paranoid kişilik bozukluğuuuu
bende de var sanırım bu bozukluktan, biraz![]()
Derya bende de var sanki bu bozukluk bizim babalardan kaynaklanıyo olmasın :111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paranoid kişilik bozukluğuuuu
bende de var sanırım bu bozukluktan, biraz![]()
amin
ikimizde 26 :S
4 ay önce tanışıp 2 ay önce nişanlanmışsınız 2 hafta önce de nikah..
bence birini tanımak için çok çok erken.
ama o da gerçek yüzünü çok geç olmadan göstermiş en azından.
bundan sonra iyi düşünüp hareket etmek lazım.
aileleri de fazla karıştırmışsınız gibi geldi bana. hakkınızda hayırlısı...
Sadece $unu sölicem: YANGINDAN MAL MI KACIRIYORDUNUZ??
Senin bu evlilik hikayeni özetleyen cümle yukarda yazili karde$im.
Yazinda 2 sira okudum "Yuuhhh" bir de hamile oldugunu yazsa diye bekledim ama gelmedi devami ama bo$anma ile geldi o da bekledigim bir$eydi.
$imdiden büyüklerine kar$i böyle tavirlari olan bir oglandan bir koca beklemiyorsundur umarim, hal ve hareketleri 25 ya$ altini gösteriyor senin aceleci tavrin 20li ya$larin ba$ini gösteriyor ilk kez bi erkekten evllilik teklifi almi$ gibi halin var evde mi kalmi$tiniz anlayamadim ki? :82:
2 - 4 ay içinde hemen hopbaaa biz ni$anlaniyoruz - hopbaaa biz evleniyoruz
Ne bu ya? Diger sorun ya$ayan evli bayanlarin halini görüyorsunuz dimi? Bo$anin sende mutlu ol, o da mutlu olsun. Ben bu i$te bir hayir görmüyorum.
Derya bende de var sanki bu bozukluk bizim babalardan kaynaklanıyo olmasın :111:
Kimsenin ayrılmasını istemem ama size büyük bir samimiyetle mutlaka ayrılın diyebilirim.
4 ay çok kısa bir zaman,hele ki 2 ay tanıyıp evlilik kararı almak çok riskli.
yanlış bir karar vermişssiniz ama dönmek için daha zamanınız var.
Eş dost el-alem ne der,nişandan ayrıldı olmasın diye devam eder de evlenirseniz;
sizi hoş sürprizler,huzurlu bir yuva beklemiyor bu apaçık ortada.
Ailenize olan tavrı zaten başlı başına ayrılık sebebi,
kimse kimse için ailesini silip yok sayamaz.
son derece kaba,saygısız ve duygusuz olan bu adamdan bir an önce kurtulun.
bu adamla ömür gecmez birde arkadaşı demiş uyanmış benim gelmem lasım herlade demiş aileside tuhaf üstelik sakın aileni ezip bu adamla bir hayat kurmayı düşünme hata yaparsın nikah olmuş olabilir nişanlı değilsiniz nikahlısınızda üstelik ailesi bile girmiyo araya yürümez bence böyle bir insanla iyi düşün
ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee
kendiside mesaj atmış, ben aramayınca umudu tükeniyomuş fln...
bugün açıkladım mesajla bitirmek istediğimi..
ben de nasıl bir aile olduklarını anlamadım. kendileri çok kıymetli bi tane, biz onlara hizmet için,ezilmek için yaratılmışız gibi davranıyolar.
babası bunlar olurken bir kere telefon edip dünür ne oluyo ne bitiyo demedi. annesini hiç demiyorum bilee
kendiside mesaj atmış, ben aramayınca umudu tükeniyomuş fln...
bugün açıkladım mesajla bitirmek istediğimi..