Nişanlımın annesine ve babasına mesaj atayım mı ?

Ne kadar saçma bir kavga konusu ve bu ne kargaşa?

Olur, ikinizin de saçma bir duygu durumunun olduğu vakit tartışır, küsersiniz
hemen ailelere, ona buna duyurmak neden?

İki tatlı söze bakar, aman canım sen de deyip geçmene bakar bunların çözümü.

Evlenince de en ufak küslükte telefona sarılıp ortalığı inletecek misiniz?

İlişkisini, evliliği kendi kendine yürütemeyecek olan her kimse evlenmesin lütfen.
Evlilik olgunluğu eve para, ekmek taşıyıp iki kap yemek pişirmekten ibaret değil.

haklısın hafta sonu benimle konuşmak istiyormuş ayrılmak istemiyormuş ama huylarımın düzelmesini istiyormuş umarım düzelirim değişmeye çalışıyorum

hepinize teşekkürler haklısınız

"Hayırlı cumalar" mesajı sizin 'genel insan ilişkileri' kategorisinden gönderdiğiniz bir mesaj, kandil veya bayram mesajlarından bir farkı yok. Yaşı sizden büyük insanlara saygı gösterdiğinizi bildiren ve herhangi bir koşula bağlı olmaması gereken bir mesaj.
İnsanlara gönderdiğiniz dilek mesajlarını nişanlınızla aranızdaki ilişkilere bağlamamalısınız. Siz aranız bozuk da olsa, iyi de olsa, ayrılsanız da barışsanız da anne ve babalara, ablalara olan saygınızdan ödün vermeyin. "Ama onlar da öyle yapıyor" sizin için geçerli bir bahane olmaz; anne baba yaşındaki insanlardan bahsediyoruz. Saygınızdan ödün verirseniz, barıştıktan sonra yazacağınız mesajlar samimiyetsiz görünür; siz her koşulda onlara karşı saygılı olduğunuzu gösterin.

Vala canım benim (erkek) kuzenim var nişanlı, kızla kavga etmiş küşmüşler sonra kız da kuzenimle küsünce kendini geri çekmiş sanırım amcam arayınca telefona falan cevap vermemiş (ama kız bana dedi ki abla vala görmedim uyuyodum) yengem whatsapp'tan yazmış onunla da soğuk konuşmuş heralde. Ve yengemin tepkisi direkt 'ee oğlumla küstüyse bizle de mi küstü vala çok kırıldım ben yüz göz olmak istemiyorum ama sen söyle çaktırmadan' oldu :))
Dilerim düzelirsiniz..

onlar da çok soğuk davranıyor ama ayrılma gibi bir durum olunca

barıştık çok teşekkürler ben onun akrabaları ya da arkadaşları konuşmak için kaç defa aradı hepsini açtık samimi bir şekilde tüm içtenliğimle konuştum keşke ben öyle davrandığım için öyle davransalar zoruma gitmez ben hiçbir zaman beni arayan insanın telefonunu açmamazlık yapmam soğuk konuşmam dertleri ne bilmiyorum beni çok seviyorlar bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…