- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Bilgelik--
saygı olmadan sevgi olmaz ..
bu iş bayağa zor ..
bu iş bayağa zor ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkana bakmadan kaç diyorum sana. Hiç ılımlı yaklasilacak bi taraf görmedim. Damat beyin ne kendisi ne ailesi size ve ailenizle değer veriyor üstelik daha nisanlisiniz. Bi de evlenince altli ustlu oturacaksiniz vay halinize. Düzelmez mi diye sormayın düzelmez. Yetiştiği aile de saygısız kendisi de. Ş imdi gördüklerin evlenince goreceklerinin fragmani bile olamaz
düzelmez bende bunu biliyorum. hep düşündğm gece boyunca düzelir belki diye ama olmaz dedim bu böyle sürer belki daha kötüye gider dedim.. annem de cokk kırgın asla istemiyor..
Anneni kırmaya değecek mi?
Annenin duasını almadan mutlu olabilecek misin?
Annene yaptığını unutabilecek misin?
Ufacık bir tokat her zaman ama her zaman şiddet problemine işarettir. İleride dövme ihtimali yüksek. Bunu göze alabilecek misin?
Kayınvalidenle birleşip sana çektirdiklerinde annene döndüğünde ben dedim dediğinde ne hissedeceksin?
En önemlisi sana dediklerini bir tanecik annene dediklerini hazmedebilecek misin?
Annen seni doğurdu, uykusuz kaldı, emzirdi, okula gönderdi, senle ilgili hayaller kurdu ve senin için gece gündüz çok emek verdi. Seni bugüne getiren kadına bile edepsizlik eden bir adam için değer mi anne kalbini kırmaya?
Anne ve el adamı. Düşünmen gerek bu. Değer mi anneni üzdüğüne bir damla gözyaşına?
Aile hariç hiç kimse kalıcı değil ve o kadar gönülden sevmez.
Bir kaç ay sonra yada yıl sonra daha düzgün sana değer veren bir adamla evlenebilirsin. Ama bir başka anne yok, ihtimali de yok.
Bugün annene bunu yapan sana kıyıp vurabilen, sana kötü davranabilen bir adam seni önemsemiyor ve sevmiyordur Seni herkesten çok seven insan için sen vazgeçemez misin?
NE güzel yazmışsın canım yüreğine ellerine sağlık. hazmedemediğim o zaten halbukı ıyı biliyor ki anneme ne kadar cok düşkünüm ben. dediği tek sey senin fikrşn yok annenın sözünden çıkamıyorsun sen.
Çıkma boşver. Bu dünyada annemizden başka kim tüm yüreğiyle bizi düşünüp fikir verir ki. Evlenmeni mutlu olmanı en çok annen ister buna rağmen düşün diyorsa düşün.
Ben ayrıl et demeyi sevmem. Ama o tokat için bir kez kalkan el bir daha kalkıyor ne yazık ki. Onu görmezden gelme asla.
Şimdiden hakaret eden sana ve annene evlendikten beş sene sonra neler yapar.
Bu adamı hiç gözüm tutmadı. Annesi de çok şımartmış aman da oğlum diye. Ömrün ana oğul birleşip seni üzmeleriyle geçer. Yakma ömrünü
Bu adam seni ailenlede gorusturmez evleninceayrica sana hakaret diyosa seninde ondan soguman an meselesidirMerhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.
Bu adam seni ailenlede gorusturmez evleninceayrica sana hakaret diyosa seninde ondan soguman an meselesidir