- 27 Şubat 2015
- 221
- 169
- 36
- Konu Sahibi Bilgelik--
Öfkesini kontrol edemeyen insandan herşey beklenir. Iyi düşün bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişanlılıkta evet hersey olur doğru ama annene ses yükseltcek kadar da değil. evlenince daha beter olur.
Sen yükselt sesini onun annesine bakalım neoluor madem ailesi normal karsılıormus.zoruma giden bu oldu zaten
zoruma giden bu oldu zaten
Şu mesajından sonra okumadım kendine vurulmasına nasıl izin veriyorsun ya? Kim ki o? O hakkı kendinde nasıl buluyor? Bugün bunu yapan yarın evire çevire döver anasıgil de oğlum haklı der erkek o yapar olur der kimseye de birşey diyemezsinbir kere bana vurdu dışarıda iken sinirlendi yine tokat attı hafif şekilde sert değilde şak diye degıl de ne bileyım
Sen bilirsin canım ama aileni dinle derim yol yakında iken evlenip pişman olsan ailen biz demiştik diyecek nisan atan tek sen olmuycak sin zaten nisan çiftler birbirini tanısı diye yapılır anlasamamis olabilirsincok zoruna gitti annemın şu anda asla istemiyor. sen edeceksen et devam ama ben görüşmem artık bu yaptgını da unutmam yine gelin eder bir seyını eksık etmem ama iyi düşün diyor ailemde cok huzursuz su anda cok zor cok
Nisanlinizin yaptigi saygisizligi siz onun annesine yapmis olsaydiniz emin olun o coktan yuzugu atmis olurdu, siz de burda nisanlim terk etti ne yapacagim diye konu acardiniz. Boylelerinin anneleri daha bi kiymetli olur. Bir de bu yonden dusunun. Ayrics Anneniz istememekte sonuna kadar hakli boyle saygisizlik olmaz.Merhaba arkadaşlar öyle dertliyim ki yerde mı göktemiyim bilemedim ben. burayı üye olmadan hep okuyorum. ailemde bu siteye bağımmlı hatta üye.. size danışmak istiyorum. şimdi ben 25 yaşındayım nişanlımda öyle. severek nişanlandık. 1.5 sene sevgililik ardında sevgili iken iyiyydik hep ilgiliydi nişanlı ikende hep ilgili hakkını yemem lakin sorun var çok sinirli bana hakaret ediyor. salak, gerizekalı vs. bir sey hakkında empati yap dediğimde akıl verme bana der hemen. annesi nişanlılıkta normal erkektir söyler diyor. nişanlım annemle tartıştı dün bu arada 7 aydır nişanlıyız) konu şu nişanlım eşya aldı borçları var onu ödeyecek bende okuyorum babamla annem toparlayınca olsun diye konuştulr. nişanlımda geldiğinde annem söyledi biraz düğün beklesin diye nişanlım anneme karışamaz kimse bize diye sesini yükseltti istemiyorsun sen zaten benı dedi. olay kötü oldu annem istemiyor artık daha kaç günlük damatken sesini yükseltiyor. ben nasıl yüzüne bakayım damat diye diyor ve su anda istemiyor. nişanlımla şimdi konuşmuyoruz o da suçlu degılım diyor. kimse emir edemez diyor. ailesi de normal karşıloyr ne var ki diyor. ki ben kaynanm ile altlı üstlü oturacağım.. nişanlımla annemın arası soğuk şu anda nolcak ne yapıcam ben düzelir mi evlenince böyle yaşayan var mı ne yapayım yardım edinnn nolur... sşze güveniyorm.