Nişanlımdan ayrılıyorum galiba

şimdi oturup sana uzun uzun cevap da yazabilirim, gerekçelerle dolu..

ama her yol şu sonuca varacak: bu adamla asla ömür geçmez, bu iş er ya da geç biter, yol henüz yakın, dön

bu inatçılık değil resmen terbiyesizlik saygısızlık
herşeyin bi usulü bi adabı var
önce gitsin terbiye öğrensin
sizde asla ama asla ailenizi ezip geçmeyin yanlış karr vermeyin
çok pişman olursunuz anne baba gbi var mı şu hayatta

boyle bır ınsanla Asla mutlu olunmaz , Ve bunca seyden sonra Ne nısanlının Ne senın Nede aılenın ıcıne sınmez omur boyu bu evlılık, bence yol yakınken bı an once ayrıl , Zaten senı gercekten seven adam kendı egolarından once senı dusunur. Senın ıcın en hayırlısı vazgecmek olur canım....

dıkkatımı ceken yenı bır uyelık ve durumu ızah eden bır topıc acıldıktan sonra bunca sayfaya yapılmayan yorum
enteresan

sorununuzu okuduktan sonra cevrenızdekı ınsanlardan ne bekledıgınızı merak ettım
devam etmesı ıcın cozum yolu mu
aılelerın barıstırılması ıcın yontemler mı
nısanlınızın ılımlastırılması ıcın yaklasım mı

ya da
bosanma nasıl gerceklesır
bu kadar yıprandıktan sonra kendımı nasıl toparlarım
aılemın bu uzuntusunu nasıl hafıfletırım mı

bızden yorum olarak ne bekledıgınızı anlayamadım
sahsen kendımı sızın yerınıze koydum dusundum de
ısı olumlu yonde duzeltmeye calısan kım olursa olsun dımdık karsılarında durur ve asla bu ısın duzelmeyecegını ve son noktayı koydugumu belırtırdım

sızın kafanız cıddı manada karısık bence
allah kolaylık versın

Anlamadığım toplam 3 nokta var:

1) Adama karşı bu kadar tolerans göstermenin sebebi ona olan aşkın mı?

2)
oda imkansız hem ben o adamın ayağına gitmem beni senden ayırmak istedi. o ben den özür dilesin, sen babana karşı dik dur ben onu seviyom illaki onla evlenecem de, oda hatasını anlayıp özür dilesin dedi.
bu laftaki o adam senin baban, özür dileyen kişi annen farkında mısın?

3) 4 ayda tanıyıp 2 aydır nişanlın dediğin adamı tanıdığına emin misin?

yakında bırak aileni kaçalım derse hiç şaşırmam. sadece inatçı olsa neyse üstüne üstlük saygısız ve bencil bir kişilik

bu adamla hayatının geri kalanını mutlu geçirmen için verebileceğim hiçbir tavsiyem yok, kimseninde olacağını zannetmiyorum. kusura bakma ama bu adam terbiyesizin teki. daha şimdiden tokat atmanın pazarlığını yapıyor, ailene yaklaşımıda ayrıca iğrenç, böle bir adamdan sana ne koca nede çocuklarına baba olur. bence düşünecek birşey yok herşey apaçık ortada, yolver gitsin, hiçkimse aileni kaybetmeye değmez, ya annen ya ben dediğinde son noktayı koymalıydın. şanslısınki yolun başındayken karakterinin sinyallerini vermiş sana, bunu lehine çevirmelisin derim ben

sakın aileni ezdirme ve sakın o adam için aileni ezip geçme canım... inan çok pişman olursn sana uzun uzun anlatmak isterdim ama bak yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım, seni dünyaya getiren anneye babaya saygı duymayan insan sana kocalık yapamaz

4 aydır tanıyorsunuz. ay

2 aydır nişanlısınız

şehir merkezine gelebilmek için hemen nikah yapmışsınız.

