-
- Konu Sahibi usuyenprenses
biz sanırım daha çocuk gibiyiz
çok haklısın bunu başardığımız gün evlenelim artık diyebiliriz ancakHayatı sanalda yaşamayın.
Mesaj attı; durumunu şuna çebvirdi; facebook duvarına bunu yzdı ile başlıyor tüm sorunlar.
Bİr de şu ailelere whatsap mesajı nedir ya.
Mesafeyi bozunca işler sarpa sarıyor.
Siz kavga edince ablasının eşi niye sizi arıyor.
İki yetişkinsiniz aranızda iletişim kurun; tüm dünyaya ilan etmeyin, iki kişi konuşun anlaşın; anlaşamıyorsanız ayrılın ancak o zaman tüm sülale duysun.
Bu davranışlar ilişkileri çok yıpratır; biraz eski kafalı olacak ama ilişkilerde kol kırılsın yen içinde kalsın
Birbirinizi öldürecek duruma da gelseniz bunu tüm dünyaya ilan etmeyin
düşüncelerine katılıyorum teşekkürlerEsasen konularına bakınca biraz daha olgunlaşmanız şart
Bir de hep bir toplu yaşam var sanki; ilerleyen süreçte de böyle olacak.
Babam onu dedi; annesi bunu dedi vs vs.
Kendi ayaklarınızın üzerine duruncaya kadar bekleyin evlilik için
şu facebook denen başa bela pislik şeyden ben çok sıkıldım. insanlar birbirlerinin yüzüne söyleyemeyecek şeyleri ne kadar rahat yazabiliyor çizebiliyor.. bir söz nerelere kadar gelmiş. artık gençlerimiz çok bencil. hayatları dijital olmuş sadece. insanları da bilgisayar gibi zannediyorlar laflar nereye gidiyor kime gidiyor kırılan olur mu diye düşünen yok, yapmayın arkadaşlarım yapmayın yalvarırım bilgisayar başında dijital delikanlılık yapmayın...
bütün sorun facebook gibi görünüyor. kapatın gitsin hesaplarınızı. neden bu saçma sosyal medya ağı için birbirinizi kırıyorsunuz? 2 senedir kullanmıyorum facebook ve huzurluyum daha sözlüyken bile eşimle facebook yüzünden çok tartıştık. onun msjları benim hareket dökümüm falanKızlar nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz ben durumumu değiştirdim böyle hüzünlü bir şey yazdım diye durduk yere bu yazı ne beni istemiyor musun her anın problem dedi istemeyen sensin her anın problem dediğine göre dedim o da böyle istemiyorum dedi iyi o zaman yol orda yolun açık olsun dedim fotoğrafımızı kaldırmış akşam en yakın arkadaşı aradı nişanlım için çok kötü durumda olduğunu annesinin ağladığını falan söyledi nolur ayrılmayın dedi ertesi gün ablasının eşi aradı nolur ayrılmayın herkes çok üzülüyor ailene söyleme halledeceğiz lütfen olay büyümesin ayrılırsanız onun da senin de yüzüne bakmam falan dedi arkadaşı dün gene aradı ailene söyleme sakın izinli gününü bekliyor seninle konuşacak belki her şey düzelir dedi uzattım kusura bakmayın biz ne zaman nişanlımla kavga etsek sürekli mesaj atan ablası kendini geri çekiyor face'de falan değişik sözler paylaşıyor sanki bana taş geliyor nişanlımla iyiyken melek gibi annesi de aynı şekilde oğluyla kötü oldum mu bana garip davranıyor aramız iyiyken çok iyiler.
Şimdi ben ablasına,annesine,babasına her cuma whatsapp'dan hayırlı cumalar mesajı atarım onlarda sağol canım kızım,canım falan yazarlar şimdi onlar beni aramadı bile nasılsın diye sizce mesaj atayım mı aramız düzelince işte araları bozuk diye bize mesaj atmadı derler mi kararsızım bir yandan büyüklük ben de kalsın diyorum öte yandan kendilerini geri çekmelerine sinir oluyorum.
