konuyu değiştirmişsiniz ama neyse ki alıntılayan üyeler olmuş da okuyabildim ilk halini...
sizin ailenizin yapması güzel bir şey ama herkes sizin aileniz gibi olmak zorunda değil. yanılıyor muyum?
peki bundan size ne? biz böyle söyleyince size abartıyormuşuz gibi geliyor ama, gerçekten de öyle. dilediğiniz kadar inkar edin,şu an içiniz öfke ve hırsla dolu, ve derdiniz de maddiyat üzgünüm.
wow!
hakikaten çok alçak gönüllüsünüz,ve de çok iyi niyetlisiniz :)) ben ikna oldum , kesinlikle derdiniz maddiyat falan değil, asla da sevgilinize belli etmiyorsunuz çünkü sizi çok önemsediği için, sizin için ailesini bile karşısına alır değil mi? ne aşk ama :)) evet hiciv yaptım kusura bakmayın. çünkü üzgünüm ama bizler saf değiliz, her şey anlaşılıyor buradan...
nişanlı da olsanız şu anda o evin yabancısısınız. benim kardeşimin nişanlısı böyle içten içe köpürse,tutup bir de kardeşimin aklını sanki onun için endişeleniyormuş,tek derdi onun mutluluğuymuş gibi bi edayla doldursa, olay çıkarırım,net.
kimseyi kandırmayın,gayet de kıskanıyorsunuz.
dilerseniz bunu da söyleyin nişanlınıza, bakalım ne diyecek size :))
istediğiniz kadar kızın üzülün,nişanlınız bu durumu sorun etmiyorsa siz tek kelime edemezsiniz. üzgünüm. evli olsanız bile edemezsiniz. sizi yine de ilgilendirmez çünkü.
siz kendi ilişkinize odaklanın, evlenecek olan sizlersiniz, dolayısıyla her şeyi kendiniz yapacaksınız gibi plan yapın.