- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
haklısın hafta sonu benimle konuşmak istiyormuş ayrılmak istemiyormuş ama huylarımın düzelmesini istiyormuş umarım düzelirim değişmeye çalışıyorumBence sizin kendinizle ilgili çok büyük sorunlarınız var bu hafta o kadar çok konu açmışsınız ki..
Daha 15 gün bile olmamış nişanlanalı nişanlınızı çok bunalttığınızı yazmışsınız sürekli aramasını, nereye gittiğğinin hesabnıı vermesini, şiirler okumasını istiyormuşsunuz. çocuk uzamasın bu yaz evlenelim demiş sorun çıkarmışsınız, anne abbanızın kavgasından söz etmişsiniz ve demişsiniz de nişanlımı kaçış yolu olarak görüyorum babamdan ilgi görmediğim için onu boğuyorum gibi daha bir sürü şeyler aslında bu kavga tek birşeyden olmamış, sizin bu yaptıklarınızın birikmesinden olmuş zaten 3 gündür kavgalıymışsınız neden kavga ettniz yine ilgi görme hastalığınız yüzünden mi ve bir de öyle birşey paylaşınca olanlar olmuş biraz kendinize çeki düzen verin karşınızdaki de insan robot değil.
ben hatalarımın farkındayım yardımcı olmanızı istiyorum teşekkürlerHer gün konu açmaya sıkılmadın mı arkadaşım.?
bence biraz kendinizde öz eleştiri yapın.
hepinize teşekkürler haklısınızNe kadar saçma bir kavga konusu ve bu ne kargaşa?
Olur, ikinizin de saçma bir duygu durumunun olduğu vakit tartışır, küsersiniz
hemen ailelere, ona buna duyurmak neden?
İki tatlı söze bakar, aman canım sen de deyip geçmene bakar bunların çözümü.
Evlenince de en ufak küslükte telefona sarılıp ortalığı inletecek misiniz?
İlişkisini, evliliği kendi kendine yürütemeyecek olan her kimse evlenmesin lütfen.
Evlilik olgunluğu eve para, ekmek taşıyıp iki kap yemek pişirmekten ibaret değil.
Kızlar nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz ben durumumu değiştirdim böyle hüzünlü bir şey yazdım diye durduk yere bu yazı ne beni istemiyor musun her anın problem dedi istemeyen sensin her anın problem dediğine göre dedim o da böyle istemiyorum dedi iyi o zaman yol orda yolun açık olsun dedim fotoğrafımızı kaldırmış akşam en yakın arkadaşı aradı nişanlım için çok kötü durumda olduğunu annesinin ağladığını falan söyledi nolur ayrılmayın dedi ertesi gün ablasının eşi aradı nolur ayrılmayın herkes çok üzülüyor ailene söyleme halledeceğiz lütfen olay büyümesin ayrılırsanız onun da senin de yüzüne bakmam falan dedi arkadaşı dün gene aradı ailene söyleme sakın izinli gününü bekliyor seninle konuşacak belki her şey düzelir dedi uzattım kusura bakmayın biz ne zaman nişanlımla kavga etsek sürekli mesaj atan ablası kendini geri çekiyor face'de falan değişik sözler paylaşıyor sanki bana taş geliyor nişanlımla iyiyken melek gibi annesi de aynı şekilde oğluyla kötü oldum mu bana garip davranıyor aramız iyiyken çok iyiler.
Şimdi ben ablasına,annesine,babasına her cuma whatsapp'dan hayırlı cumalar mesajı atarım onlarda sağol canım kızım,canım falan yazarlar şimdi onlar beni aramadı bile nasılsın diye sizce mesaj atayım mı aramız düzelince işte araları bozuk diye bize mesaj atmadı derler mi kararsızım bir yandan büyüklük ben de kalsın diyorum öte yandan kendilerini geri çekmelerine sinir oluyorum.
onlar da çok soğuk davranıyor ama ayrılma gibi bir durum olunca"Hayırlı cumalar" mesajı sizin 'genel insan ilişkileri' kategorisinden gönderdiğiniz bir mesaj, kandil veya bayram mesajlarından bir farkı yok. Yaşı sizden büyük insanlara saygı gösterdiğinizi bildiren ve herhangi bir koşula bağlı olmaması gereken bir mesaj.
İnsanlara gönderdiğiniz dilek mesajlarını nişanlınızla aranızdaki ilişkilere bağlamamalısınız. Siz aranız bozuk da olsa, iyi de olsa, ayrılsanız da barışsanız da anne ve babalara, ablalara olan saygınızdan ödün vermeyin. "Ama onlar da öyle yapıyor" sizin için geçerli bir bahane olmaz; anne baba yaşındaki insanlardan bahsediyoruz. Saygınızdan ödün verirseniz, barıştıktan sonra yazacağınız mesajlar samimiyetsiz görünür; siz her koşulda onlara karşı saygılı olduğunuzu gösterin.
barıştık çok teşekkürler ben onun akrabaları ya da arkadaşları konuşmak için kaç defa aradı hepsini açtık samimi bir şekilde tüm içtenliğimle konuştum keşke ben öyle davrandığım için öyle davransalar zoruma gitmez ben hiçbir zaman beni arayan insanın telefonunu açmamazlık yapmam soğuk konuşmam dertleri ne bilmiyorum beni çok seviyorlar bir deVala canım benim (erkek) kuzenim var nişanlı, kızla kavga etmiş küşmüşler sonra kız da kuzenimle küsünce kendini geri çekmiş sanırım amcam arayınca telefona falan cevap vermemiş (ama kız bana dedi ki abla vala görmedim uyuyodum) yengem whatsapp'tan yazmış onunla da soğuk konuşmuş heralde. Ve yengemin tepkisi direkt 'ee oğlumla küstüyse bizle de mi küstü vala çok kırıldım ben yüz göz olmak istemiyorum ama sen söyle çaktırmadan' oldu :))
Dilerim düzelirsiniz..