Nişanlımın annesi

Merhaba ilk defa burada bir konu açıyorum. Nikahıma az kaldı kendimi uzun zamandır mutsuz hissediyorum. Nisanlimla mutluyum fakat annesi ile başlarda anlasirken şimdi kadına sinirlerim bozuk çok yıprandım.nisanlimin babası vefat etmiş annesiyle yaşıyor 3 abisi var 1 i bekar Beni istemeye gelmeden önce başladı aslında sorunlar . İki gelini var ikisinide babası vefat etmeden önce gelin olarak eve almışlar yani beraber yaşamışlar aynısını bnde de yapmak istiyordu ama benm ailem tabi ki karşı. Kiraya bir ev ayarladilar bnde ev iyi olduğu için kabul ettim fakat ev kendilerine yakın yürüme mesafesinde başlarda buna şükür diyordum hiç eve olumlu bakmıyorlar diye.. ama son zamanlarda farkettim ki kadın sürekli laf çarpıyor .. en son iki gün önce bn onlardaydim içerde otururken nişanlımın annesi disardaydi bir komşu geldi yanına ve onunpa sohbet ederken şöyle dedigini duydum " evi ayrıdır ama nah ayrıdır. Sabah gelir aksam gder " dedi ve gülerek dedi bnde bunu duydum dsari ciktkm dedim ki gelmem de gitmem de.. sonra nişanlım gelfi hiç bişey olmamis gbi çarşıya gttik. Ben ağlamaya başladım ama nişanlımın haberi yoktu. Ona söyledim ertesi gün ama bana hiç yatıştırıcı bir cevap vermedi akşam knusalim isim var dedi sonrasında hiç bu knuyu açmadik ama dün akşam annenle knustun mu dedim yok daha knusmadim knusmam mi gerek dedi.. bnde bişey demedim ama bsey deme gereği de görmedim şok oldum çünkü ve aklım başıma gelmeye başladı... Olaylar sadece bu kadar değil bu kadın mobilya bakarken de halı bakarken de hep kndi istedigi olsun istedi benim hiç zevkim olamaz gbi davrandı.. sanki kndi oturacak.. yatak odası bakarken magaza görevlisi bana sürgülü mu olsun kapaklı mi olsun gardrop diye sorduğunda tam bn cevap verecekken sürgülü olsun dedi... Sonra nişanlım ona ters ters baktı canı sıkıldı o işte bu bilmez falan dedi bnm için. Nişanlım tepkisin i gösterdiği için bişey demedim saygımi bozmadım sonra bulaşık makinesi alinacakken 3 programlı olsun dedi bnm yerime bnde 4 programlı olsun dedim o ne dediyse tersini aldım demese belki de dediklerini bn düşünür alırdım ama aşırı moralim bozuk sürekli kavga etmek istiyorum kadın benim başıma kalacakmis gbi çok mutsuzum😔
O duyduğunuz cümleden sonra benim için ortada ne saygı kalır ne nişan ne nikah.
Kadının zihniyet belli. Kaç derim

Aslında bn o zaman kavga çıkarmalıymisim ne olursa olsunmus
Kavga değil de duyduğunuzu direkt söylemeliymişsiniz.
Bu tarz insanlarla kavga edip onlarla aynı seviyeye düşmeye gerek yok.
Ama şu kadarını söyleyeyim arkadaşım evliliğinde ne problemleri yaşayacağın o cümleden çok belli oluyor.
Tabi sen kendin için en iyisini bilirsin

Benim de babam vefat etti.. annem ve kardeşlerim var.. anneme dün anlattım ve benim yanımda olduğunu kararlarının arkasinda olduğunu üzülmemek gerektigini söyledi.. cok korktuğumu söyledim.. kaybedecek olan onlar hiç korkacak biseyin yok senin ben senin arkandayım dedi..
Annenize selamlar, ellerinden öperim...

Valla o kaynana kendi evini kapatır, konu sahibinin evine serer postu. Eee aile büyüğü orda olduğu için de geleni gideni bitmez, saten sabahlık tüylü topuklu terlikle gezeceği vakitler kaynanasının misafirlerine kısır hazırlar.

Kadının zaten kullandığı üslup size saygısının derecesini göstermiş. Nişanlınız da size yalan söylemiyor, susuyor ve gelecekte neler olacağını susmasıyla anlatıyor güzel bir şekilde. Bence ayrılmayı düşünmüyorsanız bile nikah tarihini erteleyin, evi beğenmeyin bir şeyler bulun ve uzaktaki evlere bakın. Böyle böyle yaparak ne tepki göstereceklerini dikkatle izleyin

Kadının zaten kullandığı üslup size saygısının derecesini göstermiş. Nişanlınız da size yalan söylemiyor, susuyor ve gelecekte neler olacağını susmasıyla anlatıyor güzel bir şekilde. Bence ayrılmayı düşünmüyorsanız bile nikah tarihini erteleyin, evi beğenmeyin bir şeyler bulun ve uzaktaki evlere bakın. Böyle böyle yaparak ne tepki göstereceklerini dikkatle izleyin
Aslında onun için hiç enerjim kalmadı. Benim düğünüm ivin bile enerjim kalmadı.. hayattan bıktım diyebilirim şu dönemde.. ayrılmayı düşünüyorum ama ne zaman dile getireceğim bilmiyorum

Aslında onun için hiç enerjim kalmadı. Benim düğünüm ivin bile enerjim kalmadı.. hayattan bıktım diyebilirim şu dönemde.. ayrılmayı düşünüyorum ama ne zaman dile getireceğim bilmiyorum
Kararınız neyse dediklerime gerek yok ama ayrılmasanız nikahı erteleyin. Dünyanın sonu değil nişan atmak yıpratmayın kendinizi

Şuan da nişanlımla aram kötü ben annesiyle konuşmayınca
Kararınız neyse dediklerime gerek yok ama ayrılmasanız nikahı erteleyin. Dünyanın sonu değil nişan atmak yıpratmayın kendinizi
Sağol kardeşim 🙏

@Derttttt sana bişey söyleyeym mi. O kaynana seni çok ezer ve kocan olacak kişide annesini destekler olan sana olur. Sevgi karın doyurmuyor seviyorsun diye sürekli alttan alacaksın başka çare bırakmayacaklar. Sonra bir bakmışsın sevgi saygı bitmiş hayattan bezmişsin kişiliğini kaybetmişsin onların istediği gibi biri olmuşsun ama ne huzurun ne yaşama sevincin kalmş.

Valla o kaynana kendi evini kapatır, konu sahibinin evine serer postu. Eee aile büyüğü orda olduğu için de geleni gideni bitmez, saten sabahlık tüylü topuklu terlikle gezeceği vakitler kaynanasının misafirlerine kısır hazırlar.
Hahahahshshssfsgsfs hiç tüylü topuklu terliği olmayan kaç kişiyiz?

Kaynana adayı çok seviyesiz çok saygısız bir kadın, belli. O yaşta gelin adayının duyacağı şekilde “nah” gibi kelimeler kullanmak için gün görmemiş bir varoş olmak lazım. Böyle insanların etrafı da böyle seviyesiz olur. Bu edepsizle uğraşırken etrafındaki seviyesiz eş dost akrabayla da muhatap olacaksın ki çok can sıkıcı. Hiç gerek yok derim. Tertemiz bir sayfa aç. Ülkedeki erkek ve kaynana popülasyonu belli ama mutlaka daha problemsizini bulursun.

X