Nişanlımın annesine ve babasına mesaj atayım mı ?

şu facebook denen başa bela pislik şeyden ben çok sıkıldım. insanlar birbirlerinin yüzüne söyleyemeyecek şeyleri ne kadar rahat yazabiliyor çizebiliyor.. bir söz nerelere kadar gelmiş. artık gençlerimiz çok bencil. hayatları dijital olmuş sadece. insanları da bilgisayar gibi zannediyorlar laflar nereye gidiyor kime gidiyor kırılan olur mu diye düşünen yok, yapmayın arkadaşlarım yapmayın yalvarırım bilgisayar başında dijital delikanlılık yapmayın...

yok ben yazmıyorum ki zaten dondurdum yazdıklarını görmemek için

o zaten ayrı bir mesele gururundan mesaj atamaz beyefendi hep başkaları ön ayak olur
Onda gurur var da sende yok mu tatlim?elalemin sozuyle hareket eden adamdan koca olmaz evlilik iki kisiliktir araya baskalari girdi mi o evlilikten hayir bekleme iyi dusun canim ona gore evlen bu adamla

Onda gurur var da sende yok mu tatlim?elalemin sozuyle hareket eden adamdan koca olmaz evlilik iki kisiliktir araya baskalari girdi mi o evlilikten hayir bekleme iyi dusun canim ona gore evlen bu adamla
ben de gururluyum mesaj atıp aramam öyle bekliyoruz :) bu yaz evlenelim hemen diyordu tamam demiştim ayrılmadan önce ama bu sene evlenmekten vazgeçtim iyice düşünmek gerek

ben olsam atardım. bu ayrılık illa ki ciddi bir ayrılık değil. yine barışacaksınız belli ki, ailesiyle yine yüzyüze bakacaksın. herzamanki geleneğini bozma, hayırlı cumalar mesajını at. böylece benim sizinle sorunum yok mesajı vermiş olursun sonuçta oğluyla olan kavgan ayrı, onlarla iletişimin ayrı.

öyle ama atmak da içimden gelmiyor içimden gelmeyen bir şeyi hiç yapmadım onlar da bunu biliyor zoraki olduğunu anlayacaklar atmasam olmaz mı ?

Seninle konuşmak icin izin gününü beklemesi enteresan geldi bana..yani insan konuşma ve bişeyleri düzeltme niyetindeyse beklemez..

Sizin ilişki çok garip
Kavga ettiniz hop ayrılık mesajı atıldı
Hemen aileye anlatıldı
Resmen bütün sülale duymuş
Anladığım kadarıyla barışırsınız da o zaman neden hemen ayrılmaktan bahsediliyor?

Seninle konuşmak icin izin gününü beklemesi enteresan geldi bana..yani insan konuşma ve bişeyleri düzeltme niyetindeyse beklemez..
benim nişanlım bi acayip görünce dayanamam der hep o yüzden düşünmeyi bekliyor sanırım bir araya gelince bu konuları konuşamıyoruz hemen barışıyoruz nedense

ufacık şeyleri böyle büyütüp anında ayrılıyorsanız evlenmeseniz hayrınıza olur

evlenince de zırt pırt boşanmaya kalkabilirsiniz çünkü

ailelerde işin içerisine girip hemen tavır alıyor baksanıza

Düzeltilemez mi bu problemler çünkü birbirimizi çok seviyoruz

Düzeltilemez mi bu problemler çünkü birbirimizi çok seviyoruz

Birbirinizi seviyor olmaniz duzeltebilme ihtimalinin ilk ve en önemli ayağı. Geriye ilişkiyi gelistirmeniz saglamlastirmaniz ortak karar ve kurallari oluşturmaniz kaliyor buda iletişimle olur.Bunlari sağlayıp evlenin:)

Hayatı sanalda yaşamayın.

Mesaj attı; durumunu şuna çebvirdi; facebook duvarına bunu yzdı ile başlıyor tüm sorunlar.

Bİr de şu ailelere whatsap mesajı nedir ya.

Mesafeyi bozunca işler sarpa sarıyor.

Siz kavga edince ablasının eşi niye sizi arıyor.

İki yetişkinsiniz aranızda iletişim kurun; tüm dünyaya ilan etmeyin, iki kişi konuşun anlaşın; anlaşamıyorsanız ayrılın ancak o zaman tüm sülale duysun.

Bu davranışlar ilişkileri çok yıpratır; biraz eski kafalı olacak ama ilişkilerde kol kırılsın yen içinde kalsın

Birbirinizi öldürecek duruma da gelseniz bunu tüm dünyaya ilan etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…