok konu sahibi.Konusmanizin icerigini bilmedigimden bir sey diyemiyorum keske yazsaydiniz konusmalarinizi
Ben de esimin arkadaslariyla gorusurum,konusurum,icerim de ama hepsi de arkadasimdir yani,farkli bir sey olamaz.
Adam konu da ki nişanlı diğer adamın eski arkadaşı, bence bir insan eski de olsa arkadaşına yamuk yapıyorsa konu da geçen nişanlı adamdan kazık yemiş olabilir. Adam da intikamını konu sahibini ayartarak almaya çalışıyor gibi geldi konu sahibi aslında bunu nişanlına söyle derim adamın nasıl biri olduğunu ve neden eski arkadaş olduğunu size anlatır. Bir de lütfen evlilik işini erteleyin derim aklınız karışık korkuyorum diyorsunuz bekarken ayrılmak daha kolay.Neden böyle yaptığını buraya yazamıyoruz banlanırız anla sen
BEnde nişanlıyım ama nişanlımın arkadaşlarıyla bu samimiyeti bırak telefon numaraları dahi yoktur yani Allah ıslah etsinŞuraya yazdığım kadar hatta fazlası yazmadıklarım var alışkanlıklar var aşk az da olsa var yaşanmışlıklar var ne kadar doğrucu davutsunuz
Aaaaa dur kızBen konuyu takipten çıkarıyorum siz yorumunuzu kininizi salın şuraya haydi selametle
Ben konuyu takipten çıkarıyorum siz yorumunuzu kininizi salın şuraya haydi selametle