Nişanlımın annesine ve babasına mesaj atayım mı ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
Kızlar nişanlımla 3 gündür konuşmuyoruz ben durumumu değiştirdim böyle hüzünlü bir şey yazdım diye durduk yere bu yazı ne beni istemiyor musun her anın problem dedi istemeyen sensin her anın problem dediğine göre dedim o da böyle istemiyorum dedi iyi o zaman yol orda yolun açık olsun dedim fotoğrafımızı kaldırmış akşam en yakın arkadaşı aradı nişanlım için çok kötü durumda olduğunu annesinin ağladığını falan söyledi nolur ayrılmayın dedi ertesi gün ablasının eşi aradı nolur ayrılmayın herkes çok üzülüyor ailene söyleme halledeceğiz lütfen olay büyümesin ayrılırsanız onun da senin de yüzüne bakmam falan dedi arkadaşı dün gene aradı ailene söyleme sakın izinli gününü bekliyor seninle konuşacak belki her şey düzelir dedi uzattım kusura bakmayın biz ne zaman nişanlımla kavga etsek sürekli mesaj atan ablası kendini geri çekiyor face'de falan değişik sözler paylaşıyor sanki bana taş geliyor nişanlımla iyiyken melek gibi annesi de aynı şekilde oğluyla kötü oldum mu bana garip davranıyor aramız iyiyken çok iyiler.
Şimdi ben ablasına,annesine,babasına her cuma whatsapp'dan hayırlı cumalar mesajı atarım onlarda sağol canım kızım,canım falan yazarlar şimdi onlar beni aramadı bile nasılsın diye sizce mesaj atayım mı aramız düzelince işte araları bozuk diye bize mesaj atmadı derler mi kararsızım bir yandan büyüklük ben de kalsın diyorum öte yandan kendilerini geri çekmelerine sinir oluyorum.

cnm kendini bub kadar ezdirme her sefrinde senden bi adım bekliyorlar ağırlığını koy ki evlendiğinde de sana tutumları ağır olsun ama saygını da bozma asla

laf etmesinler de sonra
bu sebepden laf edecek olanın zaten bahanesı coktur merak etme

boyle dusune dusune tepemıze cıktılar zaten

senı gercekten ıstıyorlarsa kaybetmemek ıcın ugrasırlar

normalde annesının aradakı sorunu halletmesı lazımdı arayıp kızım ıste evlılık boyle bırsey erkekler cocuk gıbı olur bız kadınlar hep altdan alırızz dese buzlar erırdı

daha cok gerı cekılerek sana msj verıyorlar

yanı bu oglum ıcın varsın yoksa yoksun demek

sanırım haklısın neden ağlıyorsa bir de oğlu mutsuz diye ağlamıştır

Cok garip geldi iliskiniz bana. Neden 3 gunluk kuslukte tum aile bireylerinin haberi oluyor? Nisanliniz herseyi ailesine yansıtıyor gibi, buna bir dur demezseniz evlilikte cok basiniz agrir cuma mesajini bosverin, bence düşünecek cok daha muhim konular var. Durum guncellemesiyle mesajlasan ciftleri zaten hic anlamıyorum ben

ya ben diyorum ailene yansıtma ben anlatmıyorum ama morelim bozuk olunca direk seninle kavga ettiğimizi anlıyorlar diyor

isiniz cok zor. Ama boyle gitmez, agzi cok gevsekmis bence nisanlinizin. Eger isteseydi moralinin bozukluguna baska bahaneler uydururdu.
evet ama birden ortalık ayağa kalkmış arkadaşlar akrabalar ya bi sakin olun demi nişanlıyız biz öyle bitti demekle bitse oooo

İyi de bu sizin olayınız aile neden karışıyor ki?
Siz en ufak tartışmada yolun açık olsun derseniz olmaz zaten. Şahsen ben abimin nişanlısı böyle birşey yapsa bende aramazdım çünkü yol vermişsin kavga etmemişsin ki sadece. Ayrıca nişanlıyken ilişki daha olgun bir raddeye gelmiş olması gerek hemen ilişki durumu kaldırma foto silme vs tuhaf açıkçası. En iyisi yüzyüze konuşmak.

Her küsmede peşine mi düşecekler çocuk gibi tripler evlenmeyin olgunlasmadan
siz yanlış anladınız peşime düşsünler demiyorum sürekli konuştuğum ablası kendini birden geri çekiyor imalı imalı sözler paylaşıyor ne olursa olsun her kavgada haklı olan nişanlımmış gibi davranıyorlar ona sen de şurada haksızsın demiyorlar

Atma mesaj falan
Sadece bekle
Ayrica ailesinin degil nisanlinin seninle iletisime gecmesi gerekiyor biliyorsun degil mi?adamin kendisiyle nisanlisin anasi babasiyla degil

ben öyle dedim ama hemen fotoğrafı kaldırmak niye yüz yüze gelmeye çekiniyor çünkü yüz yüze hiç tartışmıyoruz o konuları hiç açmıyor sonra içimizde birikiyor öyle bir anda bir yerde patlıyor

diğer konularında ortada, baktılar ki ikide bi sorun çıkıyo geri çekecekler tabi, cok içinde olsalar yarın adı olur bize karışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…