Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

Sevgili freeware,konuyu açalı 5 gün ve 19 sayfa olmuş.Farkındaysan kimse sana zaman tanı,affet,düzelir gibi birşey yazmamış.Birçok başlıkta farklı görüşler yazılıyor ama senin durumunda tek bir görüş hakim.İnsan bazen içinde bulunduğu durumu net göremeyebiliyor.Duygular işe karışınca mantıklı düşünmek zor olabilir.Bazı cevaplarında hala nişanlım dediğin ve ondan geçmiş değil şimdiki zamanda sözetmen dikkatimi çekti.Belli ki ayrılmak istemiyorsun ama şunu unutma ki devam kararı alırsan,bile bile lades demiş olacaksın.Şimdi özür dileyebilir ama yarın ilk tartışmada eski defterleri açacak,daha çok kinlenecek.Özür dilemiş olması gururunu kıracağı için,hırsını başka yollardan alacaktır.Senin baban zaten bana şöyle demişti,annen böyle yapmıştı diyerek sürekli kafana vuracak.Sonuçta zaten ailenle arası asla iyi olmayacak ve eninde sonunda onlarla görüşmeme noktasına gelecek (siniz).Yazık edersin bence.

sana tavsiyem şimdiden seni dinlemiyor,kendi kafasının dikine gidiyorsa ailene karşı saygı azaldıysa bu adamı boşver gitsin,ben eşimle nişanlıyken devamlı tartıştık eşyaları alırken bile kavga dövüşle aldık ailemi dinlemedim ve evlendim,şimdi sorarsan o kadar mutsuzum ki keşke evlenmeseydim diyorum,sevgim bile kalmadı devamlı nişanlıyken söylediği sözler aklıma geliyor iyice soğudum,bence bu adamdan uzak dur hiç muhattap olma bile boşver gitsin.sana çok içten tavsiyem budur,allah yardımcın olsun.

canım bence seni kandırmak için uğraşıyor, bunun herkes farkında. sülalece gelip binlerce kere özür de dilese bu adamın sağlıklı bi ruh hali olmadığı ortada. evlenince istediğin hiç bir şeyi yaptıramazsın sen bu adama, sürekli korkarak mı yaşayacaksn. şu anda en azından hayatını mahvetmeden kurtulma imkanın var. düğünden sonra boşanmak istesen de çok daha zor gelecektir.

4 aylık tanışma 2 aylık nişan olan olaylar pes doğrusu:37:

canım gerçekten çok saygısızmış nişanlın böylede olmazki kocaman insanları ne hale düşürmüş özür diletmek ne demek bu seni evlenincede bayağı zorlar bence canım kıyamam bende sözlüyüm seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlısı olur senin için :5:

yazdıklarınızda çok haklısınız, ama bunca yaptığına rağmen neden hala nefret edemiyorum. güzel geçen 4 ay için mi???
kendimi anlamıyorum. barışmaya çok korkuyorum, ayrılıncada çok üzülüyorummm

:84:

yazdıklarınızda çok haklısınız, ama bunca yaptığına rağmen neden hala nefret edemiyorum. güzel geçen 4 ay için mi???
kendimi anlamıyorum. barışmaya çok korkuyorum, ayrılıncada çok üzülüyorummm

:84:

Bende sen gibiyim acı çeksemde onunla olayım fikri mevcut bende

Ama en sonki olayımız bitirdi 3.5 yıllık ilişkimi ve onsuz çok zorlanıyorum.Çok acı çekiyorum ama dayanmak zorundayım mecburum

Hayat her zaman güzel olmuyor :50:

Bende sen gibiyim acı çeksemde onunla olayım fikri mevcut bende

Ama en sonki olayımız bitirdi 3.5 yıllık ilişkimi ve onsuz çok zorlanıyorum.Çok acı çekiyorum ama dayanmak zorundayım mecburum

