Nişanlımın annesi

Evet sanki bütün suç benim ailesini sevmememden kaynaklı gbi gösterip benim vicdanimla oynuyor aslında böyle diyerek. Aslında sevgi hemen olacak birşey değil zaman gerektiren ve anlayış gerektiren birşey bu olaylardan önce de çok sevdiğimi söyleyemem ailesini ama hiç bir saygisizligim olmadı kimseye aksine bn bu hareketlerde saygısızlık gordum. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda

Konu sahibi üyeliğini iptal etmiş, üzüldüm gerçekten.
Sanırım devam edecek, o sebeple iptal ettirdi, ne oldu ne bitti sorulmasın, devam ediyoruz demek zorunda kalmasın diye.
Eğer hala bakıyorsa konusuna
Sevgili Dert, seni tanımayız etmeyiz, 2 güne unuturuz hatta. Ancak yanlış sularda yüzüyorsun, mutlu olmayacağını buradaki herkes biliyor. Ailenle konuş, kendi başına karar verme, buradaki yazılanlar hep aklında olsun. Umarım doğru yolu görürsün.

üyeliğimi iptal etme sebebim telefonuma root uygulaması atılmış oldugunu dusundugum için iptal ettim. devam etmeyecegimi anneme söyledim. o da o kadınla ne kadar az muhattap olacagını düşünüyor şuan nişan hediyelerini gönderirken. malum pandemi de var.

Herşey gececek bitecek hayatindaki en güzel kararı verdin binkez aglamaktansa bir kez agla ... umarım hep güzel şeylerle karşılaşırsin.
çok teşekkür ederim. umarım öyle olur. yüreğim çok yorgun...

çok teşekkür ederim. umarım öyle olur. yüreğim çok yorgun...
Senin yaşadıgın surecten daha yeni gectim ve 4 yılımı verdim uvey annesi yuzunden bitti. Seninle benzer konular. Ama inan hergun agliyordum hergun izdirap gibiydi ve aptallik edip pisman oldu yine affettim ve yine ayrildik yani dalga gecti ama Allaha havale ediyorum boyle insanla musveddelerini en guzel hayallerimizi duygularimizi mahvediyorlar biz degerliyiz gücluyuz atlatabiliriz inan !

Eeee annenee arkanda neden pisiyosun ki adam yani esin olucak.kisi seni savunmuyi burasi bunu yazanlaeda dolu simdiden annesine laf söylemeyen evlenince soylicenimi saniyosun hadi esyayi gectim merakli diyelim ama o komşuya dedigi laf üstüne nişanlın konusmam.mi gerek demis anla bunlar evde planı yapmış senin haberin yok fazla iyi niyetlisin belkide yarin eşin bu evde duramam.deyip annemlerde kalalim.dixek o zaman nasil bosancan bence heeseyi göze al cingari cikar ben bu sekilde yapamam de annenin surekli gelmesii istemiyorum de senin tavrin yok beni ezdiriyosun de bakalim ne yapicak aaa canim annem.benim o yasli kadin sen idare et dersen camdan yüzükleri at o derece

Kendi paranla gidip evini tutup eşyalarını kendi istediğin gibi almak varken elin eline bakıp onlarınparasıyla evini kurmaya çalışırsan tabi böyle olur sinir oluyorum giyeceği kilota kadar gidip erkek tarafına para harcatıp aldır ama kv hiç bir şey demesin yok öyle dünya. Evlenmek başkasının parasıyla olmuyor tatlı kız.

Beni kendi ailesini sevmemekle suçladı ve hiç bişey duymak istemediğini söyledi bnde bitsin dedim
Aslında sunu dicektin zaten kimde kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda annen bana saygi duydugu icin mi.komsunusa nah tasinir gelir gider dedi dixektin valla ramazan günü sanslisin kardes bu sana guller altinlar pirlantalarlada gelse affetme otur ananla de bana yetiskin bi kisi lazim de ana kuzusu degil de

siz benim param olmadığını ne biliyorsunuz ki böyle konusuyorsunuz? ben sadece şimdilik çalışmıyorum o da sınava hazrlandığım için... daha önceki cevaplarda da belirttiğim gibi ben çalısıyordum.ortak oldu harcamalarımız ve inan kilotuma kadar aldıracak bir kız asla değilim nikahıma 16 gün kalmıştı ve ben kendime nişan elbisem dışında hiç bisey aldırmadım. o fiyatı 300 liraydı.

ayrıca senin dediğin gibi yapanların çoğu da benim gibilerden mutludur eminim.

ayrıca senin dediğin gibi yapanların çoğu da benim gibilerden mutludur eminim.
Evet masraf yaptıkları zaman karısma hakkıda doguyor herhalde ıyısımı maddı durumuna gore evlenmek..
O alınan esyalar 3.5 senede eskıycekkı
Ama soylenılen yapılan unutulmaz..
Kadın erkek kendılerı bırsey yaparak yuva kursa saha ıyı

Nişanlın daha ulaşmaya çalışmadı mı sana

bende öyle söyledim ' bunlar senin uydurman ben sevmiyorum demedim ve hep saygı gösterdim, ailenden hangisine sorarsan sor ki benim için kötü bir kız diyemezler ' dedim bana yet
cevap olarakta bana laf yetiştiremeyeceğini
Nişanlın daha ulaşmaya çalışmadı mı sana
hayır en son bitirmek istediğimizi açıkca söyledik karşılıklı.

valla en hayırlısı olmus senin adına kardesimin basıan gelmiş kadar sevindim bu odundan kurtuldugun icin sakın geri dönme pisman bile olma senin nisanlıyken agzının icine bakması lazımdı bu adamın bırak annemlemi tartısıcam dicene bide hazır olay yeniyen bi yerlere not et sana dediklerinizi insan üzüntülükyen sadece iyi anıları hatırlıyo beyınin yaptıgı bi oyun bu en azından yazdıklarını okuyup buda bana bunları dedi yaa aptalmıyım ben deyip kendine gelirsin :))) duam seninle allah en hayırlısını cıkarsın karsına

Bence tavrinizi belli edin her şeye karışmasın. Bu şimdi böyleyse ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…