nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Iki tarafta masum degil...

Nisanlin: Kiza yüz vermemis olsa , Kiz napiyosun diye mesaj atamaz ..
Ustelik 3 aylik ayrilik doneminiz olmus , kuslar soylemedi ya , demekki gercekten
nisanlin kizla gorusuyor kizda bunlari biliyor ...

Sende hatayi bastan yapmissin , adam sana birsey anlatamiyor cunku kendinde diyosun, dinlemeden kiyameti koparirdim ..
Boylelikle iliskilerde gizlilik ve yalan oluyor .
Nisanlini dinlemesini ogrenmelisin , hata bile yapmis olsa , gelip sana anlata bilmeli ..
Ama tavrindan korkuyor diye yapamiyor buda buyuk bir eksi hayatinizda ..

Diyelim ki kiz sizi huzursuz etmek icin görüsmeleri kendi istedigi hikayeye göre anlatiyor... Yani nisanliniz size yansitmadan kurtulmak istedi, o yüzden aradi konustu, sövdü falan, ama kiz yok iste ayrildiniz diye biliyodum, hayallerimizden bahsediyoduk falan diyo... Ebe kardesim dört yil önceki bi kizla neden hala görüsüyor iyi yada kötü üstelik baslarda iliskinizi zora sokan biriyle? Artik telefonlar coooook akilli engelleseymis madem, hadi akilli telefonu yok, mesajlara cevap vermeden silseydi, telefonlarina cevap vermeseydi, kiz daha nekadar sürdüre bilirdi? 4 senemi? Tabiii tabii...:KK14:

Bence siz soylemeden nisanliniz dokumani cikartip size gostermeliydi. Ates olmayan yerden duman cikmaz sozune katiliyorum.

Tamam Kiz manyak diyelim. Ama nisanliniz neden bu kadar cabuk pes edip topu size atti hemen caba göstermeden affetmeniz için.

Nişanlinizin hatti turkcell veya vodafone ise kimle konusmus kac saniye konusmus msjlasmis ogrenebilirsiniZ

ya arkadasim herkes dokuman dokuman diye tutturmus nolur bi git su dokumana bak yaaa online bakiliyo diyoruz bi gir bak allahini seversen ya ! ben simdiye kadar 40 kere bulmustum dokumani.

oturup uzulup aglayacagina bi kendine gel bi arastirrr, belki bosuna uzuluyosun belki nisanlin dogruyu soyluyor (hic sanmiyorum ama neyse)

Eski konuna bir göz attimda zaten asik degilmissin sen nisanlina.Boşver deşme konuyu derim ayril gitsin nisanlin kendisine asik birini coktaaaan bulmuş.

Valla gulum nisanlin o kizla konusmadiysa hic kiz nerden biliyor sizin ayrilik yasadiginizi?
Nisanlinin dedigi gibiyse son haftalar msj atmaya basladiysa kiz nisanlin diyememis mi ben nisanlandim bas git diye..
Hadi diyelimki soylemis tekrardan birlikte oldugunuzu ama kiz salaga yatiyor bilmiyordum diyor..
Eee ayrilik olayinizi sende dogruluyorsun nerden bilcek ozm?
Yasadiginiz yer kucuk mu yani sagdan soldan duyma ihtimali var mi?

Nisanlini sen tanirsin..
Benimde asaga yukari boyle birsey basima geldi kiza hic firsat bile vermedim direk sevgilime inandim kosulsuz..
Kadinlar hisseder ben kizin yalan soyledigini hissettim ki daha sonradan foyasi ortaya cikti bana dedi ki "ayrilirsaniz bana mesaj at olur mu :KK45::KK45:

Sende bi kendini dinle bakalim ne hissediceksin.

açıkçası ayrı olduğunuz dönemde bence nişanlınızın bu kızla ilişkisi olmuş.hatta ara ara daha önce görüşmüş de olabilirler.4 sene önceki kız hala gündemde.

Bir insan haklıysa eğer sonuna kadar ispatlamaya çalışır bunu. Öyle "Bana güvenmeyenden eş olmaz." deyip kaçmak hatasının üstünü örtmeye çalışmaktan başka bir şey değil.

bu durumun benzerini yaşadım. bu tipteki kızlardan gerçekten beklenir, ama erkeklerde az değil bazı durumlarda. konuyu takip edemedim, umarım yalan söyleyen o kızdır.

bu kızlarda bir tuhaf ya ayrı kaldıgınız donemde gorustuyse bile kız simdi pisligine bozmak icin ugrasıor olabilir gercekten boyle kızlarda cok fazla nişanlınla ilgilide bence anlatmasına izin ver sure tanı acele karar verme

Esimle ilk tanistigimizda onun da takintili bi eski kiz arkadasi vardi, nereye gitsek pesimizden gelir telefonla arayip mesaj atar rahatsiz ederdi ama esim benden saklamadi her mesajini gordum en son polise sikayet ettik polis kizin telefonunu aradi konustu ve oyle birakti pesimizi, diyecegim o ki bu tip insanlar var malesef ama tabi guven cok onemli eger guvenmiyorsaniz bi kez daha dusunun derim guvensiz evlilik biraz zor..

Kızlar şimdi bana mesaj attı.. Duru Sen nasıl istersen bundan sonra öyle olsun .. kararlarına fikirlerine saygı duyacağım
Sen bana inanmak yerine o karaktersize inanmayı seçtin.. dinlemeden döndün gittin arkanı
Şimdi anlamışsındır belki beni.. o kız rahatsız ettiği zaman neden sana söylemediğimi
ben seni gözümden sakındım cok değer verdim hep sevdim sadık olmak istedim.. ama sen ne yaptın duru bize ?
Tamam bende gidiyorum bana inanmayan birisi zaten benim eşim olmamalı demiş :KK43:

ispat etmeye caliscagina 4 yili cöpe atip gidiyorsa kapi ordaaaaa !
pislige bak ya
sucu ortaya cikmasin acitasyon yapip kaciyor
hattini da niye simdi kapatiyor önceden kapatmamis ?
inanma ona sakin
sadik olmak istemis de basaramamis :KK14:

Son düzenleme:
X