eger bu kişiyle evlenmek istiyosan dayak yemeye hazır ol derim
Senin için moral olur mu bilmiyorum da hani şimdi sadece resmiyettede olsa boşanmış olacaksın. Acaba ilerde sorun yaşarmıyım başka kısmetlerim çıkarmı gibi kafana sorular takılabilir. Benim arkadaşım var o da nişanlanıyor nişanlandığı kişi başka şehirde memlekete gelmesi için nikah kıydırıyorlar filan ama resmiyette aynen sendeki gibi sırf tayin meselesi yüzünden. Ve sonrasında boşanıyor arkadaş aynı sendeki gibi adamın dengesizliklerini görüyor. O da çok tanımadan öyle nişanlanmış sonrasında resmi nikah tayin meselesi. Boşanıyor arkadaş sonrasında aradan bir kaç ay geçiyor ve şimdiki eşi ailesi istiyor gayette güzel bir evlilik iki çocukları var şimdi. Yani Allah bir kapı kaparsa muhakkak daha hayırlı bir kapı açar.
ayrica bir doktorun
doverimde severimde sozunu kullanmasi bana cok tuhaf geldi
bir tokatla ailenmi karisacak demesi..
sanki "sen hadi neyse kendini savunamazsin ben uste cikarim ama aile girerse is bozulur" diye art niyetli dusunceleri var..
ben nedense liseden sonra okumadigim icinmi artik
doktor, avukat, egitimcileri cok objektif mutevazi entelektuel saglam psikolojiye sahip goruyorum
yaniliyorum biliyorum ama cocuk yanim buna inanmak istiyor nedense
evet bazen kafama takılıyor. sonuçta nikah. ilerde karşılacaşacığım insanlara açıklama yapmak çok zoruma gidecek onu da biliyorum ama nasip böyleyniş.
inşallah rabbim birini kapatır diğerini açar bana. dua edicem. moral de oldu ayrıca tşk.. :)
yok yahu ne alakası var,
insanlar kaçıncı evlliliğini bile yapıyor bu çağda,
ne varki bi nişan, sonra formalite icabı bi nikah,
bu senin için ne bi kusur nede geçmişin için kötü bir tecrübe olacak,
yaşanması gerekiyormuş yaşanmış,
kaderden öte varmı?
Allahın sevgili kuluymuşun ki bunları baştan gördün,
ya evlenip hayatın yansaydı?
tabi kader.. belki de ilerde çok şükür edicem. inş. da öyle olur
evlenipte bu sorunları yaşasaydım annen baban evimize gelmesin deseydi nasıl mücadele ederdim bilmiyorum
resmi nikahınız var değil mi ???
var malesef, ne umutla ve sevinçle yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?