ayrılmayacaksın sen öyle sezdim nedendir bilmiyorum :26:
bir yanın onu istiyor
o terbiyesiz yanı sana göre baskın erkek kişiliği olarak oturmuş beyninde
doktor olmasıda saana cazip geliyor
ayrılacağını düşünmüyorum
böyle bir hissiyat oluştu tüm yorumlarından
baskın bir karakter olmasından başta hoşlanmıştım. aileme karşı çok saygılıydı nikahtan önce. ama bu tayin için yaptığımız nikah onun bu yüzünü gösterdi bana. daha önceden anneme babama karşı en ufak bi laf bile etmemişti. ama aileler hiç bişeye karışmamıştı. aramızda kararlaştırdık herşeyi. ailelerde onayladı sadece. nişanlanmadan önce annesinin cahilliğinden bahsedip duruyodu. annem düğüne kadar ne derse evet deyiverelim de evlendikten snra en fazla haftada 1 görürüz zaten demişti. hatta kendi annesine babasına saygızlığını görüp kızmıştım. oda bizim aramızda böyle şeyler olur şakalaşırız barışırız vs. demişti. kendisi aile dengesini çok iyi sağlayacağına dair sözler veriyodu.
herşeyin bu kadar çabuk gerçekleşmesi onun sayesinde oldu. çok istekli davrandı hep.
ama bana değer vermediği ortada. beni bu süreçte hiç dinlemedi. kendi saçma sapan fikirlerini kabul ettirmeye çalıştı. kendine haksızlık yapıldığını savundu.
insan bir sorun çıkmayınca tam olarak anlayamıyormuş demek ki bir insanı. çözüm odaklı olacağına en büyük sorunları çıkardı.
doktor olmasıda beni hiç etkilemiyo. beni mutlu etmedikten sonra cumhurbaşkanı olsa ne yazar.
arkadaşlarımdan normal memurla evlenip çok mutlu, değer gören insanlar var.
değer vermediğini benim için hiç bir çaba göstermeyip, aileme hakaret ettiğini, bir de bunun üstüne benden çaba beklemesi,hareket beklemesi zaten tüm heyecanımı hevesimi sevgimi bitirdi.
o yüzden sizin hissetiğiniz gibi olmayacak inş.
çok yeni olduğu için insan duygusallaşıyo yani ben öyleyim, balık burcu olduğumdanmıdır nedir.
ama aklım var çok şükür