hiç bir ispatım kalmadı artık ne kıza ulaşabiliyorum neden nişanlımla konuşabiliyorum
heleki bu mesajndan sonra bende arayamam artık iyice çıkmaza girdim
canm nasıl öğrenebilirim ki artık kız açmıyor telfonupes etme duru hayir bunu anlamanin dha kim bilir ne kadar yolu vardir. kendini birseye inandirmak istiyorsan saygi duyarim kendi kararin ama eger gercegi ogrenmek istiyorsan pes etmek icin daha cok erken
hkalısınız o kız bunları derken ben sevgilime sahip cıkamadımBöyle kadınlar ilişki bozmaktan başka bi işe yaramaz.hem sen niye ona prim veriyorsun telefonda deseydin beni nasıl sevdiğini biliyorum ona güvenim tam ama biz karar verdik birdaha ararsan seni savcılığa vericez falan.yok onu araştır yok bunu niyeki sen tanıdınki bu insanı evlenmeye karar verdin ona güvenmiyorsan bu işi ertele ya da sevgine ve sevgiline sahip çık
artık alamam sanırım çünkü hattını değştirmiş bu hattından birdaha aramadı
tanımadıgımbir numara arayp durdu
hkalısınız o kız bunları derken ben sevgilime sahip cıkamadım
kız güzelce bi konuştu ben hiç bişey diyemedim
nişanlımı savunanamadım bile
olamadım cok sinirli birisiym normaldede tutamadım kendimi bene geri adım atmam amakeşke biraz sakin olsaydın duru bu işin sonunda bir de haksız çıkıcaksın sanki
Aynen. Tlinden bi şifre alıp msj ile, hat oparatöründen int. Aracılığıyla bak bütün görüsmelerine...Nişanlınız görüşme dökümünü çıkarıp size versin her şey cıkar ortaya.
evet var. nişanlımın bazı erkek arkadaşları o kızı tanıyor. onlardan birinden öğrenmiş olmalı bu durumu .. yada eğer konuşuyorlarsa kızın deidkleri doğru ise ondan ögrenmiştrkız birde ayrıldınız biliyormuş ki gerçekten de ayrılmışsınız nereden öğrenmiş bunu nişanlın dışında öğrenme şansı var mı?
oSahsen beni arama diyen birine ben "npysn" diye mesaj atmam..!
artık hiç bir şey isteyemem ondan.
bana son attığı mesajda ona inanmayan biri onun eşi olmamalıymış
ben durup dökümanlarını şifreni mi ver diyim
daha cok dibe bat
daha cok haklı iken hakız duruma düşerim
istemeye çalışacam ama bu mesajndan snra isteyemem sanrımbunca olaydan sonra haksız çıkıcak mesele yok ki keşke haksız da çıksan senin tepkin tölere edilebilir ama gerçekten konuşmuşlarsa bunun gerekçesi yok. iste dökümanları mutlaka
canm dediğim gibi kız kanıt var dedi ses kaydı var dediÇok zor bir durum.
Erkeğe körü körüne güvenmezdim ben olsam.
Ama kıza da inanmazdım içi fesattır onun ne malum belki de cidden sizi ayırmak için uyduruyor?
Bence kızdan kanıt iste.
Mesajları var ise nişanlımın sana attıklarını göster falan de.
Çünkü insanın içi içini yer kuşludan yahu