- 20 Ekim 2018
- 2.327
- 3.699
- 133
Kız zaten fake canım ya baktı ortalık alevlenmedi çıktıAaaaa dur kız
Ben madalya takacaktım oysa sana
BenideBeni de alın
Bendeki de şans yaniKız zaten fake canım ya baktı ortalık alevlenmedi çıktı
helal olsun ayakta alkisliyorumGel içelim falan dedi ben geliyim konuşuruz dedim onu kabul ettim
İnşallah bişey yaşamadın o evde... Aklın ondaysa ötekine yazık etme..kendini kandırmaBunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Ben de çok hayal kırıklığına uğradım ...tam konuya dalacaktım ki, kız kaçmış.Bendeki de şans yani
İki geyik yapacaktık şurda
Kaçası tuttu kızın
Muhabbetinizin konusu ne ve gidip ne yaptın ki?Ayrıca kendini sadık olmayan biri olarak tanımliyorsun madem neden o adamla evleniyorsun?Bunu yazarken utanıyorum ama başlıktan da anlayabileceğiniz üzere benim nişanlımın eski bir arkadaşı benimle muhabbet ediyor ve muhabbet artık had safhaya geldi beni evine çağırdı. Bendeki de saflık herhalde ya da kötü niyetliyim kabul ettim ama pişmanım. Ve düğünüme 2 ay var ben neden böyle yapıyorum neden sadık biri değilim neden kafam karışık anlayamadım. Anlatamıyorum ki bir de anlatılacak taraf da yok? Ben bilmiyorum nolur yardım...
Hakkaten deniyorsa yandin hatta sen her türlü yandin. Karşı taraf bu konusmalari mesajlari nişanlına gösterirse olacaklari düşünemiyorum..nişanlın seni deniyorsa yandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?