Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bitti resmen. destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. sıkıntılı zamanlara 2 çift laf insanı rahatlatıyo.
dünden beri taktıkları seti istedi, mahkemeden sonra vercez dedim ve öyle yaptık ama bir tane incecik set için yapmadığı kalmadı. babası ta kapımıza geldi. Allah böylelerinden herkesi korusun. mesajla mahkeme saati 8.45 hatta 8 de diye ısrar etti. bana 10.10 diye tebliğ edildi yazdım hakkaten de öyleydi o saatte oldu durşma. söylediği her 2 kelimeden biri yalan. ben de önceden onun dediklerine inanırdım saf saf. Allah ım ne kadar da saf ve körmüşüm dedim.
mahkemede de hiç bir şey istemiyorum hemen boşanmak istiyorum dedim. nişanlı olduğumuzu da babası söyledi. 15 dk sürdü mahkeme ve ben kendimi mahkeme de de mahkeme bitince de çok iyi hissettim. hiç korktuğum gibi olmadı. ben onları görünce kendimi kötü hissetcem zannetmiştim. ama rabbim güç verdi. sadece acıdım ona , kötü görünüyodu suratı asıktı, sakal bırakmış yüzü görünmüyodu.ve kendime de kızdım böyle bir insana nasıl değer vermiştim zamanında diye..
artık çok daha iyiyim. 10 gün sonra mı tebliğ edilcek bize boşndığımız anlamadım. orda boşandınız dediler ama :) hemen eski soyadımı almak istiyorum.
öncelilkle geçmiş olsun ama anlaşmalı boşanmak için bir yıl beklemeniz gerekiyourdu nasıl hemen boşandınız anlamdım şimdi üzlmen daha ii ben evlenip ayrıldım inan bunun acısı daha büyük allah hepimiznin yardımcısı olsun
Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.Kurtulduğuna çok sevindim.... Artık olanları kafana takma ve küçük bir tatil yap,dinlen.
çok geçmiş olsun. seninde üzüntün geçer inş. hemen. o açtı davayı.. anlaşlaı değildi bizim ki ama birbirimizden hiçbirşey istemediğimize dair belge imzalayıp hakime verdik. nişanlı olduğumuzuda anlayınca çok sorun olmadı. 1 sene beklemek gerekmiyo.. 2 nizde boşanmak istiyosanız anlaştıysanız 2 nizden biri açar davayı hemen boşanırsınız
Allah yardımcımız olsun gerçekten de zor. Allah bir daha düşürmesin mahkemelere..
arkadaşların çoğu nişanlınızı suçlamış evet çok saygısızlık kabalık etmiş fakat siz niye bu kadar ailenizi dahil etmişsiniz ki işin içine..
hata burda başlıyor..siz dahil edince oda dünden hazır nişanlınızda dahil edivermiş hemen..
siz unutursunuz belki yarın barışıp canım cicim olursunuzda acaba aileniz kendilerine edilen hakareti unuturmu..yüreklerinde büyük yaralar açılmıştır eminim..
kusur varsa ortada yarı yarıya paylaşın bence..
yani ben bu ortamda derdini anlatan insanları suçlanmasaından yana değilim pek,çünkü buraya yüreğini açan suçlanmayı değil teselli bekliyordur fakat sözlerim en azından bundan sonranız varsa nişanlınızla kavgalarınıza ailenizi dahil etmemenizi tavsye ederim..çok yanlış..
çok geçmiş olsun canım.... haline şükret binlerce kez... zararın neresinden dönersen kardır... büyüüüük kardasın öyle biriyle yaşanmaz....