Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

çok saygısız çok terbiyesiz ve daha olgunlşmamış bir adam ben sana diyim arkadaşım sana bu adamdan hayır gelmez.ailen haklı .bence en kısa sürede bitir.

Bu adamın resmen prikolojik sorunları var. Daha şimdiden tokat atmalardan bahsediyor... Yrıl sen bundan, bu adamdan koca da olmaz baba da

Rabbim sabrını veriyor bizde düğüe iki gün kala ayrıldık. resmi nikahımız vardı.. avukatla görüştük boşanma işlemleri vs için ...
geçtiğimiz pazartesi açtık davayı 11 nisan a gün vermişler .. bilirim arkadaşım ne güzellikle ne hayalle yapılıyor o nikah :(((

çok üzüldüm canım geçmiş olsun. evet insan gün geçtikçe alışıyo sanki.

boşanma davasını tek taraflımı açtınız. ikiniz birlikte açsaydınız 1 hafta içinde hallolurmuş diye duydum

ayy okurken gerildim be adama bak o kimki senin annene benden özür dilesin yok baban benden özür dilesin diyo hemde en ufak sebepten . O kimmiş ya kimmiş üç kuruşluk adam benim anne babama o ADAM benden özür dilesin diyebilme hakkına asla sahip olamaz.Bence kendini bi halt sanmasına izin verme

ilk olarak diyorum ki Allah yardımcın olsun kardeşim, nişanlınızın yaptıklarına sinirlenmemek elde değil tam manasıyla -kaba olacak ama- kro biri bana göre... okuduğu bunca yıl hiçbirşey katamamış yazık ona. kişiliğini de oturtamamış, başkalarından çok çabuk etkilenen biri bence ondan ne koca olur ne baba. daha nişanlılık döneminde dayaktan bahseden birinden ne beklenebilir ki? kurduğu yuvayı da 3-5 günde dağıtır. eğer sizi sevseydi sizin sevdiklerinize de değer verirdi ne demek ya insan nişanlısının babası için "adam" tabirini kullanır mı? yazık ona bunca yıl okumuş ama saygıyı bile öğrenememiş...ve "ayrı ev tutalım bir yıl ailelerle görüşmeyelim", gerçekten cahil bir aileden geldiği ve kültürsüz olduğu ne kadar belli. kardeşim herşeyde bir hayır vardır. ve şer gibi görünen şeyler de hayır vardır. en kısa zaman da kurtar kendini o adamdan yol yakınken dön. yaşanan güzel şeyler vardır elbet ama unutulur fazla zaman da almaz bu yaşananların üzerine sanırım.. ailen çok doğru söylemiş ileride üzüleceğine şimdi üzül daha iyi. boşveeer, öğretmensin elinde mis gibi mesleğin var senin gibi tertemiz ve dürüst düşünen birinin karşısına elbet Rabbim çok çok daha iyilerini çıkaracaktır.:34:

dik kafalı ve inatçı değil düpe düz terbiyesiz,ahlak yoksunu bir adam..
benim anneme özür dilesin diyecek!!benim babama o adam diyecek..babamın yüzüne telefon kapatacak..baban özür dilesin diyecek..daha bunların birini söylemeye başladığı an çok affedersiniz ha s... derim..
rica ederim biraz kemiğiniz kalın olsun(bizim oraların bir tabiridir)
kim ki bu adam?değil 4 ay isterse 40 senelik kocanız olsun elin adamı..ve o elin adamı gelecek anneme babama saygısızlık yapacak onları üzecek..onun dilini koparırım valla..
ayrıca kendi ailesiyle de kavga eden bir tip...zaten annenize babanıza karşı böyle davranışlar sergilediğine göre aile kavramından haberi yok..ailenin ne olduğunu bilmeyen biriyle yuva kurulmaz..
aklınız varsa boşanın arkanıza dahi bakmayın..

Son düzenleme:
bu adam kim oluyor babanın yüzüne telefon kapatıyor annenı özür diletiyor ya anne ya ben dıyor peşkeş cekıyor. kim ki o ona ne mecburıyetın varkı senın.bırak allahını seversen ya.bununla sureklı bı ınat ortamı olacak bellı bısey bu. aılelerle bır sene sonra barısırız ne demek. sana baskı kuruyor dedıgını yaptırmaya calısıyor ama kaybetmekte ıstemıyor yıne kendı bencil düşüncelerini orataya koyuyor. küfretcem sımdı resmen. sen kimsin benim annemi babamı özür diletcek konuma getırıyosun kendınce .
bence önce knedı aılesıne saygısı olcak sonra benım aıleme saygısı olcak.evlilik iki kişi arasında olmaz evlilik aıleler arasında olur ve artık akraba olunur. benım abım baska bı sehırden bı kızla evlendi. kızın babasını görseniz abimi görünce bir oğlum deyişi var bir sarılışı var kendi babam öyle sarılmaz öyle seslenmez. anlayın artık.bide 4 ayda sende nasıl yer etmiş ki hemen evlilik kararı almıssın.sana sımdıden böyle zulum etmesine ızın verme. 4 aylık adam mı önemlı anan aban mı. sen bişey kaybetmezsin gercekten bence yolun basından dön.evlilik hayatıda yasamamıssınız zaten bosanın gitsin

