Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

hakkında hayırlısıy ne ise rabbim onu versin canım durumun zor ama zamanla üstesinden gelebilirsin çalışan ayakları üzerinde duran bi eğiticisin ailen en yakın desteği veriyorlar zaten ne güzel..kendisine haber verdiğinde nasıl bir tutum sergiledi canım hala agrasif mi yoksa kaybettiğini anlayınca üzüntü varmıydı gerçi üzülse ne yazar kendisi hazırladı bu sonu..
amiin
üzüldü galiba, telefonunu kapattı, çünkü son mesajım gitmemişti. 4-5 saat sonra iletildi mesajı geldi. ben avukatla görüşelim yazmıştım.
halen bi cevap gelmedi. ben de çok üzülüyorum, bir zamanlar çok değer verdiğim insanla bu hale gelmeme, daha doğrusu altından böyle bir adam çıkmasına, ama üzülsem neye yarar, gerçekler bunlar malesef

ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee
kendiside mesaj atmış, ben aramayınca umudu tükeniyomuş fln...
bugün açıkladım mesajla bitirmek istediğimi..

çok iyi yapmşsın arkadaşım,
umudu tükeniyormuş.....ne bekliyodu acaba herşeye rağmen onunla evlenmeni mi??
kendisini vazgeçilmez sanıyordu herhalde,
hepsi gelip geçecek, ailene sarıl ve geleceğin için umutlu ol

bu kadar tavizden sonra bir de barışırsanız,evlendiğinizde ailenizi kapıdan içeri aldırmaz nişanlın.
saygısızlık diz boyu.ailenin içine sinmeden bir evlilik yapıp mutlu olacağınıza inanıyormusunuz?
bence sen kendin bile emin değilsin seni mutlu bi gelecek beklediğinden.sen mutlu olursan ailende sorun çıkarmaz arkanda olur zaten,ama içine sinmeyen şeyler varsa ailenide huzursuz eder.ilerde çocuk olur,bekaret senin için önemliyse de evlendikten sonra herşey için geç olcak,bunları düşün öyle karar ver..

gece aradı. biz niye bu hale geldik dedi. ağlıyo gibiydi. ben de uykuluydum. demek eninde sonunda ayrılcaktık. Allah erkenden bunu bize gösterdi dedim. boşancakmıyız dedi. ben de evet dedim. peki nasıl yapcaz dedi. ben de sen bu haftaiçi davayı aç dedim. başka soracağın bişey yoksa kapatıyorum dedim. kapattık.
az önce aradı. avukatın yanındaymış. adresimi sordu söyledim. dava açıyormuş.
içim bi tuhaf oldu. acı duydum. kafamda bitirmeme rağmen. daha evlenmeden boşanmak tuhaf bir duygu...

Okurken içim bunaldı
Ben en çok sana kızdığımda bir tokat attığımda ailen karışacak mı lafına takıldım
Resmi nikah yapılmış ama ben iyi düşün derim

arkadaşım keşke senin yerinde olsaydım buna şaşırma bende sorunlarımı yazdım.ne güzel evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan ne olduğunu göstermiş.ve boşanıyosunuz.hiç üzülme ben 8 yıllık birlikteliği bitirme noktasındayım.ve hiç üzülmüyorum.sewnin adına çok sevindim.gazan mübarek olsun.aileni asla bırakma ve üzme.onlar birtane.

gece aradı. biz niye bu hale geldik dedi. ağlıyo gibiydi. ben de uykuluydum. demek eninde sonunda ayrılcaktık. Allah erkenden bunu bize gösterdi dedim. boşancakmıyız dedi. ben de evet dedim. peki nasıl yapcaz dedi. ben de sen bu haftaiçi davayı aç dedim. başka soracağın bişey yoksa kapatıyorum dedim. kapattık.
az önce aradı. avukatın yanındaymış. adresimi sordu söyledim. dava açıyormuş.
içim bi tuhaf oldu. acı duydum. kafamda bitirmeme rağmen. daha evlenmeden boşanmak tuhaf bir duygu...

