Nişanlımın annesi

Kiminle yaşayacak bu kadın. Herkeste sırayla mı kalacak? Moralinizi bozmak istemem ama size çektirecek birine benziyor. Nişanlınızı çok iyi gözlemlemenizi tavsiye ederim. Bütün şartlarınızı şimdiden konuşun ve tepkisine bakın. Gerektiğinde ayrılmaktan çekinmeyin. Bu kadın hayatı zehir eder size yoksa.
Moralim şimdi bozulsunda sonra bozulmasın istiyorm. Annemle knustum eğer mutsuzsan ben senin arkandayım dedi sonra uzulecegine şimdi üzül dedi o yüzden bu cesareti aldım. Ailem başta istemedigi için karşı tarafı kndim istediğim için hiç cesaretim yoktu aslında bunları ona söylemeye ama sabahlara kadar uyuyamıyorum artık sabah kalkınca ilk isim bunu düşünmek oluyor

Derdiniz mobilya da onu dedi bulaşık makinesine karıştı olmasın. Daha büyük derdiniz var nişanlınızın tepkisinden de belli zaten. Size evinizi otel gibi kullandıracaklar yeme içme bir olacak. Hatta belki uyumaya bile yollamayacaklar.
Nişanlınızın tavrı farklı olsaydı böyle söylemezdim. Ama bildiğin aynı eve gelin gidiyorsunuz. İstediğiniz kadar gelmen gitmem deyin. Kandırıyorlar.
Ya ayrılın ya büyük bi kavga patlatıp herkese haddini bildirin.

Ben gitmek istemedim ve söyledim de hani ailelerle gtmeyelim tek gdelim dedim işte bizde bakmak istiyoruz ne aldiklariniza falan dedi hem benim annem hem onun annesi.. benim annem garip garip dsardan izledi hiç bir aldigimiza karışması sadece kndisi ne kadar ödemesi gerekiyorsa onun ücretini ödedi bu kadar ama kadın çok içindeydi herşeyin rahatsz olduğumu belli ettim ama farklı bir durum olmadi
Benimki de yapmaya çalıştı aynısını. Biz evlendik ama ben yurtdışında olduğum için ev düzmedik henüz. Daha nişanlıyken birlikte bakarız bizim tecrübemizden yararlanmanız lazım demişti. Ben de ihtiyacımız olursa yararlanırız dedim. Eşime de tavrımı çok net bir şekilde söyledim. Benim ailem zaten karışmaz, onunki de karışmak istese de biz karıştırmıyoruz.
Onun gönlünü edicem derken huzurunuzdan olursunuz. Kimseyi işinize karıştırmayın.

Derdiniz mobilya da onu dedi bulaşık makinesine karıştı olmasın. Daha büyük derdiniz var nişanlınızın tepkisinden de belli zaten. Size evinizi otel gibi kullandıracaklar yeme içme bir olacak. Hatta belki uyumaya bile yollamayacaklar.
Nişanlınızın tavrı farklı olsaydı böyle söylemezdim. Ama bildiğin aynı eve gelin gidiyorsunuz. İstediğiniz kadar gelmen gitmem deyin. Kandırıyorlar.
Ya ayrılın ya büyük bi kavga patlatıp herkese haddini bildirin.

Evet aslında o bilmez demesi her şeye karışmasından daha çok canımı yaktı aslinda
Canın yandıysa söyle. Ağlamayana emzik vermezler.
Nişanlın buna laf etmediyse onun da kalıbına...
Kadını bıraksan sen bilmezsin diye oğlunun koynuna da girecek...

Ben gitmek istemedim ve söyledim de hani ailelerle gtmeyelim tek gdelim dedim işte bizde bakmak istiyoruz ne aldiklariniza falan dedi hem benim annem hem onun annesi.. benim annem garip garip dsardan izledi hiç bir aldigimiza karışması sadece kndisi ne kadar ödemesi gerekiyorsa onun ücretini ödedi bu kadar ama kadın çok içindeydi herşeyin rahatsz olduğumu belli ettim ama farklı bir durum olmadi
Anneleri getirerek söz hakkı veriyorsunuz. Cebinize paranızı koyup gidip alışverişinizi kendiniz yapmanız gerekirdi, böyle şeyler tek senin kararınla olmaz, nışanlının da bu şekilde düşünmesi gerekirdi. Umarım toplayıp kendi kararlarınızı alabilecek ve uygulayabilecek hale getirirsiniz.

Gerizekalı kadın , ayrıca dolap sürgülü olan kullanışlı değil bı zaman sonra da sıkıntı çıkarmaya açık esas bilmeyen o.
Diğer gelinler ne durumda kadına karşı ? Bence evlilik işini bidaha düşün derim yol yakınken bu kadın oğluna eş değil kendine eğlence arıyor belliki
Diğer gelinler onunla iyi anlasiyorlar ama küçük yaşta evlenmişler 16 17 yaşında..

