her cuma atmasaydınız bu cuma strese girmezdiniz...
bazen bu tür ihtimalleri de düşünüp hayatı ona göre yaşamak lazım...
bazı şeyleri mecburiyete çevirmeyin...
ola ki işiniz vardı, dalgındınız o gün atmadınız mesaj, arayamadınız..
bunlar göze batar olmasın...
bir diğer noktaya kavga sebebinize gelince ;
kaybetme korkusu oluşturayım, beni elinde sanmasın diye de bu kadar dik duruş sergilemeyin.
sonuçta olan size de oluyor..
bazen gönül almayı da bilmek lazım..
karşıda ki insana sevginizi hissettirmek lazım...
güvenmek de lazım...
ne yani elinde sansa sizi ne olacak ki ? sizi terk mi edecek ? aldatacak mı ?
elinde sanmasın, çok sevdiğimi anlamasın... bu şekilde davrananlar aldatılmıyor mu ? terk edilmiyor mu ?
adamın mayasında varsa yapacağını yapıyor, bu işler aman rol yapayım, aman elinde sanmasın, aman sevildiğini anlamasınla olmuyor zaten...
mükemmel bir adamla birlikte olduğumu asla iddia edemem.. gün gelir hata da yapabilir ki bazen yapıyor da...
ama ben ya hata yaparsa ya beni aldatırsa ya benden vazgeçerse en iyisi belli etmeyeyim diye kendim olmaktan çıkmıyorum... evet ben seviyorum ve sevdiğimi de ifade etmekten kaçınmam..
hata yaparsa yapsın, kendi kaybeder..
yapmadığı hatayı, ya yaparsa diye ben neden kendim olmaktan çıkıp rol yapayım...?
ya şımarır da bana kötü davranırsa ? ya nasılsa bu kız elimde der gözü kayarsa ?
oooooooo...
güvenin ya hu... bazen de güvenin...öncelikle kendinize güvenin ...
gerekirse cidden ama cidden sen kaybettin der çeker gidersiniz.. ne diye adamı türlü sanmasın hissetmesin numaralarıyla elde tutma çabasındasınız..gereksiz blöflerle umrumda değilsin ayrılabiliriz imajı çiziyorsunuz...?
sanmasın, hissetmesin, bilmesin, görmesin... ne kadar sıkıcı, ne kadar yorucu, ne kadar gereksiz yere gurur...