nişanlımdan sizce ayrılmalı mıyım?? nolur yardım

Çok net bir kaç sebep siraliyorum sana hemen; Birincisi, nisanlin kesinlikle Ailene karşı çok terbiyesiz ki buyuge saygı nedir bilmeyenden hiç bir şey olmaz. Ikincisi, nisanlin bu kadar baskın biriyse kesinlikle evlilik hayatinizdada sana hiç bi konuda söz soyletmeyip kendi bildiğini okuyacak. Üçüncüsü; eğer nisanlinizin ailesi de "ne olmuş ki ne var ki" dicek kadar sayıdan terbiyeden yoksun insanlarsa, yarın bi gün aynı apartmanda oturdugunuz halde oğlu size kötü davrsndiginda bişey yaptiginda "Hayırdır oğlum elin kizina yaptığın ayıp değil mi" demek yerine, sana "ne var ki ne olmuş ki erkektir" dicekler, neye uğradigini sasirirsin. Son olarak; yemin ederim dünya da başka erkeklerde var.

Kadinlar kendi degerini kendi dusuruyor net. Yok boyle bir sey adam hakaret ediyor, tokat atiyor, daha bu donemde annene bagiriyor ve hala nisan cok zor gecmisti falan gibi bahaneler uretiliyor.

Adam da hakli tabii. Dovse de sovse de gidemiyor karsisindaki. Daha iyi nasil at kostururum onun derdinde. :/

Kadinlar kendi degerini kendi dusuruyor net. Yok boyle bir sey adam hakaret ediyor, tokat atiyor, daha bu donemde annene bagiriyor ve hala nisan cok zor gecmisti falan gibi bahaneler uretiliyor.

Adam da hakli tabii. Dovse de sovse de gidemiyor karsisindaki. Daha iyi nasil at kostururum onun derdinde. :/

bunn bende cok iyi farkındayım ki.. o da bunun farkında

kocasını çok seven biri olarak söylüyorum ki ( acaip bi öfkesi var hele bazen sebebini bile anlamıyorum fakat saygılı ve adil bi insandır) üzülürsün sonrasın da çünkü tek kişi ile değil koca bi aile ile evlilik yapılıyor aslında ve aileye dair bi saygısızlık varsa mazur görme hele ki annene babana yapılanları asla..

nisanlinizin yaptigi her anormal hareketi annesi normal erkektir diyor
evlenirseniz daha sonra yapacaklarini kestirmek güc degil
yine annesi erkektir yapar der
sizin kendinize sayginiz yok mu
kim size aptal gerizekali diyebilir
kaldiki annenize ters davranmak
bunlar sizce normal mi
dünyada erkek kalmadi mi ?

kocasını çok seven biri olarak söylüyorum ki ( acaip bi öfkesi var hele bazen sebebini bile anlamıyorum fakat saygılı ve adil bi insandır) üzülürsün sonrasın da çünkü tek kişi ile değil koca bi aile ile evlilik yapılıyor aslında ve aileye dair bi saygısızlık varsa mazur görme hele ki annene babana yapılanları asla..

değil mi hiç bir bahanesi olamazki özellikle ileride hiç söz hakkı tanımayabilir aileme bu gidişle

nisanlinizin yaptigi her anormal hareketi annesi normal erkektir diyor
evlenirseniz daha sonra yapacaklarini kestirmek güc degil
yine annesi erkektir yapar der
sizin kendinize sayginiz yok mu
kim size aptal gerizekali diyebilir
kaldiki annenize ters davranmak
bunlar sizce normal mi
dünyada erkek kalmadi mi ?

haklısınız ilk kez kendime hakaret ettirdim. üstelik hep senin yüzünden diyen birinden

haklısınız ilk kez kendime hakaret ettirdim. üstelik hep senin yüzünden diyen birinden

Peki neye karar verdiniz? Ben size ayrılın diyemem ama bu şekilde devam etmemesi lazım. Devam edecekseniz mevcut durumu değiştirmeniz lazım. Saygıyı ve başka fikirleri de kabul etmeyi bu yaştan sonra nişanlınıza öğretmeniz lazım. Sağlam durup ailesinin erkek o ne var ki söylemlerinin karşısında durmanız lazım.

