- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
çok teşekkürlerEn güzel günlerinizin kıymetini bilin. Bu kadar sudan sebeplerle kavga etmeyin..Küsmeyin..Küsseniz bile aranızdaki meselelere herkesi karıştırmayın. Ablasının yaptığı yorumları da üzerinize almayın. Bence hiiç cevap vermeyin. Bırakın onlar düşsün peşinize. Biraz kendi değerinizi ve kıymetinizi bilin.
çok teşekkürler :)Kuzum kimse kimsenin evladı olmaz onların tavrı klasık.. siz önce sosyal medya hesaplarınızı kapatın vatsap durum yazmayı bırakın. Ondan sonra da huzur u görün. Aranızdaki meseleyi aranızda halledin aileleri karıstırmyn. Giden gider biten biter senden değerlisi yok. Msja gelnce ben atmazdım peslerine düsmüş gibi olmim die..
önce iletişim problemimizi çözmemiz lazım zatenSorun siz evlenmeye karar vermiş kisilersiniz ama iletişim probleminiz var .Öncelik kendi probleminizi çözmek olmalıdır. Diğer türlü sağlıklı bir evliliğiniz olmayacaktır.
bütün sorun facebook gibi görünüyor. kapatın gitsin hesaplarınızı. neden bu saçma sosyal medya ağı için birbirinizi kırıyorsunuz? 2 senedir kullanmıyorum facebook ve huzurluyum daha sözlüyken bile eşimle facebook yüzünden çok tartıştık. onun msjları benim hareket dökümüm falankapatın rahatlayın ikinizde. kesin ve garantili çözüm
haklısın kapattım ben de bana neden güzel bir söz yazıp paylaşmıyorsun neden aktifsin diye sürekli kızıyordum nişanlıma
yapıyor fazlasını ne bileyim herkes görsün istiyorum o da böyle şeyleri görgüsüzce buluyor belki de haklıBu kadar sudan sebeplerden birbirinizi kırmayın bence. Siz başbaşayken yapmıyor mu söylediklerinizi zaten
yapıyor fazlasını ne bileyim herkes görsün istiyorum o da böyle şeyleri görgüsüzce buluyor belki de haklı
açık sözlülüğünüz için teşekkür ederimKusura bakmayın ama böyle yapan çiftler bana da görgüsüz geliyor.
açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim
teşekkür ederim :)O size sevgisini gösteriyorsa -ki zaten siz söylediniz- Başkalarının bilmesi önemli değil. İlişkinizi böyle şeylerle yıpratmayın. Mutluluklar.
çok haklısınKusura bakmada, ablaya anneye bakmadan önce, kendi iliskinize bakin. Herkesin dedigi gibi, olgun degil, hatta iki ergen gibisiniz. Sirf facete/twitter iki çift laf edildiginde kavga çikarilir mi? Sonrada foto kaldirmak felan... ya kusura bakma, bunlari 16 yasindakiler yapar, evlenmek üzeri olan bir çift degil.
yansıtmasak bu kadar büyümez hallederdik aramızda ama biz sürekli konuşan bir çiftiz aileler de sürekli görüşüyor bir aksilik olduğu hemen anlaşılıyorBen böyle ufak konularda ailelerle yüz göz olunmasına karşıyım, onlara hemen yansıtmanın ne manası var. Çok yanlış.
evet senin kendi aileneaileme mi ?
24 yaşındayım haklısın triplerim ergence aşmaya çalışıyorum sağolmerhaba kac yasindasiniz bunu merak ettım ..bu konuşmalar bu tripler cok çocukca geliyor bana ... nişanlanmıssınız demekki seviyorsunuz ve seviliyorsunuz en küçük problkemde kapıyı göstermek çok yanlış ... 2 kez düşünün 1 kez konuşun .. son pişmanlık fayda etmez...mesaj da atma onlara senın ciddiyetini anlasınlar ..