ne kadar tanımışsınız bu adamı da bu kadar hızlı evlenmişsiniz bile

ayrılmazsan büyük hata edersin. acele kararların sonu

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
ben yapı itibariyle uysal,uyumlu bir insanım. daha önce kimseyle bir ilişkim olmadığı için mi bu kadar fedakar davrandım bilemiyorum. ama kendisini bir şey zannettiğine zaten eminim. ama bu güne kadar ciddi bir sorun yaşamayınca, kendi kendime mutlu oldum heralde.
annem e ben özür diletmedim. biz konuşurken duymuş annem geldi kendisi diledi. çünkü ben çok üzülmüştüm. dayanamadı ama sonra kızdım niye özür diledin diye. babam zaten sildi eve gelirse kovarım bu adamı diyo.
başlığı açınca komşu moralim düzelsin diye gezmeye götürdü beni. o yüzden cevap yazamadım hemen.
yaptıklarını düşününce zaten evlenemem ben bu adamla.
ama durduk yere içim acıyo, güzel anılarımız aklıma geliyo, çok büyük hevesle yaptığım söz falan aklıma geliyo, ağlayasım geliyo. 4 ayın alışkanlığını atmak şimdi çok zor geliyo. ama bu tehlikeyi göze alacağım anlamına gelmiyo. bencil olduğunu az çok biliyodum önceden de ama 1 haftadır iyice gözüme soktu, tahmin bile edemezdim bu kadar saygısız bencil olacağını. kendiside doktor olunca ailesince baya şımartılmış, babası bile susuyo karşısında. kardeşi kaçarak evlenmiş, 7 sene önce, nişanlım affetmediği için eve alamadı ailesi. 7 senedir göremiyolar düşünün artık.
nikah yapmasaydım anlamıycaktım, çnükü nikahtan önce hiç böyle davranmıyodu. belkide evlenirken yapsaydım nikahı evlenip gitcektim. aileside çok bencil etraflarında hiç insan yok. akrabalarıyla hep küsler. çünkü en ufak bişeyden nem kapıyolar.
daha önce kavga etseydik alışırdım ayrılık fikrine. aniden olunca o yüzden baya sarsıldım.
ama alışcam eninde sonunda..

hepinize çok teşekkür ederim destek olduğunuz için.

Ben olsam anneme asla telefonu veripte terbiyesiz ahlaksız olan nişanlımdan özür diletmezdim
Ben bütün hatayı sende buluyorum..

Neolursa olsun Önce kendini sonra aileni bukadar küçük düşürmemeliydin...
Benim babamın yüzüne telefon kapatacako adam diye bahsedecek

Ailen evime giremez diyecek,ailem seniistemiyor diyecek ve ben hala durumu düzeltmek için
çabalayacam,gelip burda konu açıcam...

sana inanamıyorum,ben en çok sana yapılana değilde,ailene yapılanlara üzüldüm...

Böyle ahlaksız adamdan koca moca olmaz...bence sende çare aramayı bırakta

Boşanma yoluna koyul..Bu adamdan ne koca olur nede damat...

Kalitesiz bir insan,hatta burda ona hitaben ağızıma geleni yazmak istiyorum ama olmuyor işte...

ben özrü dilemesi için vermemiştim. annem elimden aldı telefonu.

hakkaten ben çok yüz vermişim ona. saolun gözümü daha çok açtınız

cnm böle bi adamla ömür gecmez kesinlikle 1 sn bile düşünmeden ayrıl siz evleniyosunuz ailelerde birbiriyle evlenmeli hayat bu ailelerle görüşmeden olmaz üstelik bu ne saygısızlık ailene karşı okurken kendimi senin yerine koydum ve inan sinirimden çatlıyorum daha bisürrü şey sölemek geliyo içimden ama neyse valla çok can sıkıcı bi adammış nişanlın

ben özrü dilemesi için vermemiştim. annem elimden aldı telefonu.

hakkaten ben çok yüz vermişim ona. saolun gözümü daha çok açtınız

tamam orasını sonra gördüm annen kendisi özür dilemiş...
Ayrılma kararı aldın sanırım en dogru karar olur emin ol buna...
Evlendikten sonra ayrılsaydın inan ki dahazor olacaktı..