Peki neye karar verdiniz? Ben size ayrılın diyemem ama bu şekilde devam etmemesi lazım. Devam edecekseniz mevcut durumu değiştirmeniz lazım. Saygıyı ve başka fikirleri de kabul etmeyi bu yaştan sonra nişanlınıza öğretmeniz lazım. Sağlam durup ailesinin erkek o ne var ki söylemlerinin karşısında durmanız lazım.

sindiremiyorum artık kalbımı kırıp tamam yapmayacağım bır daha deyıp üzüyor benı üstelki kendini mükemmel görüp benım bir cok konuda degısmemi istiyor

sindiremiyorum artık kalbımı kırıp tamam yapmayacağım bır daha deyıp üzüyor benı üstelki kendini mükemmel görüp benım bir cok konuda degısmemi istiyor

Dediğim gibi çok dik ve sağlam bir duruşunuz olması lazım. ne kendinizi ne de ailenizi ezdirmemeniz lazım. Bu sizin elinizde.

benim elimde biliyorum ama karşımda benden daha dik eyvallahı olmayan biri var. zor bir insan con zor bunu kendi ailesi de diyor zaten

O zaman karar sizin. Ailenizi ve sizi her fırsatta ezecek bir adamla ömür geçer mi? Bu adam yontılabilir mi? Yalnız şu kadarını söyliyim benim kızım olsa, damadım bana böyle hadsiz hadsiz konuşsa çok ama çok üzülürdüm.

O zaman karar sizin. Ailenizi ve sizi her fırsatta ezecek bir adamla ömür geçer mi? Bu adam yontılabilir mi? Yalnız şu kadarını söyliyim benim kızım olsa, damadım bana böyle hadsiz hadsiz konuşsa çok ama çok üzülürdüm.

değil mi. şu anda annem asla istemiyor zaten sorun bayağı buyuk

bence nişanlınızla görüşüp, bu hal ve hareketlerinin birlikteliğinize zarar verdiğini. annene karşı yaptığının saygısızlık olduğunu eğer durum böyle devam edecekse ikimiz içinde ilerisinin görünmediğini söyleyin.
açık açık konuşun.. bu yapıya sahip bir insanla dört duvar içerisinde ne kadar mutlu olabilirsiniz ki
iyi düşünmeniz lazım .. Allah yardımcın olsun

bence nişanlınızla görüşüp, bu hal ve hareketlerinin birlikteliğinize zarar verdiğini. annene karşı yaptığının saygısızlık olduğunu eğer durum böyle devam edecekse ikimiz içinde ilerisinin görünmediğini söyleyin.
açık açık konuşun.. bu yapıya sahip bir insanla dört duvar içerisinde ne kadar mutlu olabilirsiniz ki
iyi düşünmeniz lazım .. Allah yardımcın olsun

Annem şu saatten sonra kabullenmıyır kaç günlük damat kı rahatça gelip bağırabiliyır sen devam edeceksen et ama Benım gözüm görmesin diyor içim almaz diyor

annene yüzde yüz hak verdim konu sahibi
bende böyle saygısız biri ne damadım ne eniştem ne hiç bir şeyim olsun istemem
ki annenin istekleri oldukça haklı o borç içinde sen daha okuyorsun ertelensin demiş
o da derdini güzelce anlatıp en en azından ben ertelenmesini istemiyorum diyebilirdi
ama bağıra bağıra kimse bana karışamaz deyip tartışmışlar

atrıca şimdiden böyle yapan evlenince anneni evin kapısından içeri almaz
seni de ezdikçe ezer lafı geçmedikçe bağırıp çağırıp kavga eder olmasa bir tokat patlatır olur biter zaten aile apartmanı kabusuna gidecekmişsin iyi bir düşün derim

annene yüzde yüz hak verdim konu sahibi
bende böyle saygısız biri ne damadım ne eniştem ne hiç bir şeyim olsun istemem
ki annenin istekleri oldukça haklı o borç içinde sen daha okuyorsun ertelensin demiş
o da derdini güzelce anlatıp en en azından ben ertelenmesini istemiyorum diyebilirdi
ama bağıra bağıra kimse bana karışamaz deyip tartışmışlar

atrıca şimdiden böyle yapan evlenince anneni evin kapısından içeri almaz
seni de ezdikçe ezer lafı geçmedikçe bağırıp çağırıp kavga eder olmasa bir tokat patlatır olur biter zaten aile apartmanı kabusuna gidecekmişsin iyi bir düşün derim

annemde istemiyor doğal olarak ki akrabamız ben kaç yıllık kaynanamam suradan suraya gıt demem adam daha kaç aylık damat bunu yapmış diyor. ahhh bu zor vakitlerde gecer

annemde istemiyor doğal olarak ki akrabamız ben kaç yıllık kaynanamam suradan suraya gıt demem adam daha kaç aylık damat bunu yapmış diyor. ahhh bu zor vakitlerde gecer
Bu vakitler gecer dediginize gore hala devam etmek niyetindesiniz sanirim. Ayrilmayu hala dusunmuyorsunuz neden? Siddet trrbiyesizlik ve hakaret var ve annenize de yapacak belki neden yani

Back