Şimdi annesine tepki koyan ve konuşmam mı gerek diyen nişanlın var ya
İşte o evlendikten sonra tamamen anneci olacak haberin olsun.
Katlanırım diyosan sorun yok
Ben evlendikten sonra hallederim kv ye tepki koyarım gidip gelmem diyosan da hiiçte öyle kolay olmuyor
Felaket tellalcılığı yapmak istemem de burada bana hak verecek yüzlercesi var.:kahve:

Ailenin haberi var mı bunlardan. Çok seviyorum evleneceğim diyorsan işin çok zor bunlar fragman niteliğinde.
Benim de babam vefat etti.. annem ve kardeşlerim var.. anneme dün anlattım ve benim yanımda olduğunu kararlarının arkasinda olduğunu üzülmemek gerektigini söyledi.. cok korktuğumu söyledim.. kaybedecek olan onlar hiç korkacak biseyin yok senin ben senin arkandayım dedi..

Şimdi annesine tepki koyan ve konuşmam mı gerek diyen nişanlın var ya
İşte o evlendikten sonra tamamen anneci olacak haberin olsun.
Katlanırım diyosan sorun yok
Ben evlendikten sonra hallederim kv ye tepki koyarım gidip gelmem diyosan da hiiçte öyle kolay olmuyor
Felaket tellalcılığı yapmak istemem de burada bana hak verecek yüzlercesi var.:kahve:
Sana hak veriyorum derdimi burda açmak istedim ki sizin fikirlerinizi alayım istedim kendi kndime sikinti mi yaoiyorm diye..pek bir çevrem yok bunlarj anlatacak bir arkadaşım yok

Merhaba ilk defa burada bir konu açıyorum. Nikahıma az kaldı kendimi uzun zamandır mutsuz hissediyorum. Nisanlimla mutluyum fakat annesi ile başlarda anlasirken şimdi kadına sinirlerim bozuk çok yıprandım.nisanlimin babası vefat etmiş annesiyle yaşıyor 3 abisi var 1 i bekar Beni istemeye gelmeden önce başladı aslında sorunlar . İki gelini var ikisinide babası vefat etmeden önce gelin olarak eve almışlar yani beraber yaşamışlar aynısını bnde de yapmak istiyordu ama benm ailem tabi ki karşı. Kiraya bir ev ayarladilar bnde ev iyi olduğu için kabul ettim fakat ev kendilerine yakın yürüme mesafesinde başlarda buna şükür diyordum hiç eve olumlu bakmıyorlar diye.. ama son zamanlarda farkettim ki kadın sürekli laf çarpıyor .. en son iki gün önce bn onlardaydim içerde otururken nişanlımın annesi disardaydi bir komşu geldi yanına ve onunpa sohbet ederken şöyle dedigini duydum " evi ayrıdır ama nah ayrıdır. Sabah gelir aksam gder " dedi ve gülerek dedi bnde bunu duydum dsari ciktkm dedim ki gelmem de gitmem de.. sonra nişanlım gelfi hiç bişey olmamis gbi çarşıya gttik. Ben ağlamaya başladım ama nişanlımın haberi yoktu. Ona söyledim ertesi gün ama bana hiç yatıştırıcı bir cevap vermedi akşam knusalim isim var dedi sonrasında hiç bu knuyu açmadik ama dün akşam annenle knustun mu dedim yok daha knusmadim knusmam mi gerek dedi.. bnde bişey demedim ama bsey deme gereği de görmedim şok oldum çünkü ve aklım başıma gelmeye başladı... Olaylar sadece bu kadar değil bu kadın mobilya bakarken de halı bakarken de hep kndi istedigi olsun istedi benim hiç zevkim olamaz gbi davrandı.. sanki kndi oturacak.. yatak odası bakarken magaza görevlisi bana sürgülü mu olsun kapaklı mi olsun gardrop diye sorduğunda tam bn cevap verecekken sürgülü olsun dedi... Sonra nişanlım ona ters ters baktı canı sıkıldı o işte bu bilmez falan dedi bnm için. Nişanlım tepkisin i gösterdiği için bişey demedim saygımi bozmadım sonra bulaşık makinesi alinacakken 3 programlı olsun dedi bnm yerime bnde 4 programlı olsun dedim o ne dediyse tersini aldım demese belki de dediklerini bn düşünür alırdım ama aşırı moralim bozuk sürekli kavga etmek istiyorum kadın benim başıma kalacakmis gbi çok mutsuzum😔
Tek kelime sakın evlenip hayatını zehir etmeee

X