Hayat her zaman güzel olmuyor :50:

bazen dayanamıycak gibi oluyorum. midem bulanıyo sürekli.. uyumak istiyorum. dersten erken çıkarttım çocukları, midem bulandığı için. insan görmek istemiyorum. onunla konuşunca daha çok midem bulanıyo, kuscak gibi oluyorum... ne zormuş yaaa.. barışsam yine mutlu olamıycam gibi geliyo.. aklımda binlerce soru işareti... ayrılmak ızdırap veriyooo
sizinki daha zordur heralde süre açısından daha uzun.
Allah kolaylık versin

bazen dayanamıycak gibi oluyorum. midem bulanıyo sürekli.. uyumak istiyorum. dersten erken çıkarttım çocukları, midem bulandığı için. insan görmek istemiyorum. onunla konuşunca daha çok midem bulanıyo, kuscak gibi oluyorum... ne zormuş yaaa.. barışsam yine mutlu olamıycam gibi geliyo.. aklımda binlerce soru işareti... ayrılmak ızdırap veriyooo
sizinki daha zordur heralde süre açısından daha uzun.
Allah kolaylık versin

Zor değil aynen dediğin gibi ızdırap 10 gün oldu ana gelde bana sor 10 yıl gibi bakalım onsuz ömür nasıl geçecek alışmak çok zor çok

Zor değil aynen dediğin gibi ızdırap 10 gün oldu ana gelde bana sor 10 yıl gibi bakalım onsuz ömür nasıl geçecek alışmak çok zor çok

geçen yıl bir arkadaşım ayrılmıştı 3.5 yıllık sevgilisinden, şimdi yaşadıklarımı sanki başkası yaşamışta ben izlemişim gibi geliyo, çoktaaan unuttum diyo, şimdi başkasıyla evli.

banada çook zor geiyo, içim acıyo .. dua ediyorum sürekli..

geçen yıl bir arkadaşım ayrılmıştı 3.5 yıllık sevgilisinden, şimdi yaşadıklarımı sanki başkası yaşamışta ben izlemişim gibi geliyo, çoktaaan unuttum diyo, şimdi başkasıyla evli.

banada çook zor geiyo, içim acıyo .. dua ediyorum sürekli..

Ya atlatmak zorundayız yada ezilmek

Ben unutmayı tercih ettim kendimi ezdirmemeyi tercih ettim zor olacak ama başarıcam kendime güveniyorum

Bence sende kendin için en önemli kararı almalısın :54:

sadece "ilk" olmasinin etkisi var.. aliskanlik bile degil... Bu kadar saygisiz bir adam sizi sahiplenmez, sizi sevmez...

ileride daha fazla ezmeye calisabilir calisir da....

duygusal hareket etmeyin lütfen....

Ya atlatmak zorundayız yada ezilmek

Ben unutmayı tercih ettim kendimi ezdirmemeyi tercih ettim zor olacak ama başarıcam kendime güveniyorum

Bence sende kendin için en önemli kararı almalısın :54:

kararı aldık bile aslında, dilekçe verildi... ama boşanma dilekçesinden sonra daha bi üzüldüm niyeyse..
vazgeçmedimde dilekçeden..

inşallah hep hayırlı kararlar alırız ömrümüz boyuncaa :59:

Benim eşim sevgili ya da nişanlıyken babama ve anneme hakaret edecek öyle mi:53:

öyle birşey olsaydı onu tefe koyar,rezil eder,ağzının payını verir geri postalardım..

Bence kararınızdan dönmeyin sakın,barışmayı aklınızdan bile geçirmeyin
İlerde o kadar büyük sorunlar ortaya çıkar ki
senin ailen - benim ailem diye
arada kalır mahvolursunuz
ayrılmak en hayırlı karar olmuş....

sadece "ilk" olmasinin etkisi var.. aliskanlik bile degil... Bu kadar saygisiz bir adam sizi sahiplenmez, sizi sevmez...

ileride daha fazla ezmeye calisabilir calisir da....

duygusal hareket etmeyin lütfen....

şu duygularımı yok edebilsem bir süreliğine...

üzülme üzülme bakın ben neler yaşıyorum nişanlımdan ayrıldım başlığını oku ve gör şükür et haline canım lütfen dünyada neler oluyor hiç bişi için üzülme yazık ağlama bile gözyaşlarına yazık sakınnn :43::43::43::43::43::43::43::43:

canım çok içten söylüyorum ben böyle bir insan tanıdım ve hastaydı..Senin anlattıklarının aynısı hatta daha azı bir psikoloğa anlat ya daokulunda rehberlik öğretmenine sor kişilik bozukluğu var ve DEĞİŞMEZ.Açık söyleyeyim normal biri olsa hadi sinirle davrandı diyelim bir daha babanın yüzüne falan bakamaz ama bu kişi önce gidip elini öper babanın sonra da yapmadığını bırakmaz.Ailene kan kusturur kendini düşünmüyorsan aileni düşün.Kardeşim netten araştır paranoid kişilik bozukluğu diye..

