- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
o zaten ayrı bir mesele gururundan mesaj atamaz beyefendi hep başkaları ön ayak olurAtma mesaj falan
Sadece bekle
Ayrica ailesinin degil nisanlinin seninle iletisime gecmesi gerekiyor biliyorsun degil mi?adamin kendisiyle nisanlisin anasi babasiyla degil
peki ben haksızım bir şey demedim bir de mesaj atayım o zaman özür dileyeyimdiğer konularında ortada, baktılar ki ikide bi sorun çıkıyo geri çekecekler tabi, cok içinde olsalar yarın adı olur bize karışıyolar
peki ben haksızım bir şey demedim bir de mesaj atayım o zaman özür dileyeyim
ya ben diyorum ailene yansıtma ben anlatmıyorum ama morelim bozuk olunca direk seninle kavga ettiğimizi anlıyorlar diyor
ya bilmiyorum hep benden beklerler sonrabence de Özür dile ikide bir bitti denmez evlilikte napıcaksın ikide bir evden mi gideceksin
benim durumumda hayırlısı yazıyordu o da her şey kısmet yazmış neden yazdın ortada bir şey yokken dedim senin durumuna istinaden yazdım dedi karşılıklı mı dedim evet dedi ne saçma ben de o yüzden tekrar değiştirdimneden huzunlu bırsey paylastınız
hakketten bı amacı yokmuydu?
konularınızı okumalıyımbenim durumumda hayırlısı yazıyordu o da her şey kısmet yazmış neden yazdın ortada bir şey yokken dedim senin durumuna istinaden yazdım dedi karşılıklı mı dedim evet dedi ne saçma ben de o yüzden tekrar değiştirdim
siz yanlış anladınız peşime düşsünler demiyorum sürekli konuştuğum ablası kendini birden geri çekiyor imalı imalı sözler paylaşıyor ne olursa olsun her kavgada haklı olan nişanlımmış gibi davranıyorlar ona sen de şurada haksızsın demiyorlar
evet onlarda noldu noldu noldu sorup duruyorlarmışCanim oda ola bilir. Bendede ayni problem var! Kavga edince annem babam hemen fark ediyor ... benki onlara anlatmak istemiyorum! ama yok zorla noldu noldu noldu birsey yok diyorum bu sefer nisanli,mi ariyorlar neoldu diye sonra kavga ettigimizi bi türlü tabi duyuyorlar ... Ondan sonra neymis efendim siz cok kavga ediosunuz bizi üzüosunuz.
ben de bekleme kararı aldım hafızanız ne kadar kuvvetli hatırladınız :)İkiniz de olgunlaşmadan evlilik düşünmeyin nişanlın bu yaz evlenmek istiyordu kesinlikle bekleyin.
sanırım ben olaylara farklı bakıyorum teşekkürlerOrtada bir tartışma yok ki ayrılık var.
Bu kadar ciddiyetsiz olmayın.
Ayrılık kararı vermişsiniz sonra neden arayıp sormuyorlar diyorsunuz.
Sorunları önce çözmeyi deneyin.
Bi tık ilerisi evlilik. Evlenince de mi böyle olacak? Her sorunda yolun açık olsun diyemezsiniz ki. Kimsenin de karışmasını beklemeyin bu ikinizin sorunu.
sanırım haklısın ben öyle demesem büyümeyecekti ben de hemen atarlanıyorum kaybetme korkum olduğunu sanmasın diye işteDiğer sorunlarını bilmiyorum ama hafta sonu erkek arkadaşım da bana "zor geliyorsa yolun açık olsun" dedi ve şu an ayrıyız. Bu cümleyi sindirecek insan azdır bence resmen işine gelmiyorsa gidersin demişsin. Bence bu çok ağır bir cümle her basit kavgada sarf edilmemeli. Ayrıca bir cuma da mesaj atmayın ne olacak ki? Kavgalı olduğunuzu biliyorlarmış zaten moral bozukluğuna verirler geçer giderler. Yani normal bir aile böyle yapmalı.
Evet o yüzden biraz hos gör... Cünkü bende aynisini yasiyorum ve gercekten maalesef böyle durumlar oluyor...evet onlarda noldu noldu noldu sorup duruyorlarmış
tamam çok teşekkürler :)Evet o yüzden biraz hos gör... Cünkü bende aynisini yasiyorum ve gercekten maalesef böyle durumlar oluyor...
:) teşekkürlerkonuları okumadım bakınca hatırladım
sızden bıkmışlar
zaten sızde sıkılmıştınız
hayırlısı olsun