çok saygısız bir nişanlı hayretler içinde okudum annene babana yaptığı saygısızlık afedilir gibi değil:36::36::36:yolun neresinden dönsen kardır

koca bulunur ama ana,baba bulunmuyo 1 tane baska yok.nisanlinizin sinirli oldugunu yazmissiniz ama onun yaptiklari tam bir terbiyesizlik.bir an önce kurtulun bu beladan bence.hakkinizda hayirlisi olsun.

sorununu annene bagirmaya basladigini okuyunca biraktim..seni bilemem ama ben annemle ne kadar kotu olsam da biri gelip benim anneme bagiracak,laf yetistirecek yuzune bakmam..sana da oyle bir adamdan hayir gelecegini hic sanmiyorum..sinirli olmak baska,saygisiz,terbiyesiz biri olmak cok baska..

tam aynı olmasa da çok ben zer şeyleri ben de yaşadım .ayrılmışsınız bile zaten . ama insan o an kabullenmek istemio bi daha güzel şeyler yaşayamıcam zannedio. inan herşey geçio nötrleşiosun ona karşıda ve ben bunula nası bi haya t kurmayı aklımdan geçirmişim die kendine gülüosun . hiiiç uzatma ben ce de tellerini dahi açmaki uzamasın iiice ANNE BABA KARDEŞ GİBİSİ YOK BULAMAZSIN hem de eğer senin mutluluğun için ellerinden gelen ne varsa yapıolarsa ki senin ailen ondan özür bile dilemiş. kapat gitsin yeni bi sayfa hayatına bu arad DUA en büyük yardımcın tamamen bittiini görünce oooohhhh diceksin nefes aldıını hissedecksin ki bu da dünyalara değer nu arada ben de örtmenim:)

bence yolun daha başındayken bitir sen bu işi,okuduğumda şok oldum valla,çok saygısız hareketler bunlar ileride daha çok başın ağırır daha çok ağlarsın ben den söylemesi,eğer ayrılmak istemiyosan o zaman sakın geri adım aatma bence nişanlın gelsin babandan özür dilesin ...

ayrılmayacaksın sen öyle sezdim nedendir bilmiyorum :26:
bir yanın onu istiyor
o terbiyesiz yanı sana göre baskın erkek kişiliği olarak oturmuş beyninde
doktor olmasıda saana cazip geliyor
ayrılacağını düşünmüyorum

böyle bir hissiyat oluştu tüm yorumlarından

Son düzenleme:
eeeeeee o zaman o terbiyesizin dedii gibi seçimini yapmış olcak ailesini ezip geeçecekki sanki paşa hazretleri ona öyle ulaşacak başkaaaaaa... bi kere senin ailene değer vermio isterse dünya da tek o kalsın doktor olmuş ama erkek olamamış adam olamamış

Sadece $unu sölicem: YANGINDAN MAL MI KACIRIYORDUNUZ??

Senin bu evlilik hikayeni özetleyen cümle yukarda yazili karde$im.
Yazinda 2 sira okudum "Yuuhhh" bir de hamile oldugunu yazsa diye bekledim ama gelmedi devami ama bo$anma ile geldi o da bekledigim bir$eydi.

$imdiden büyüklerine kar$i böyle tavirlari olan bir oglandan bir koca beklemiyorsundur umarim, hal ve hareketleri 25 ya$ altini gösteriyor senin aceleci tavrin 20li ya$larin ba$ini gösteriyor ilk kez bi erkekten evllilik teklifi almi$ gibi halin var evde mi kalmi$tiniz anlayamadim ki? :82:
2 - 4 ay içinde hemen hopbaaa biz ni$anlaniyoruz - hopbaaa biz evleniyoruz

Ne bu ya? Diger sorun ya$ayan evli bayanlarin halini görüyorsunuz dimi? Bo$anin sende mutlu ol, o da mutlu olsun. Ben bu i$te bir hayir görmüyorum.

Son düzenleme:
ayrılmayacaksın sen öyle sezdim nedendir bilmiyorum :26:
bir yanın onu istiyor
o terbiyesiz yanı sana göre baskın erkek kişiliği olarak oturmuş beyninde
doktor olmasıda saana cazip geliyor
ayrılacağını düşünmüyorum

böyle bir hissiyat oluştu tüm yorumlarından

baskın bir karakter olmasından başta hoşlanmıştım. aileme karşı çok saygılıydı nikahtan önce. ama bu tayin için yaptığımız nikah onun bu yüzünü gösterdi bana. daha önceden anneme babama karşı en ufak bi laf bile etmemişti. ama aileler hiç bişeye karışmamıştı. aramızda kararlaştırdık herşeyi. ailelerde onayladı sadece. nişanlanmadan önce annesinin cahilliğinden bahsedip duruyodu. annem düğüne kadar ne derse evet deyiverelim de evlendikten snra en fazla haftada 1 görürüz zaten demişti. hatta kendi annesine babasına saygızlığını görüp kızmıştım. oda bizim aramızda böyle şeyler olur şakalaşırız barışırız vs. demişti. kendisi aile dengesini çok iyi sağlayacağına dair sözler veriyodu.
herşeyin bu kadar çabuk gerçekleşmesi onun sayesinde oldu. çok istekli davrandı hep.