Çok yerinde bir karar.
Adına sevindim... :31:

bu nasıl bir iş ya okurken bile nişanlına o kadar sinir oldumki zoruna gitmesinnn ama bence sen evlen daha kötü olur ne demek yaaaaaaa özür dilesinmişşş hiç büyüye karşı saygı yok bu nasıl iş töbe töbe sen bence bu işi uzatmadan cayyy:2:

zor zamanlar geçireceksin ama geçer inşallah canım.boşanacağınızı söylediğin halde bile özür dilemeyen hatasını kabul dahi etmeyen biriyle ömür geçmezdi seni çok sevseydi mutlaka aranızın iyi olması için elinden geleni yapardı ama o kolayını seçmiş demekki kaderiniz buraya kadar çizilmiş onunla hayırlısı olsun canım

arkadaşım keşke senin yerinde olsaydım buna şaşırma bende sorunlarımı yazdım.ne güzel evlenmeden çoluk çocuğa karışmadan ne olduğunu göstermiş.ve boşanıyosunuz.hiç üzülme ben 8 yıllık birlikteliği bitirme noktasındayım.ve hiç üzülmüyorum.sewnin adına çok sevindim.gazan mübarek olsun.aileni asla bırakma ve üzme.onlar birtane.

geçmiş olsun sizede. inşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz, Allah 2 cinandada yüzünüzü güldürsün.
evet şükrediyorum bazen. ama şurda 2 hafta öncesi çok değer verdiğim, onunda bana çok değer verdiğini zannetdiğim bir insan olunca hüzünlendim. rabbim hayırlısını ver diye hep dua ettim.
onun çok üzüldüğünü hissittim tel de. ama boşanmayalım, sorunları çözelim yerine sen boşanmak istersen hemen boşanırız tavrına girdi. bana bıraktı tamamen. yalvarsaydı yine evet demiycektim gerçi, işimi zorlaştırcaktı belkide...
dua edin bana

Uzun bir yazıydı soluksuz okudum. Bunu hayatımızın her alanında sıkça yapıyoruz biz. bizler aslında olayların ne olduğunu gayet iyi biliyor ama içimizde duygusal yönde ağır gelen hissiyatlarımızın yaşanabilirliği için motiveye gereksinim duyuyoruz. bu durumun ,yaşananların nişanlının tepkisinin seni nerelere götüreceğini,ne gibi durumlarla karşılaşacağını sen bizden daha iyi biliyorsun canım. bunu sorun görmesen bu denli içten yazmazdın sorununu. "ailem seni sildi zaten" diyip herhangi bir konuda seni onlarla muhatap etmezken sen neden kendi aileni onunla muhatap ediyorsun...... özür diletiyorsun. bulunmadık bursa kumaşı değil bu şahıs. yaşadığın olaya istinaden yazıyorum,yazdıklarına karşılık... bu çocuktan sana hayır gelmez.

canım geçmiş olsun. inşallah fazla yara almadan boşanma aşamasını da atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.size bi örnek vereceğim. bir tanıdık öğretmen arkadaşımız da nişan döneminden kısa bir süre sonra nikah yapmıştı tayin için. ikisi de öğretmendi. bu dönemde o adamla ve ailesiyle yaşayamayacağını anladı, kavgalar gürültüler vs.. her türlü yobazlıklar... kızın çekmediği kalmadı. sonra naptı, gitti boşandı. üstelik doğudaki oldukça kapalı bir çevrede yaşıyordu.bi iki sene geçmeden hiç evlenmemiş başka biriyle evlendi. sonuçta ilk yaptığı sadece formaliteydi, kimseye hesap vermek zorunda deildi. şimdi çok tatlı bi bebişleri de var. darısı başına canım, seni hakeden ailene ve saygı duyan bi adamla evlenip mutlu olursun inşallah.

Uzun bir yazıydı soluksuz okudum. Bunu hayatımızın her alanında sıkça yapıyoruz biz. bizler aslında olayların ne olduğunu gayet iyi biliyor ama içimizde duygusal yönde ağır gelen hissiyatlarımızın yaşanabilirliği için motiveye gereksinim duyuyoruz. bu durumun ,yaşananların nişanlının tepkisinin seni nerelere götüreceğini,ne gibi durumlarla karşılaşacağını sen bizden daha iyi biliyorsun canım. bunu sorun görmesen bu denli içten yazmazdın sorununu. "ailem seni sildi zaten" diyip herhangi bir konuda seni onlarla muhatap etmezken sen neden kendi aileni onunla muhatap ediyorsun...... özür diletiyorsun. bulunmadık bursa kumaşı değil bu şahıs. yaşadığın olaya istinaden yazıyorum,yazdıklarına karşılık... bu çocuktan sana hayır gelmez.

