- Konu Sahibi derdimdenkurtuldumm
Hımmm o zaman yapacak bişey yok en iyisi birbirinizi kırmadan ayrılmakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle maalesefHımmm o zaman yapacak bişey yok en iyisi birbirinizi kırmadan ayrılmakmış
hakkınızda hayırlısı olsun. inanın evlilik sonrası anlamak daha zor olacaktı. her acı her hüzün geçer.Bitmesine karar verdik... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Amin inşallah hayırlısı böyledirbitirmekle en doğru kararı vermişsiniz. evlendikten sonrası çok daha zor olacaktı belli ki sizin için
hakkınızda hayırlısı olsun
Böyle bir yerde sorunumu paylasmasaydim belki kactigim gerçeklerle yüzleşmeye cesaretim hala olmayacaktı inşallah hayırlısı budur..hakkınızda hayırlısı olsun. inanın evlilik sonrası anlamak daha zor olacaktı. her acı her hüzün geçer.
Icimde her an geri döneceksin diye bi his var, ama malesef yine olmaz bu adamlaSöyledim o da beni ailesini sevmemekle suçladı bunlara karşılık
Evet ongoremedim amcalarım falan dediler aslında kültürleri çok farklı sen onlarla anlasamazsin dediler bnde senin benim gbi insanlar ne olabilir ki dedim amcalarima.. ama her biri bana sürekli dayilarim da dahil olmak üzere anlasamadigin en ufak bişey olursa bizimle paylaş masraf ettim deme her şey yerine gelir geri sen bir ömür çekersin yoksa dediler.. ailem arkamda olmasa cesaret edebilir mıydım bilmiyorumÇok üzülüp yıpratma kendini sonuçta kv nın böyle birisi olabileceğini öngöremezdin annen de diyorsa ki arkandayım gördüğü biseyler vardır muhakkak
Geri dönmek istemiyorum sadece şuan kndim için hayırlısını istiyorm kaç gündür uyuyamıyordum umarım rahat bir nefes alırım bundan sonraIcimde her an geri döneceksin diye bi his var, ama malesef yine olmaz bu adamla
Bugün bitti evde misafr olduğu için paylaşamadim gitsinler karşıma alıp rahatça konusacagimAilenle paylastin mi bu durumu?
Bu adamla devam edersen çok üzülürsün.Nişanlım benden soğumaya başladığını soyledi
Bugün bitti evde misafr olduğu için paylaşamadim gitsinler karşıma alıp rahatça konusacagim
Babası yok mecburen anneyi arar..Ondan sonra bence Annen direkt babasini arasin hic eski kv Ile muhattap olmasin
Evet bnde dün üye oldum ve okuduklarim dertler sanki bnm başıma da gelecekmiş gbi bir hisse kapıldımBu adamla devam edersen çok üzülürsün.
Bdv inan bu tip erkeklerle evlenen kadınlarla dolu. Kendini hayatını yakma.
Ne güzel senin adına sevindim bilinçli bir ailen var annem dayıları amcalarınEvet ongoremedim amcalarım falan dediler aslında kültürleri çok farklı sen onlarla anlasamazsin dediler bnde senin benim gbi insanlar ne olabilir ki dedim amcalarima.. ama her biri bana sürekli dayilarim da dahil olmak üzere anlasamadigin en ufak bişey olursa bizimle paylaş masraf ettim deme her şey yerine gelir geri sen bir ömür çekersin yoksa dediler.. ailem arkamda olmasa cesaret edebilir mıydım bilmiyorum
Bu senin elinde.Evet bnde dün üye oldum ve okuduklarim dertler sanki bnm başıma da gelecekmiş gbi bir hisse kapıldım
Hayırlısı olsun hakkınızda. Anlaşamadığımız tek konu diyorsunuz ya en önemli konu. Çünkü annesi laf soktuğu halde sevmiyor olan sen olacaksın.evlendikten sonra dozu daha da artıyor. Adınıza sevindim. Genelde erkek aileleri her şeye burunlarını sokup karışma hakkını görüyor sonra sevmeyen taraf gelin oluyor. Oh ne güzel kılıf da hazır. Geçmiş olsun.karşınıza inşallah güzel insanlar çıkar.Söyledim o da beni ailesini sevmemekle suçladı bunlara karşılık