Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

Tek fikrim var,boylesi dik kafali birisinden koca olmaz,olsa bile sonu hayirsiz olur..Ne demek aileni istemiyorum, saygisizlik diz boyuuuuu..Evlenirseniz zaten hayatinizin yanlisi yapmis olursunuz, okuduklarimdan yola cikaraktan....

amin
ikimizde 26 :S

ben de nisanlımda ikimizde 26 yasındayız 2 sene çıktı 8 aydır nişanlıyız birbirimizi çok sevmemize ragmen tadını çıkara çıkara yaklaştık evlilik sürecimize ben de kaynanamla aynı binada oturacagım ama hiç buna karsı tepkili yaklasmadım ailemden uzaga gelin gidiyorum onlar benim ailem olsun dedim nisanlım benden cok annemi arar annecim ben geliyorum yemeklerimi bekliyorum der lütfen aileni bu kadar ezdirme onlar seni bu yasına kadar getirdi....benim nisanlım yurt dısına gitti ne zorluklar yasadık birbirimizi 6 ay görmedik ama saygımızı da sevgimizi de kaybetmedik...

4 ay önce tanışıp 2 ay önce nişanlanmışsınız 2 hafta önce de nikah..
bence birini tanımak için çok çok erken.
ama o da gerçek yüzünü çok geç olmadan göstermiş en azından.
bundan sonra iyi düşünüp hareket etmek lazım.
aileleri de fazla karıştırmışsınız gibi geldi bana. hakkınızda hayırlısı...

4 ay önce tanışıp 2 ay önce nişanlanmışsınız 2 hafta önce de nikah..
bence birini tanımak için çok çok erken.
ama o da gerçek yüzünü çok geç olmadan göstermiş en azından.
bundan sonra iyi düşünüp hareket etmek lazım.
aileleri de fazla karıştırmışsınız gibi geldi bana. hakkınızda hayırlısı...

katılıyorum yazdıklarına ben cesaret edemezdim bu kadar kısa sürede evlenmeye :10:

Sadece $unu sölicem: YANGINDAN MAL MI KACIRIYORDUNUZ??

Senin bu evlilik hikayeni özetleyen cümle yukarda yazili karde$im.
Yazinda 2 sira okudum "Yuuhhh" bir de hamile oldugunu yazsa diye bekledim ama gelmedi devami ama bo$anma ile geldi o da bekledigim bir$eydi.

$imdiden büyüklerine kar$i böyle tavirlari olan bir oglandan bir koca beklemiyorsundur umarim, hal ve hareketleri 25 ya$ altini gösteriyor senin aceleci tavrin 20li ya$larin ba$ini gösteriyor ilk kez bi erkekten evllilik teklifi almi$ gibi halin var evde mi kalmi$tiniz anlayamadim ki? :82:
2 - 4 ay içinde hemen hopbaaa biz ni$anlaniyoruz - hopbaaa biz evleniyoruz

Ne bu ya? Diger sorun ya$ayan evli bayanlarin halini görüyorsunuz dimi? Bo$anin sende mutlu ol, o da mutlu olsun. Ben bu i$te bir hayir görmüyorum.

tşkler yorumunuz için. ilk defa almadım tabikide. ama elektirik almıştım. çok hoşlanmıştım. oda aynı şekildeydi.nişana kadar hiç bir problem çıkmadı, biz ve aileler arasında. nişandan sonra eniştemle nişanlım arasında olmuştu. eniştem şaka yapınca ona çok aşırı sinirlenmişti. ama sonra takmadık ikimizde..
nasip olunca insanın gözün kapalı oluyo gerçekten de. ya da karşı taraf hiç hata yapmıyo.
kader.. ben de kendime şaşıryodum hep nasıl bu kadar çabuk kabul ettim diye.. ama mutluluktan hiç düşünmedim süreyi... sonu mutsuzlukmuş, insanız sonuçta hata yapabiliyoruz

hiç 4 ayı unutamam die düşünme..sana değecek biini bulana kadar acı çekersen çekersin.ondan sonra mazide kalır hatta aman ya nasıl üzülmüşüm meger buna dersin.ama devam edersen ömür boyu kolay mı aynı şeyleri hep yaşıcaksın..hangisi daha yaşanılır bir hayat olur sence?

bitir bence ne güzel bak öğretmenmişşınde nelerı cıkar karsına bu adam çekılmez hem aileni bu kadar küçük düşürmeye hakkaında yok adam nasıl savunmuş ailesını sen özür dıletmişşın olacak sey değill :((((