ailem bana en ufak bişeyden çok fazla bağırdığnı görünce dayanamadı. müdahil oldu. ben özür diletmedim. canım annem benim üzülmeme dayanamadı. eğer engel olabilseydim, olurdum o zaman. o özür karşısında utanacağına daha çok bişey sandı kendisini.böylelikle onun saygısızlığı ortaya çıktı. ailem karışmasaydı, ben duygularıma yenik düşer, çekerdim bu adamı belkide. onun ailesi kılını bile kıpırdatmadan sildi beni. bir insanı silmek ne kadar da kolaymış. ama ona ve ailesine en ufak bir kötü sözüm, saygısızlığım olmadı. o yüzden içim rahat. o buna rağmen bu davranışlara girdi.
artık daha iyi birini arasın, rabbim banada hayırlısını versin her zaman

canım geçmiş olsun. inşallah fazla yara almadan boşanma aşamasını da atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.size bi örnek vereceğim. bir tanıdık öğretmen arkadaşımız da nişan döneminden kısa bir süre sonra nikah yapmıştı tayin için. ikisi de öğretmendi. bu dönemde o adamla ve ailesiyle yaşayamayacağını anladı, kavgalar gürültüler vs.. her türlü yobazlıklar... kızın çekmediği kalmadı. sonra naptı, gitti boşandı. üstelik doğudaki oldukça kapalı bir çevrede yaşıyordu.bi iki sene geçmeden hiç evlenmemiş başka biriyle evlendi. sonuçta ilk yaptığı sadece formaliteydi, kimseye hesap vermek zorunda deildi. şimdi çok tatlı bi bebişleri de var. darısı başına canım, seni hakeden ailene ve saygı duyan bi adamla evlenip mutlu olursun inşallah.

amiiin. tşkler. nikah konusuda canımı sıkıyo. ama napiyim kader

okumuş doktor olmuş ama adam olamamış malesef,okudukça sinirlerim bozuldu ya o kim ki ya..şimdi şuraya öyle şeyler yazardım ki kendime saklayayım en iyisi :63: gerçekten de yar her zaman bulunur ama aile bulunmaz..Allah korusun büyük konuşmak gibi olmasın ama benim aileme bu lafları söyleyen insanı herhalde gördüğüm yerde iyi bir dayak atardım belki o zaman ne olduğunu anlardı.:57:belkide ona olan sinirimi birazda olsa hafifletirdim.ailesi çok fazla şımartmış bu yüzdende herkesden aynı şeyi bekliyor ailede onun kadar çok suçlu..ama onun da aklını başına getiren biri çıkar karşısına...bende 2.5 yıllık bir ilişkimi nişanlı olarak bitirdim ve inan karşıma çok daha iyi biri çıktı.Ne insanlar var evlendiği zaman kocasını tanıyor,tonlarca dayak yiyor evliliğinin ilk aylarında baba evine geri dönüyor Allahım daha beterinden korusun hepimizi...Allah daha iyi insanlarla tanıştırsın inşallah..:123:

hiç üzülme freeware şükret, dua et Allah erkenden göstermiş onun yüzünü

İyi insanlarla tanışırsın inşlh :70:

arkadaşım bence bir fakire sadaka verin.Tanrı gerçek yüzünü geç olmadan çıkarmış ortaya hasta ruhlunun.tekrar ediyorum bu kişi hasta...sen çok bulaşmadan bitir aman sakın uğraşma...belli olmaz

Freeware konunu takip ediyorum seni çok iyi anladığımı başlarda anlatmıştım.Gerçekten güçlüsün hep böyle devam et,ilk zamanlar daha zor olur kesin ama atlattıkça daha da güçlü bir insan olursun.İnsan acı çeke çeke güçleniyor.Unutma her şerde vardır bir hayır. ''üzülme!'' der Mevlana...ve devam eder.. "Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner."

şimdi de babandan özür diliyim, ayrılmayalım, benimle hiç mi mutlu olmadın, ben seni hiç mutsuz edermiyim ? boşanma dilekçesini geri çekelim diyo

Back
X