Ben hiç fesat düşünmüyorum sizin tarzınız usturuplu değil.
Şimdi birliktelik süresi yarışı mı yapacaz anlamadım da ben eşimle 16 yıldır birlikteyim, 3 kız kardeşi var, ailesinin aldığı dona kadar bilirim. O da benim ve ailemle ilgili herşeyi bilir. Herşeyi bildiğimiz kadar haddimizi de biliriz, sınırlarımızı biliriz. Kimsenin kirli çamaşırlarından beslenmeyiz.
nişanlınızı dünyaya getiren yetiştiren büyüten anne babası, abisini de dünyaya getiren yetiştiren büyüten aynı anne baba. Takdir tamamen onların, hangi evlatlarına ne isterlerse onu yaparlar. Nişanlınız herşeyin farkında koskoca adam. Anne babasıyla manevi bağı olan da o. Ayrım yapıldığını düşünüp rahatsız olmak onun hakkı, sizin değil. Ana-baba-evlat-kardeş sözkonusuysa ister eş olsun ister dost herkes dış kapının mandalıdır, her ne kadar 6 yıldır tanıyorum herşeylerini biliyorum desenizde onların aile içindeki dinamiklerini manevi bağlarını yada kopukluklarını bilemezsiniz. Ha derseniz ki nişanlım zihinsel özürlü kafası çalışmıyor hakkı yeniyor tamam dertlenin ama aklı başındaki adamın hakkını savunmak size kalmadı. Hakkı mı yeniyor helali hoş olsun el yemiyor ya anası babası abisi yiyor, hakkı mı veriliyor ne mutlu Allah ziyade etsin. İnsanların gönlünden geçeni ne planladıklarını nereden biliyorsunuz ki fikir beyan ediyorsunuz, belki abiye yapılanın aynısı nişanlınıza da yapılacak, vakti saati var….bu konuda bizim ne kadar söz hakkımız varsa sizin de o kadar var.
aynı şeyi eşimin ailesi eşime yapsa oturup üzerinde düşünmem bile vay benim kocamı ayırdılar haksızlık ettiler diye, niye?çünkü beni ilgilendiren bir durum değil. Benim ailem bana yapsa kocam tek laf edemez,niye?çünkü onu ilgilendiren bir durum değil,karışmak haddi değil.Aynı şeyi size de tavsiye ediyoruz da laf anlatamıyoruz.