• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Nisanlizin kulagina gitmesinden korkmuyormusunuz? Yarin oburgun karisi olacaksiniz ya arkadasi bir densizlik edip soylerse. Yaptiginiz yenilir yutulur birsey degil kendinize sayginiz varsa ve nisanliniza biraz olsun deger veriyorsaniz ayrilin.

Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Sizinki saflık değil anasının gözü derler yanı kıvam

Aldatmaya aslında içten içe karar veren insanların kendilerini nasıl kandırdıklarına şahit oldum. Bana aşık, bu iş olmaz ama bu yüzden de arkadaşlığımızı bitirecek değilim... Olmaz yapma etme ondan arkadaş olmaz söylemlerinizde kabul görmez çünkü siz fesatsınızdır... İki tarafta aslında arkadaşlık ayağı altında ince ince aldatma planlarını yapmıştır. Sonra da iş o raddeye geldikten sonra bin bir türlü bahane... yok kendimizi kaybettik yok sarhoştuk bilmem ne... Ne diyim aldatılan da aldatılsında bu duygunun nasıl bir şey olduğunu tatsın.

Adam sana yuruyor uslubuna uygun dertlesme diye yararlanmak isteyecek senden bu kadar basit kendine gel sen nisanlisin görüşme engelle sil tersle bu tür düşünceleri cikar kaafandan heycan arıyorsan nişanlınla ortam yarat bencee .....

Haha! Ortaya lafı atıp hesabı kapatınca kendi kendini ifşa etti. İfşa edecek insan sormaz ederdi. Oltaya geldiniz yalnız :sampiyon: madem çekingeniz yoktu neden başka nickle bu konuyu yazma gereği duydunuz?o_O Neyse şubatta hoşlandığınız çocuk demek ki sizi eve çağıran çocukmuş ortada nişanlı falan da yok siz eğlence aramışsınız 🤦🏻‍♀️

Haha! Ortaya lafı atıp hesabı kapatınca kendi kendini ifşa etti. İfşa edecek insan sormaz ederdi. Oltaya geldiniz yalnız :sampiyon: madem çekingeniz yoktu neden başka nickle bu konuyu yazma gereği duydunuz?o_O Neyse şubatta hoşlandığınız çocuk demek ki sizi eve çağıran çocukmuş ortada nişanlı falan da yok siz eğlence aramışsınız 🤦🏻‍♀️
Ay sen ne kadar akıllısın aç bütün konularımı eski ve yeni hesabımı oku sonra anla. Ben oltaya gelmedim senin ifşana gerek yok ben zaten kendim yazarım dedim kısaca yöneticiye. Sıkıldım bu forumdan demek istedim. Şu ana kadar açtığım bütün başlıklarda samimiydim. Bu başlık hariç linç grubusunuz onu farkettim ve eğlendim bu başlığı açarak.

Ay sen ne kadar akıllısın aç bütün konularımı eski ve yeni hesabımı oku sonra anla. Ben oltaya gelmedim senin ifşana gerek yok ben zaten kendim yazarım dedim kısaca yöneticiye. Sıkıldım bu forumdan demek istedim. Şu ana kadar açtığım bütün başlıklarda samimiydim. Bu başlık hariç linç grubusunuz onu farkettim ve eğlendim bu başlığı açarak.
Yaş 25 eline ne geçti tatlım?

Şimdi banlanmak istemiyorum o yüzden anlayacağın dilden cevap vermeden direk normal olcam 😁 bu iki yorumum dışında nokta dahi koymuş muyum bir bak bakalım? Konunu gördüm ciddiye alıp yazmadan es geçtim. Tekrar karşıma çıkınca gayri ihtiyari baktım gümlenmişsiniz buna gülmeden geçmek istemedim 😂 güldüm şimdi geçiyorum.

Şimdi banlanmak istemiyorum o yüzden anlayacağın dilden cevap vermeden direk normal olcam 😁 bu iki yorumum dışında nokta dahi koymuş muyum bir bak bakalım? Konunu gördüm ciddiye alıp yazmadan es geçtim. Tekrar karşıma çıkınca gayri ihtiyari baktım gümlenmişsiniz buna gülmeden geçmek istemedim 😂 güldüm şimdi geçiyorum.
Ben hala gülüyorum onu napıcaz sana ve senin gibi aklı olmadan fikri olanlara. Aman ya ben kitap okucam sıktınız

Ben hala gülüyorum onu napıcaz sana ve senin gibi aklı olmadan fikri olanlara. Aman ya ben kitap okucam sıktınız

Bak tatlım ben burdan sıkıldım deyip başka bir isimle absürt bir konu açıp insanların zamanlarını boş yere çalmak gibi bir uğraşa girmiyorum. Benim zamanım varsa girip bakarım burda kendime eğlence aramam. Burdan bakınca kimin beyni var ya da yok gayet açık. Boş vaktin bol canın sıkılıyor okullar tatile girdi seni de anlıyorum. Ama bunlar yetişkin insanlar için yeterli değil. Biraz daha büyü sonra seninle bu konuyu tekrardan konuşalım:KK15:

Back