- 15 Nisan 2017
- 3.395
- 8.834
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki saflık değil anasının gözü derler yanı kıvamBunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Hesabımı kapamışsınız ya eliniz değmişsen bunu da kapatın bari. Sizin ifşa etmenize gerek yok.Diğer hesabınızı buradan link vererek paylaşsam nasıl olur ? Hani şu CV dedim mi hangi hesap olduğunu anlarsınız...
ortalık ne şenlenir ama....
Ay sen ne kadar akıllısın aç bütün konularımı eski ve yeni hesabımı oku sonra anla. Ben oltaya gelmedim senin ifşana gerek yok ben zaten kendim yazarım dedim kısaca yöneticiye. Sıkıldım bu forumdan demek istedim. Şu ana kadar açtığım bütün başlıklarda samimiydim. Bu başlık hariç linç grubusunuz onu farkettim ve eğlendim bu başlığı açarak.Haha! Ortaya lafı atıp hesabı kapatınca kendi kendini ifşa etti. İfşa edecek insan sormaz ederdi. Oltaya geldiniz yalnız madem çekingeniz yoktu neden başka nickle bu konuyu yazma gereği duydunuz? Neyse şubatta hoşlandığınız çocuk demek ki sizi eve çağıran çocukmuş ortada nişanlı falan da yok siz eğlence aramışsınız
Yaş 25 eline ne geçti tatlım?Ay sen ne kadar akıllısın aç bütün konularımı eski ve yeni hesabımı oku sonra anla. Ben oltaya gelmedim senin ifşana gerek yok ben zaten kendim yazarım dedim kısaca yöneticiye. Sıkıldım bu forumdan demek istedim. Şu ana kadar açtığım bütün başlıklarda samimiydim. Bu başlık hariç linç grubusunuz onu farkettim ve eğlendim bu başlığı açarak.
Yaş 25 eline ne geçti tatlım?
Ben hala gülüyorum onu napıcaz sana ve senin gibi aklı olmadan fikri olanlara. Aman ya ben kitap okucam sıktınızŞimdi banlanmak istemiyorum o yüzden anlayacağın dilden cevap vermeden direk normal olcam bu iki yorumum dışında nokta dahi koymuş muyum bir bak bakalım? Konunu gördüm ciddiye alıp yazmadan es geçtim. Tekrar karşıma çıkınca gayri ihtiyari baktım gümlenmişsiniz buna gülmeden geçmek istemedim güldüm şimdi geçiyorum.
Sözlükte yazsam bu denli eğlenmezdim. Ha bir de evet gelişecek bir beyin var bende olmayana ne hacetBeyin gelişimi için eğlenerek beyin jimnastiği yapıyor
Ben hala gülüyorum onu napıcaz sana ve senin gibi aklı olmadan fikri olanlara. Aman ya ben kitap okucam sıktınız