haklısın kapattım ben de bana neden güzel bir söz yazıp paylaşmıyorsun neden aktifsin diye sürekli kızıyordum nişanlımaBen hesabımı kapatalı 2 sene olacak. Mutlu ve huzurluyum. Resmen beni geriyordu o ortam
biz de çok tartıştık onun arama dökümü ve benim mesajlarım yüzünden ayrılmıştık en iyisi tümden kapatmakbütün sorun facebook gibi görünüyor. kapatın gitsin hesaplarınızı. neden bu saçma sosyal medya ağı için birbirinizi kırıyorsunuz? 2 senedir kullanmıyorum facebook ve huzurluyum daha sözlüyken bile eşimle facebook yüzünden çok tartıştık. onun msjları benim hareket dökümüm falankapatın rahatlayın ikinizde. kesin ve garantili çözüm
teşekkür ederimbu kadar sudan sebepler büyütülmez
büyütülse de küsülmez
küsülse de reklam edilmez
her küslükte ana bacı arkadaş araya sokulmaz
nişanlıyken her cuma her cuma mıç mıç olunmaz
nişanlınızla konuşun, konuyu büyütmeyin, çocuk değilsiniz aranızda halledin ve asıl önemlisi her şeyinizi herkesle paylaşmayın. kendiniz diyorsunuz onlar sizi oğullarını mutlu ettiğiniz için seviyor, üzerseniz onlar da sizi üzer. azıcık mesafe
söylediklerinizi uygulayacağım sağolunAdam seni aramiyor ki.
ailesinden sana ne?
Lafim sana degil genel olarak kadinlarda var bu "onun annesi ama iyi anlasiyorduk, onun arkadasiydi ama bende arkadas olmustum arayayim edeyim" ya hu niye?
Arama. Agir ol biraz.
başından beri karıştırıyoruz bir aşamadık aramızda çözme olayınıAileleri karıştırmayın. Baştan yanlış yapıyoruz ilerde başınız çok ağırır.
çok güzel yazmışsın vallahi bravooher cuma atmasaydınız bu cuma strese girmezdiniz...
bazen bu tür ihtimalleri de düşünüp hayatı ona göre yaşamak lazım...
bazı şeyleri mecburiyete çevirmeyin...
ola ki işiniz vardı, dalgındınız o gün atmadınız mesaj, arayamadınız..
bunlar göze batar olmasın...
bir diğer noktaya kavga sebebinize gelince ;
kaybetme korkusu oluşturayım, beni elinde sanmasın diye de bu kadar dik duruş sergilemeyin.
sonuçta olan size de oluyor..
bazen gönül almayı da bilmek lazım..
karşıda ki insana sevginizi hissettirmek lazım...
güvenmek de lazım...
ne yani elinde sansa sizi ne olacak ki ? sizi terk mi edecek ? aldatacak mı ?
elinde sanmasın, çok sevdiğimi anlamasın... bu şekilde davrananlar aldatılmıyor mu ? terk edilmiyor mu ?
adamın mayasında varsa yapacağını yapıyor, bu işler aman rol yapayım, aman elinde sanmasın, aman sevildiğini anlamasınla olmuyor zaten...
mükemmel bir adamla birlikte olduğumu asla iddia edemem.. gün gelir hata da yapabilir ki bazen yapıyor da...
ama ben ya hata yaparsa ya beni aldatırsa ya benden vazgeçerse en iyisi belli etmeyeyim diye kendim olmaktan çıkmıyorum... evet ben seviyorum ve sevdiğimi de ifade etmekten kaçınmam..
hata yaparsa yapsın, kendi kaybeder..
yapmadığı hatayı, ya yaparsa diye ben neden kendim olmaktan çıkıp rol yapayım...?
ya şımarır da bana kötü davranırsa ? ya nasılsa bu kız elimde der gözü kayarsa ?
oooooooo...
güvenin ya hu... bazen de güvenin...öncelikle kendinize güvenin ...
gerekirse cidden ama cidden sen kaybettin der çeker gidersiniz.. ne diye adamı türlü sanmasın hissetmesin numaralarıyla elde tutma çabasındasınız..gereksiz blöflerle umrumda değilsin ayrılabiliriz imajı çiziyorsunuz...?
sanmasın, hissetmesin, bilmesin, görmesin... ne kadar sıkıcı, ne kadar yorucu, ne kadar gereksiz yere gurur...
aileme mi ?sen bu durumu aileme anlattin umarım dimi