Nişanlımın Arkadaşı beni evine çağırıyor?

Umarım bizimle kafa biliyosundur

Nişanlı oldugunuz halde niye konusuyorsunuz birşey mi hissediyorsunuz ona karşı

Bence gereksiz konu kabul edemem böyle şeyi uzak dur ve numarasi olmasi bile ayri bir tuaf arkadaşının eski bide nisanlina simdide bunu yapiyorsan evlenince aldatirsin gozun başkasına kayar.

Adam artik gorusmedigi eski arkadasinin nisanlisini eve icki icmeye cagiriyor. Gercekten cok iyi bir insanmis.. Pek misafirperver...

Resmen sizi yataga atmanin planini yapiyor. Suan o adamin fantezilerini suslediginize eminim. Olaya nasil girsem, nasil yataga atsam diye kuruyordur aklinda. Pozisyonlari falan dusnuyordur. Bir kadin icin ne rencide edici bir durum.. Kendinizi bu denli dusurmenizin amaci nedir?
Hadi kendinizi gectim nisanliniza bunu neden yapiyorsunuz??

Dilerim Allah nisanlinizin yuzune bakar da nisanliniz sizden kurtulur..

İnşallah bişey yaşamadın o evde... Aklın ondaysa ötekine yazık etme..kendini kandırma

Muhabbetinizin konusu ne ve gidip ne yaptın ki?Ayrıca kendini sadık olmayan biri olarak tanımliyorsun madem neden o adamla evleniyorsun?

Evlenmeden boyleyse evlenince vay nişanlanizin haline.
Arkadasi ciksa seninki ile soyle boyle idik dese,sonra yesen tekmeyi gelip agliyacagin yer yine burasi.. atin nisani,ayran gonullusunuz belli. Yakmayın nisanlinizin basini

Oow tehlikeli sular en sevdiğim
Nişanlına çok sağlam bi komplo kuruyosunuz Yazık adama. Bir tarafta evleneceği kadın diğer tarafta eski arkadaşı.

Herkes sadık olacak diye bir şey yok. Bazıları da sizin gibi kaypak oluyor işte..

Zaten sadakat gibi bana gayet normal ve kolay gelen bir şeyin, aslında erdem olduğunu şu forumda öğrendim..

Birazcık heyecan, açgözlülük ve bencillik uğruna başkalarının hayatlarının içine etmeyi nasıl da seviyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…