nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Erkek arkadaşınız hattı kapattiğı an onunda masum olmadığı ortaya çıkmış bence
Dokümanı görmeden evlenirseniz kendinizi de nişanlınızı da bu evliliği de rezil edersiniz

Hemen şuan internet üzerinden öğrenebilirsin. Operatörünün resmi sayfasına gir, online işlemler girişi vardır.
Oradan geçmişe dair bilgileri görebilirsin.

Eski sevgilinin durduk yere 4 sene boyunca rahatsız edeceğini sanmıyorum. Karşı taraftan bir açık kapı görmüş, hissetmiş demek ki. Şahsi fikrim.

keşke aralarındaki mesajlaşma vs. şeylerin dökümünü bulabilseniz..

Yorumları okumadım ama bana nişanlınız masum gibi geldi. Kız şirret belli. Sizi ayırmak için yapıyor bence. Onun oyununa gelip nişanı falan bozma. Sakince iz sür. Biraz nişanlını gözlemle anlarsın zaten.

40 kişi yazmış, ben de yazayım belki keramet bendedir.

1. Konu sahibi bu kadar süre içerisinde hat kapattırmak namümkün, imkansız, mümkün değil!

2. Hattı kapattırmak için başvurmuş olsa bile, hatta imkansızı başarıp kapattırsa bile eski dökümlerine anında ulaşabilir.

3. Bu olaydan sonra hattını mı değiştirmiş, böyle bir saçmalık olabilir mi?

4. Israrla hat dökümü mesajlarına cevap vermiyorsunuz, amacınız nişanlınızın ne yaptığını öğrenmemek midir?

Bunu yer yutarsan haline yan derim.

Nişanlının hattını pat diye değiştirmesi bile bir taraflarının tutuştuğuna kanıt.

Eski dökümanlara ulaşmayı deneyin ya da bir şekilde kanıtlayacak kendini.

Bana kalırsa bence de öğrenmek istemiyor

Bu olayda nişanlısını haklı bulmak istiyor içten içe ama lütfen kendine gel

Şu an canın yanıyor olabilir, görmezden gelmek istiyor olabilirsin

Peki ileride defalarca defalarca aldatılıp yakalarsan nasıl hissedersin?

Hele ki evlenince boşanmak için çabalarken.

Kesinlikle suçludur demiyorum ama

Bunu göz ardı etme ve emin olmadan affetme

Altına imza atıyorum.

İki ay önce annemin hattını kapattırdık, o fatura döneminin sonunda kapandı.

Ayrıca, bu olayda nişanlınız biraz alttan almaya mecbur. Neticede kızla konuşmamış dahi olsa sizden aramalarını saklamış. Yok öyle "bana haksızlık edilüyür" tribine girmek hemen.

Evet bak aptalasik ne güzel doğru söylemiş hat kapatma talebi 1 haftadan önce yerine getirilmez

Ben kapatırken telefonla son kez onay dahi istediler 1 hafta sonra

Ki bir hafta daha bekledim.

Toplamda iki haftada kapandı hattım yani

Hat kapanmadan göstersin dökümanları madem masummuş o kadar

Genelde "haksızlık etmeyin, abartıyorsunuz" yanıtını yapıştıracak konular olurdu bunlar

Ama bu konuda farklı bir şey var

KıZ şirret olabilir ama senin nişanlında şerefsiz bas tekmeyi 3 ay ayrı kalınca koşmuş hemen ecesine

avea da numara değiştirme imkanı var. nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum ama operatörü ne öyle bişey yapmış olabilir mi hattını kapattırmak yerine?

Canım ben 8 senelik evliyim ve şunu öğrendim ki erkek eğer adam gibi adam sa ve suçsuzsa yani korkacak bir şeyi yoksa kıvırmaz. Hat kapamak vs sana tavır yapmak.. Bunlar senin birşeyler öğreneceğinden korkup eteklerinin tutuştuğuna dalalettir. Yine de Allah bilir.. Konuyu, tüm mesajları iyice okuyunca anladım bir şeyleri . Korkusu olmasa olay bu denli uzmazdı.
Allah yardımcın olsun.

Nişanlınız doğru söylüyor olabilir. Benim de eski sevgilim 4 sene boyunca beni rahatsız etti hiç cevap vermesem de engellesem de ulaşmanın bi yolunu buldu. Ama içinizin rahatlaması için dökümlere bakın zaten hat bu kadar süre içinde kapanmaz. Hat sahibi gidip dökümleri alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…