Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

Kaç kurtar kendini güzelim ne bu şimdiden asla ezdirme kendini annenin özür dilemesi bile yanlıştı ki aile her şeyi hisseder anlatmadıkalrını düşünmek bile istemiyorum cok zor bir dönemden geçmissiniz ama kendini düşün biraz bencil ol sakın babanı çiğneme çzür dilettirme özür dilemesi hatta yalvarması gereken biri var isede kendini bir halt sanan nişanlın anne babana saygı duymak zorunda

Diğer konularından anladığım kadarıyla doğru olanı yapmış ve ayrılmış iyiki öyle yapmışsn yoksa onunla bir hayat malesef geçirilemezdi.

ohaa biri benim babama oyle soylese ozur diletmeye falan kalkissa sen kim oluyorsun deyip agzinin payini bi guzel veririm. 100000 tane koca bulunur ama anne baba bir tanedir kimse babama boyle hadsizlik yapamaz. ayrica sizi dovecegini acik acik soylemis. bence ayrilik asamasina geldiginiz icin uzuleceginize yatin kalkin boyle hadsiz biriyle evlenmedignize sukredin dicem ama onu da yapmissiniz.

2 aydir tanidiginiz biriyle nisanlanip evlendiginize gore cooook cesur olmalisiniz tebrikler.

Evlenemedim hala... Olanları unuttum sayılır ama tanıştığım insanlardan hiç birine karşı bir şey hissedemiyorum.
Eskiyi hatırladığım için değil karşıma hoşlanacağım biri çıkmıyor. Sıkıntılıyım bu konuda...
:43::43::43:
Yaş 28 oldu, korkmaya başladım

ahhh ahhh biliyorsun kendi basimdada oldugu icin icim icimi yiyerek okudum ahhh sinirden patlicam simdi ya...baya olmus herhalde atlatmisindir simdiye kadar ama cok sinir oldum o nisanlina...bu erkekler niye bukadar karaktersiz yaaa

benim annemde arayip defalarca özür dilemisti ama iste iyilik harammmmm dedikleri bu olsa gerek...ahhh ahhh

iyilik haram bencede..
şimdi kimseye iyilik yapmıyorum ki zaten iyiliğe layık biri de yok

Evlenemedim hala... Olanları unuttum sayılır ama tanıştığım insanlardan hiç birine karşı bir şey hissedemiyorum.
Eskiyi hatırladığım için değil karşıma hoşlanacağım biri çıkmıyor. Sıkıntılıyım bu konuda...
:43::43::43:
Yaş 28 oldu, korkmaya başladım

bosver boyle hodukle evlenip omrunu curutecegine hatalarindan ders cikaracak bol vaktin olmus.

mutlaka senin degerini bilecek ailene saygi duyacak senin de hoslanacgin biri cikacaktir karsina. 28 gec bir yas degil.

Dort aydir nisanli bir kizim
daha bir kere sorunlarimixi ailelere yansitmafik
laf tasiyip durmussunuz lackaligin dibine vurmussunuz
nisanliniz
siz ve aileniz
Ucunuzde kisilerim yerini onemini kavrausmamissiniz
bu isten hayir gelmez brnim gozumde artik
ayrica tek inatci olan nisanliniz degil

nişanlınız size annen baban evlendiğimizde evimize gelmeyecek derse o zaman o psikolojide ne yapardınız acaba??
ufak bir tepki için onlarca(buraya yazmadağım) hakaretleri sayan..

hiç pişman değilim aileme anlattığım için. keşke o durumlara gelmeden anlatsaydım o insanın karaktersizliğini de nikaha ailem izin vermeseydi. Onlar kadar iyi göremiyoruz bazen..
laçka olduğumu düşünmüyorum.
karşımda konuşarak anlaşabileceğim beni dinleyen bir insan olsaydı 2 medeni insan gibi çözüm bulurduk ama herkes sizin nişanlınız gibi hem de herşeyiyle kabul edecek üzmeyecek konuşarak sorun çözebileceğiniz bir nişanlı olmuyor.
Allah bizide böyle anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

evlenmeden once bile kim olursa olsun bi buyugune
'o adamin ayagina gitmem' o benden ozur dileyecek '
diyen bi adam evlendikten sonra nasil bi saygi gosterir bilmiyorum
sevgi kelimesinden ne anlar hic bilmiyorum
daha nisanliyken bi tokat atabilirim,hemen ailenimi araya sokucan
o zmn diyen adam,evlendikten sonra ne yapar bilmiyorum

daha dogrusu dusunmek istemiyorum

bence her insan oglu,ustune basarak soyluyorum her insanoglu
yavrusunu dusunen anne babasinin sozune eninde sonunda hak verir
helede anneler,hisseder kesinlikle
bu yazdiklarin yasandiysa,annen ayril diyosa,is bitmistir
ya simdiden annenin sozunu dinliyceksin yada sonrada degerini anliyip basini taslara vurucaksin
secip insanoglunun

arkadaşım bence paçanı iyi kurtarmışsın bu adamdan hayır gelmez büyüğünü bilmeyen kimseye saygı duymaz hakkında hayırlısı olur inş

annene de babana da büyük saygısızlık etmiş daha en başından aileni ezip geçecek insanla hayat geçmez.bi de utanmadan diyor ki koca sever de döver de!
çok çekersin bundan çok.ileride boşanman daha zor olur hele bir de hata kaza bebeniz olursa yazık ona da sana da.bence bir an önce kurtulmaya bak

edit:pardon olaylar geçen sene olmuş ve anladığım kadarıyla kurtulmuşsun o adamdan inan pek sevindim:)

Son düzenleme:
arkadaşım, burda hemen ayrıl vs diyenlere çok kızıyodum ama walla şuan söylicek başka söz kalmamış, bu ne yaa? bu ne terbiyesizlik, bu ne haddini bilmezliktir. ki daha 4 aylık bi tanışma, vazgeçilmez bi durum deil. kaç yıllık evli bile olsan böyle saygısız, inatçı biriyle devam etmen hiç sağlıklı olmazdı. bence çok bile vermişssiniz şansı. hayırlısı. inş senin ve ailenin kıymetini bilecek birileriyle muhattap eder Rabbim sizleri ...

Her ne zaman ne kadar insan iyi düşünsede bazen istediğimiz gibi olmuyor.Emek veriyosun yine kaybediyorsun .Sadece insanin ailesi her zaman yaninda bunu biliyorum ;)

Back
X