- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
laf etmesinler de sonrahıc bırsey yazma
taş yerınde agırdır
onlar senın pesıne dussun azcık bı cumada onlar arasın
bu sebepden laf edecek olanın zaten bahanesı coktur merak etmelaf etmesinler de sonra
sanırım haklısın neden ağlıyorsa bir de oğlu mutsuz diye ağlamıştırbu sebepden laf edecek olanın zaten bahanesı coktur merak etme
boyle dusune dusune tepemıze cıktılar zaten
senı gercekten ıstıyorlarsa kaybetmemek ıcın ugrasırlar
normalde annesının aradakı sorunu halletmesı lazımdı arayıp kızım ıste evlılık boyle bırsey erkekler cocuk gıbı olur bız kadınlar hep altdan alırızz dese buzlar erırdı
daha cok gerı cekılerek sana msj verıyorlar
yanı bu oglum ıcın varsın yoksa yoksun demek
evet bunun farkındayız napıcaz bilmemBırakın mesajı falan, evleneceğiniz kişiyle iletişim probleminiz var.
Tehlikenin farkında mısınız?
ya ben diyorum ailene yansıtma ben anlatmıyorum ama morelim bozuk olunca direk seninle kavga ettiğimizi anlıyorlar diyorCok garip geldi iliskiniz bana. Neden 3 gunluk kuslukte tum aile bireylerinin haberi oluyor? Nisanliniz herseyi ailesine yansıtıyor gibi, buna bir dur demezseniz evlilikte cok basiniz agrircuma mesajini bosverin, bence düşünecek cok daha muhim konular var. Durum guncellemesiyle mesajlasan ciftleri zaten hic anlamıyorum ben
isiniz cok zor. Ama boyle gitmez, agzi cok gevsekmis bence nisanlinizin. Eger isteseydi moralinin bozukluguna baska bahaneler uydururdu.ya ben diyorum ailene yansıtma ben anlatmıyorum ama morelim bozuk olunca direk seninle kavga ettiğimizi anlıyorlar diyor
evet ama birden ortalık ayağa kalkmış arkadaşlar akrabalar ya bi sakin olun demi nişanlıyız biz öyle bitti demekle bitse ooooisiniz cok zor. Ama boyle gitmez, agzi cok gevsekmis bence nisanlinizin. Eger isteseydi moralinin bozukluguna baska bahaneler uydururdu.
siz yanlış anladınız peşime düşsünler demiyorum sürekli konuştuğum ablası kendini birden geri çekiyor imalı imalı sözler paylaşıyor ne olursa olsun her kavgada haklı olan nişanlımmış gibi davranıyorlar ona sen de şurada haksızsın demiyorlarHer küsmede peşine mi düşecekler çocuk gibi tripler evlenmeyin olgunlasmadan
tamam teşekkürlerAtma bencede.
ben öyle dedim ama hemen fotoğrafı kaldırmak niye yüz yüze gelmeye çekiniyor çünkü yüz yüze hiç tartışmıyoruz o konuları hiç açmıyor sonra içimizde birikiyor öyle bir anda bir yerde patlıyorİyi de bu sizin olayınız aile neden karışıyor ki?
Siz en ufak tartışmada yolun açık olsun derseniz olmaz zaten. Şahsen ben abimin nişanlısı böyle birşey yapsa bende aramazdım çünkü yol vermişsin kavga etmemişsin ki sadece. Ayrıca nişanlıyken ilişki daha olgun bir raddeye gelmiş olması gerek hemen ilişki durumu kaldırma foto silme vs tuhaf açıkçası. En iyisi yüzyüze konuşmak.
siz yanlış anladınız peşime düşsünler demiyorum sürekli konuştuğum ablası kendini birden geri çekiyor imalı imalı sözler paylaşıyor ne olursa olsun her kavgada haklı olan nişanlımmış gibi davranıyorlar ona sen de şurada haksızsın demiyorlar