Nişanlımın annesine ve babasına mesaj atayım mı ?

çok teşekkürler

Sorun siz evlenmeye karar vermiş kisilersiniz ama iletişim probleminiz var .Öncelik kendi probleminizi çözmek olmalıdır. Diğer türlü sağlıklı bir evliliğiniz olmayacaktır.

çok teşekkürler :)

kendimi gördüm bir an

Kusura bakmada, ablaya anneye bakmadan önce, kendi iliskinize bakin. Herkesin dedigi gibi, olgun degil, hatta iki ergen gibisiniz. Sirf facete/twitter iki çift laf edildiginde kavga çikarilir mi? Sonrada foto kaldirmak felan... ya kusura bakma, bunlari 16 yasindakiler yapar, evlenmek üzeri olan bir çift degil.

çok haklısın

Ben böyle ufak konularda ailelerle yüz göz olunmasına karşıyım, onlara hemen yansıtmanın ne manası var. Çok yanlış.
yansıtmasak bu kadar büyümez hallederdik aramızda ama biz sürekli konuşan bir çiftiz aileler de sürekli görüşüyor bir aksilik olduğu hemen anlaşılıyor

Yazmamalısın tabi. Onlar büyük olarak bu durumu bilerek doğru düzgün seni arayıp aranızı düzelttiler mi de sen kaygılanıyorsun? Bırak oluruna her şeyi, sakın kendini zorundaymış ve muhtaçmış gibi ifade etme.. zaten arayacaklar sonunda, nişanlının da burnu sürtsün biraz. evlenince saygılı olur sana...

merhaba kac yasindasiniz bunu merak ettım ..bu konuşmalar bu tripler cok çocukca geliyor bana ... nişanlanmıssınız demekki seviyorsunuz ve seviliyorsunuz en küçük problkemde kapıyı göstermek çok yanlış ... 2 kez düşünün 1 kez konuşun .. son pişmanlık fayda etmez...mesaj da atma onlara senın ciddiyetini anlasınlar ..

24 yaşındayım haklısın triplerim ergence aşmaya çalışıyorum sağol

Bence sizin kendinizle ilgili çok büyük sorunlarınız var bu hafta o kadar çok konu açmışsınız ki..

Daha 15 gün bile olmamış nişanlanalı nişanlınızı çok bunalttığınızı yazmışsınız sürekli aramasını, nereye gittiğğinin hesabnıı vermesini, şiirler okumasını istiyormuşsunuz. çocuk uzamasın bu yaz evlenelim demiş sorun çıkarmışsınız, anne abbanızın kavgasından söz etmişsiniz ve demişsiniz de nişanlımı kaçış yolu olarak görüyorum babamdan ilgi görmediğim için onu boğuyorum gibi daha bir sürü şeyler aslında bu kavga tek birşeyden olmamış, sizin bu yaptıklarınızın birikmesinden olmuş zaten 3 gündür kavgalıymışsınız neden kavga ettniz yine ilgi görme hastalığınız yüzünden mi ve bir de öyle birşey paylaşınca olanlar olmuş biraz kendinize çeki düzen verin karşınızdaki de insan robot değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…