bitircem, ama daha boşanma aşaması var bide:((((((
ne sıkıntı ya
bana dua edinnn

merhaba arkadaşım sakın aileni silip 4 aydır tanıdıgın adama gideyim deme
ne münasebet yaa kim oluyomuş ki seni üzüp aileni aşagılayabiliyor
ben eski sevgilimden bu yüzden ayrıldım ya annen ya ben dedii
tabiki annemi seçtim canım uyann bu adam seni alırr ailesiyle barışırrr
senin aileni şeyine bile takmazzz kötü konuşuyorum belki ama adamın yaptıgı çok saygısızca
ev tutacak ohh nede olsa nikahta varr canım bir insanı aynı yastıga baş koyunca iyi tanırsın
pişman olmadan bu yoldan dön babana annene saygısı olmayan birinin sana hiç saygısı olmaz
mutlu olamazsın kendine deger veriyorsan bitir elbet birgün evleneceksin neden mutlu gelin olamayasın ki kim istemez gelinlikle baba evinden çıkmayı paket alır gibi evinden ana baba rızası olmadan çıkacaksın yarın öbürgün başına kakarlar iyi düşün iyi karar ver belki yazım biraz agır oldu ama hatay hep tozpembe olmuyor maalesef tanımıyorum seni ama kimsenin mutsuz bir evlilik yapmasını istemem umarım herşey gönlünce olur:71::71::71:

Okurken müthiş sinirlendim. Ailenizi zaten yeterince ezdirmişsiniz. Bence bu işi bitirin.
Bu adamla evlilik yürümez. Bu işi annene saygısızlık yaptığı ilk akşam bitirmeliydin.
Fazla söze gerek yok zaten kendini beğenmiş bir nişanlın var. Ayrıca saygısız ve terbiyesiz.

hayat geçmez bu adamla.
ömür törpüsü gibi.
insana hayatı zorlaştıran değil kolaylaştıran adam lazım.
çok yorulursun. hem kendi ailenle papaz olursun hemde onun ailesiyle.
birgün bakarsın elinde hiçbirşey kalmamış.
yol ver gitsin.

Kimsenin ayrılmasını istemem ama size büyük bir samimiyetle mutlaka ayrılın diyebilirim.
4 ay çok kısa bir zaman,hele ki 2 ay tanıyıp evlilik kararı almak çok riskli.
yanlış bir karar vermişssiniz ama dönmek için daha zamanınız var.
Eş dost el-alem ne der,nişandan ayrıldı olmasın diye devam eder de evlenirseniz;
sizi hoş sürprizler,huzurlu bir yuva beklemiyor bu apaçık ortada.
Ailenize olan tavrı zaten başlı başına ayrılık sebebi,
kimse kimse için ailesini silip yok sayamaz.
son derece kaba,saygısız ve duygusuz olan bu adamdan bir an önce kurtulun.

Kimsenin ayrılmasını istemem ama size büyük bir samimiyetle mutlaka ayrılın diyebilirim.
4 ay çok kısa bir zaman,hele ki 2 ay tanıyıp evlilik kararı almak çok riskli.
yanlış bir karar vermişssiniz ama dönmek için daha zamanınız var.
Eş dost el-alem ne der,nişandan ayrıldı olmasın diye devam eder de evlenirseniz;
sizi hoş sürprizler,huzurlu bir yuva beklemiyor bu apaçık ortada.
Ailenize olan tavrı zaten başlı başına ayrılık sebebi,
kimse kimse için ailesini silip yok sayamaz.
son derece kaba,saygısız ve duygusuz olan bu adamdan bir an önce kurtulun.

Resmen asabım bozuldu. Aynen katılıyorum!...

bu adamla ömür gecmez birde arkadaşı demiş uyanmış benim gelmem lasım herlade demiş aileside tuhaf üstelik sakın aileni ezip bu adamla bir hayat kurmayı düşünme hata yaparsın nikah olmuş olabilir nişanlı değilsiniz nikahlısınızda üstelik ailesi bile girmiyo araya yürümez bence böyle bir insanla iyi düşün

bu adamla ömür gecmez birde arkadaşı demiş uyanmış benim gelmem lasım herlade demiş aileside tuhaf üstelik sakın aileni ezip bu adamla bir hayat kurmayı düşünme hata yaparsın nikah olmuş olabilir nişanlı değilsiniz nikahlısınızda üstelik ailesi bile girmiyo araya yürümez bence böyle bir insanla iyi düşün

ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee
kendiside mesaj atmış, ben aramayınca umudu tükeniyomuş fln...
bugün açıkladım mesajla bitirmek istediğimi..

ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee

üzülme beraber yaşamamışsınız bile burda konularda görecein gibi yok yere sırf aile için kaynana derdine biten evlilik çok var ki bende bu mağdurlardanım ve bnde aynı senin durumundaki gibi bile bile umursamaz bir aileyi kabulendim en güselini yapmışsın inş. heşeyin daha güseli ile karşılasırsın al adamı karşına konuş desem adam anlayacak bir tipe benzemiyo kendini daha fazla hırpalamadan bitirmen engüseli olmuş

hakkında hayırlısıy ne ise rabbim onu versin canım durumun zor ama zamanla üstesinden gelebilirsin çalışan ayakları üzerinde duran bi eğiticisin ailen en yakın desteği veriyorlar zaten ne güzel..kendisine haber verdiğinde nasıl bir tutum sergiledi canım hala agrasif mi yoksa kaybettiğini anlayınca üzüntü varmıydı gerçi üzülse ne yazar kendisi hazırladı bu sonu..

Back
X