Nişanlılık dönemi bunun içindir zaten tanıma aşaması

Evlilikten kastım resmi nikah değil yalnız yuvanı kurduktan sonra ayrılması daha zor.

Ben eminim ki daha iyilerine layıksın ve çok mutlu olacaksın

Böyle bir adamın yüzünü erkenden gördüğün için otur Allaha şükür et

Rabbim hakkında hayırlı olanı versin,ne seni üzsün ne aileni...

Bundan sonrada güçlü ol.Üzülmek yok oldu mu canım

Daha kimler çıkacak karşına...

tahmin etmistim bir onceki yazilarimda gorduysen
uysal ve temiz niyetli bir insan oldugunu yazmistim..

aslinda doktor olmasinada sasirdim
cokmu kendini havalarda goruyor
neyin hirsini aliyor
kiz kardesine olan ofkesi ile bagdastiriyorum
tutumlarini bilemiyorum..

sen meslegini eline almis akilli bir genc kiz olarak
fazla uzulme derim cunku taliplerin ve senin kadar
hassas ve ince dusunceli birileri karsina cikacaktir

seneler dahi gecse bir iliskide bu saygisizliklar olursa
bitme sebebidir..

hersey gonlunce olsun..

çok teşekkür ederim. ayrılma kararını almıştım ama çok ta cesur olamıyodum. hepniz cesaret verdiniz bana. iyiki konu açmışım. çünkü böyle zamanlarda insanın beyni uyuşuyor , düşünemiyor üzüntüden. gelecek hayali kurduğun insanın bir anda kötü yüzünü görmek çok acı veriyo.
ama dediğiniz gibi, ben de evlendim onunla diye düşünmüyorum bi kaç haftalık kağıt üzerindeki nikah için. çünkü sadece kağıt üzerinde kaldı.

rabbim hakkımda hayırlısını versin sadece buna dua ediyorum

teşekkür ederim iyi niyetiniz için. doktor olması daha da kibirli ve egoist yapmış onu. çünkü etrafındaki kızlardan çok ilgi görmüş ama hiç birine bakmamış. hiç kimseyle çıkmamış birini istediğim için demişti bana. kendisinin de ilk görüştüğü benim. ben de onun ilk görüşmelerimizdeki iltifatlarına kanıp gözüm boyandı ve 4 ayda bu kadar ilerledik sanırım. bu kadar saygısız davranacağını hiç bilemezdm.
neyseki erken gördüm yüzünü

bütün erkeklerin tipik yalanı.kızlar peşinden koşmuşta o kimseye bakmamışta.haspam!!!!
kendini bişey sanmasının sebebi senin iyiniyetin olmuş canım.bu laflarına ağız dolusu bir gülseydin bak bidaha atıp tutabiliyomuydu.doktor değil cumhuru gelsin erkek erkektir veeeee asla ve asla yerden kaldırılmamalıdır.böyle böyle öğreneceğiz işte.sen kızkardeşiyle 7 sene görüşmemiş falan hikaye bunlar.allah korusun diyelimki bu saygısızla evlendin o kızkardeşi başına taç olur taç.araları isterse bütün akrabalarıyla iyi olsun önemli olan sana ve ailene nasıl davrandıkları.şimdi senin için için üzüldüğünden emindir o.o yüzden okadar rahat davranabilmiş.diyodur iki kere yalancıktaan konuşsam barışırım diyodur.valla erkeklerin çoğu aynı canım üzülmeye değmez emin ol

Seni anlayabiliyorum sonucta hiçbirşey olmasa bile o insana 4 ay zaman harcadın

Ama inan ki sen bu kararı almakla hayatını kurtardın...

Bu tecrübe oldu hem sana,tuhaf, terbiyesiz,saygısız ,bir insan tanımış oldun

Geldi ve geçti bitti...

Kolay değil zor olacak yok sayması belki ama imkansızda değil sonuçta

Ben inanıyorum daha iyileri çıkacak karşına,senin ve ailenin kıymetini bilecek

temiz süt emmiş insan evladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…