ama bana değer vermediği ortada. beni bu süreçte hiç dinlemedi. kendi saçma sapan fikirlerini kabul ettirmeye çalıştı. kendine haksızlık yapıldığını savundu.
insan bir sorun çıkmayınca tam olarak anlayamıyormuş demek ki bir insanı. çözüm odaklı olacağına en büyük sorunları çıkardı.
doktor olmasıda beni hiç etkilemiyo. beni mutlu etmedikten sonra cumhurbaşkanı olsa ne yazar.
arkadaşlarımdan normal memurla evlenip çok mutlu, değer gören insanlar var.
değer vermediğini benim için hiç bir çaba göstermeyip, aileme hakaret ettiğini, bir de bunun üstüne benden çaba beklemesi,hareket beklemesi zaten tüm heyecanımı hevesimi sevgimi bitirdi.
o yüzden sizin hissetiğiniz gibi olmayacak inş.
çok yeni olduğu için insan duygusallaşıyo yani ben öyleyim, balık burcu olduğumdanmıdır nedir.
ama aklım var çok şükür

Canım yazdıklarını sonuna kadar okudum kısa ve öz yazıcam böle dik kafalı bi insanla olmaz hayatını karartırsın sevgi bir yere kadar ne demek senin ailen bize gelmicek böle bi şey olabilirmi babanın bi suçu yokki bi terbiyesizden baban özürmü dilicek bu olaylar üzerine evet dersen o kişiye ailende sen istiyorsun diye sana belki bi şey diyemezler ama içlerine atarlar ve çok üzülürler nişanlının ailesi sana mutlaka karışır belliki nişanlın ailesini tutuyo huzurun olmaz senihep ailesine ezdirir ii düşün ii karar ver hayatını karartma aile çok önemli aileni ezip geçme bi sorunun olduğunda her zaman ailen yanında olacak eşinle ayrılma noktasına geldiinde inşallah böle bi şey olmaz ailene dönecek yüzün olsun bunları yanlış anlama sana bi örnek verim benim görümcem evli ama kayınpeterim damadı istememiş serseri tipli içkisi vr diye ama bizim kız dinlememiş tutturmuş evlencem diye evlenmişler kocasının ailesi karışı kocası çok kısknaç kız bıkmış artık kayınpederim her zaman diye sana kapım her zaman açık ama bizim kız ilk başta babasını ezip geçtiği için geri dönemiyo kısa dedim ama uzun oldu sanırım

Bıraz gec kaldım sanırım ama ılk kez okudum forumunuzu.
Benım annem yada babam kalkacak ve 4 ayşık tanıstıgım adamdan ozur dıleyecek.
Bende 'ben onu sevıyorum, onunla evlenecegım' dıye dıretecegım.
Yok daha neler!
Kım oluyor kı o?

Doktormus, peeeh! Once kendısıne bır tedavı uygulasın bay kendını cok begenmıs.

Daha nısanlı ıken sıze bunları yapan, kım bılır evlendıkten sonra neler eder, bır dusunun.

Oyle kayınvalıdenızı haftada bır gormekle de sorunlardan kurtulacagınızı sanmayın.
Canı yapmak ıstesın yeter kı, bır telefon yeter huzurunuzu kacırmaya.

aman canım aman boşan arkana da dönüp bakma. şimdiden ailene karşı bu kadar saygısız olan bir adam ileride sana hiç saygı duymaz. yazık annen çocuktan özür dilemiş, ben olsam annemin böyle birşey yapmasına engel olurdum. zaten daha evlilik hayatı falan yaşamamışınız tez zamanda boşan. inan senin için en hayırlısı bu olur. acele karar vermişiniz evlilik konusunda ama Allah'tan sadece nikah bile gerçek yüzünü göstermesine yetmiş. bir de aynı evde yaşamaya başlasaydınız, bu seni döverdi de. bir tokat atsam hemen gelecekler mi diye sorması zaten şiddete meyilli olduğunu gösteriyor. Allah sana koca bir işaret göndermiş yanlış kişi olduğuna dair. duygusallığa kapılıp da bütün hayatını mahvetme. Allah yardımcın olsun tatlım.

4 aylık tanıdığın adama bak ya sinir oldum yok annen özür dilesin yok baban dilesin yok yaaaa.kimsen sen yahu.uyan bence bitir defet gitsin.o kendi ailesine toz kondurmamayı bilio üzülmeye hiç değmez.

Back
X