Ayrıca acısı geçiyor kardeşim hemde dört ayın acısı daha çabuk geçer.Hayal kırıklığın var tabi...Hyallerin vardı, gelinlik giyicektin, mutlu olacaktın...Ama bu hayalleri seni daha çok hak eden biriyle gerçekleştirebilirsin.Nikah olayını hiiiç takma, inan kimse takmıyor.Birde öğretmensin valla kısmetin açık olur.Birde var ya hergün kavga, gürültü, huzursuz olmaktansa rahatça geç tv karşısına yap hem kendine hem ailene kek pasta muhabbet edin sohbet edin.Elin hasta ruhlusunun hizmetçisi olacağına ailenin prensesi ol.

kararı aldık bile aslında, dilekçe verildi... ama boşanma dilekçesinden sonra daha bi üzüldüm niyeyse..
vazgeçmedimde dilekçeden..

inşallah hep hayırlı kararlar alırız ömrümüz boyuncaa :59:

Canım seninki baya bi terbiye sınırlarını aşmış bence

sende farkındasın dimi ?

ay okudukça içim şişti, sayfalar ilerledikçe tamam akıllanmışsınızdır dedim ama şimdi görüyorum ki halen bir kararsızlık var.
şuan o kadar çok şey yazmak istiyorum ki size nerden başlayacağımı şaşırdım..
1.ilk erkek arkadaşınız olmasından dolayı (daha doğrusu siz arkadaş bile olmaya fırsat tanımamışsınız kendinize hemen evlilik olayına dalmışsınız) sanıyorsunuz ki başka kimseyi bulamam , o en iyisiydi ama o , ama dışarda daha ne insanlar var, daha insancıl biri ile karşılaştığınızda diyeceksiniz ki ay ben ne aptalmışım zamanında.
2.kağıt üzerinde evlilik yaptığınızdan ilerde evleneceğinizde nasıl açıklama yapacağınızdan korkuyorsunuz , bu çok saçma evlenip ,çoluk çocuk yapıp , bu adam ağzınızı burnunuzu dağıttığında ailenizlede görüştürmediği için onlarda yanınızda olmayacak baba evine dönmek ve sonrasında bir hayat kurmaya çalışmak daha zor olacaktır.
3. eş dost ne der diye düşünüyorsunuzdur , korkmayın 2-3 gün konuşurlar sonra unutulur. daha sonra karı koca iken geri dönerseniz hep arkanızdan konuşurlar.
4. içim acıyor demişsiniz ,ay nesine acıyor 4 ayda bir insanı ne kadar tutkulu sevebilirsiniz , sadece alışkanlık yapmıştır , ama unutmayın insanlar nelere alışabiliyor..
5.bende 10 sene önce nişan attım buna yakın sebeplerle (anneme yakın oturacağız dedi) en fazla 6 ay ağladım,ruh gibi dolaştım , kurudum gitti sonra bir geçe rahmetli babamı rüyamda gördüm -bu adam içinmi ağlıyorsun dedi ve bana sarıldı-inanın o gecenin sabahında gözyaşlarım kurudu ve hayata yeniden başladım.
2 sene sonra eşimle tanıştım, şimdi ne düşünüyorum biliyormusunuz bu yaşadıklarımda da bir hayır varmış dedim, önceki çok afedersiniz eski nişanlım öküzüne karşı eşimin ne kadar mükemmel olduğunu gördüm bir karşılaştırma yapabildim, neymişş ilk gördüğüne kapılmayacaksın.
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDI!!
Öbür deneyimimde düştüğüm hatalara evlenirken düşmedim ve çok şükür mutluyum.
ha eski nişanlıma ne oldu dersiniz ?? biz ayrıldıktan 2 sene sonra barışmak istedi , bende olmaz dedim araya bir kere soğukluk girdimi olmaz bir daha, sonra bir evlilik geçirmişşşş sonra boşanmışşş,şimdi nihayet evlenebilmiş bakalım bu nekadar sürecek :37:
şimdi diyeceğim şudur ki AKLINI BAŞINA AL , BİTİR ŞU İŞİ KENDİNE DE EZİYET ETME !!

Back
X