Nişanlımın annesine ve babasına mesaj atayım mı ?

çok haklısın bunu başardığımız gün evlenelim artık diyebiliriz ancak

düşüncelerine katılıyorum teşekkürler

Ben hesabımı kapatalı 2 sene olacak. Mutlu ve huzurluyum. Resmen beni geriyordu o ortam

bütün sorun facebook gibi görünüyor. kapatın gitsin hesaplarınızı. neden bu saçma sosyal medya ağı için birbirinizi kırıyorsunuz? 2 senedir kullanmıyorum facebook ve huzurluyum daha sözlüyken bile eşimle facebook yüzünden çok tartıştık. onun msjları benim hareket dökümüm falan kapatın rahatlayın ikinizde. kesin ve garantili çözüm

bu kadar sudan sebepler büyütülmez
büyütülse de küsülmez
küsülse de reklam edilmez
her küslükte ana bacı arkadaş araya sokulmaz
nişanlıyken her cuma her cuma mıç mıç olunmaz

nişanlınızla konuşun, konuyu büyütmeyin, çocuk değilsiniz aranızda halledin ve asıl önemlisi her şeyinizi herkesle paylaşmayın. kendiniz diyorsunuz onlar sizi oğullarını mutlu ettiğiniz için seviyor, üzerseniz onlar da sizi üzer. azıcık mesafe

Adam seni aramiyor ki.
ailesinden sana ne?
Lafim sana degil genel olarak kadinlarda var bu "onun annesi ama iyi anlasiyorduk, onun arkadasiydi ama bende arkadas olmustum arayayim edeyim" ya hu niye?
Arama. Agir ol biraz.

Herkes herşeyi biliyor hiç özeliniz kalmamış ki sorun cuma mesajı atıp atmamak değil öncelikle ilişkinize herkesin müdahale etmesi.

biz de çok tartıştık onun arama dökümü ve benim mesajlarım yüzünden ayrılmıştık en iyisi tümden kapatmak

teşekkür ederim

Adam seni aramiyor ki.
ailesinden sana ne?
Lafim sana degil genel olarak kadinlarda var bu "onun annesi ama iyi anlasiyorduk, onun arkadasiydi ama bende arkadas olmustum arayayim edeyim" ya hu niye?
Arama. Agir ol biraz.
söylediklerinizi uygulayacağım sağolun

her cuma atmasaydınız bu cuma strese girmezdiniz...
bazen bu tür ihtimalleri de düşünüp hayatı ona göre yaşamak lazım...

bazı şeyleri mecburiyete çevirmeyin...
ola ki işiniz vardı, dalgındınız o gün atmadınız mesaj, arayamadınız..
bunlar göze batar olmasın...

bir diğer noktaya kavga sebebinize gelince ;
kaybetme korkusu oluşturayım, beni elinde sanmasın diye de bu kadar dik duruş sergilemeyin.
sonuçta olan size de oluyor..
bazen gönül almayı da bilmek lazım..
karşıda ki insana sevginizi hissettirmek lazım...
güvenmek de lazım...

ne yani elinde sansa sizi ne olacak ki ? sizi terk mi edecek ? aldatacak mı ?
elinde sanmasın, çok sevdiğimi anlamasın... bu şekilde davrananlar aldatılmıyor mu ? terk edilmiyor mu ?
adamın mayasında varsa yapacağını yapıyor, bu işler aman rol yapayım, aman elinde sanmasın, aman sevildiğini anlamasınla olmuyor zaten...

mükemmel bir adamla birlikte olduğumu asla iddia edemem.. gün gelir hata da yapabilir ki bazen yapıyor da...
ama ben ya hata yaparsa ya beni aldatırsa ya benden vazgeçerse en iyisi belli etmeyeyim diye kendim olmaktan çıkmıyorum... evet ben seviyorum ve sevdiğimi de ifade etmekten kaçınmam..

hata yaparsa yapsın, kendi kaybeder..
yapmadığı hatayı, ya yaparsa diye ben neden kendim olmaktan çıkıp rol yapayım...?
ya şımarır da bana kötü davranırsa ? ya nasılsa bu kız elimde der gözü kayarsa ?

oooooooo...
güvenin ya hu... bazen de güvenin...öncelikle kendinize güvenin ...
gerekirse cidden ama cidden sen kaybettin der çeker gidersiniz.. ne diye adamı türlü sanmasın hissetmesin numaralarıyla elde tutma çabasındasınız..gereksiz blöflerle umrumda değilsin ayrılabiliriz imajı çiziyorsunuz...?

sanmasın, hissetmesin, bilmesin, görmesin... ne kadar sıkıcı, ne kadar yorucu, ne kadar gereksiz yere gurur...

çok güzel yazmışsın vallahi bravoo

En güzel günlerinizin kıymetini bilin. Bu kadar sudan sebeplerle kavga etmeyin..Küsmeyin..Küsseniz bile aranızdaki meselelere herkesi karıştırmayın. Ablasının yaptığı yorumları da üzerinize almayın. Bence hiiç cevap vermeyin. Bırakın onlar düşsün peşinize. Biraz kendi değerinizi ve kıymetinizi bilin.

Kuzum kimse kimsenin evladı olmaz onların tavrı klasık.. siz önce sosyal medya hesaplarınızı kapatın vatsap durum yazmayı bırakın. Ondan sonra da huzur u görün. Aranızdaki meseleyi aranızda halledin aileleri karıstırmyn. Giden gider biten biter senden değerlisi yok. Msja gelnce ben atmazdım peslerine düsmüş gibi olmim die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…