nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

hiç bir ispatım kalmadı artık ne kıza ulaşabiliyorum neden nişanlımla konuşabiliyorum
heleki bu mesajndan sonra bende arayamam artık iyice çıkmaza girdim

pes etme duru hayir bunu anlamanin dha kim bilir ne kadar yolu vardir. kendini birseye inandirmak istiyorsan saygi duyarim kendi kararin ama eger gercegi ogrenmek istiyorsan pes etmek icin daha cok erken

pes etme duru hayir bunu anlamanin dha kim bilir ne kadar yolu vardir. kendini birseye inandirmak istiyorsan saygi duyarim kendi kararin ama eger gercegi ogrenmek istiyorsan pes etmek icin daha cok erken
canm nasıl öğrenebilirim ki artık kız açmıyor telfonu
nişanlım böyle yazmış ben artık daha ne yapabilirm ki
ona inanmadım için o da gitmeye karar vermiş bak sene

hkalısınız o kız bunları derken ben sevgilime sahip cıkamadım
kız güzelce bi konuştu ben hiç bişey diyemedim
nişanlımı savunanamadım bile

artık alamam sanırım çünkü hattını değştirmiş bu hattından birdaha aramadı
tanımadıgımbir numara arayp durdu

hayir pes etmeyin. alirsiniz. ne kadar dirençli olduğunuzu görmeli. eski numarasina yeniden bir hat çıkarsın. 10 15 lira gibi bişey.sonrada şifre istesin o şifreyide size versin.online işlemlere girin.bütün aylara tek tek bakin.sms lere çağrılara konuşmalara bakin. gördüğünüz her numara için de tek tek açıklama yapsın.bu kadar. eğer sizi kaybetmek istemiyorsa size bu güveni vermek zorunda.siz kimseyle kavga etmek zorunda değilsiniz.başkalari yuzunden sinirleriniz bozulmak zorunda mi yaaa.

keşke biraz sakin olsaydın duru bu işin sonunda bir de haksız çıkıcaksın sanki

hkalısınız o kız bunları derken ben sevgilime sahip cıkamadım
kız güzelce bi konuştu ben hiç bişey diyemedim
nişanlımı savunanamadım bile

Nişanlın şu olayı bir yakınına anlatmış olsaydı iş buralara gelmezdi

kız birde ayrıldınız biliyormuş ki gerçekten de ayrılmışsınız nereden öğrenmiş bunu nişanlın dışında öğrenme şansı var mı?
evet var. nişanlımın bazı erkek arkadaşları o kızı tanıyor. onlardan birinden öğrenmiş olmalı bu durumu .. yada eğer konuşuyorlarsa kızın deidkleri doğru ise ondan ögrenmiştr

artık hiç bir şey isteyemem ondan.
bana son attığı mesajda ona inanmayan biri onun eşi olmamalıymış
ben durup dökümanlarını şifreni mi ver diyim
daha cok dibe batarım
daha cok haklı iken hakız duruma düşerim

Sahsen beni arama diyen birine ben "npysn" diye mesaj atmam..!

bunca olaydan sonra haksız çıkıcak mesele yok ki keşke haksız da çıksan senin tepkin tölere edilebilir ama gerçekten konuşmuşlarsa bunun gerekçesi yok. iste dökümanları mutlaka

bunca olaydan sonra haksız çıkıcak mesele yok ki keşke haksız da çıksan senin tepkin tölere edilebilir ama gerçekten konuşmuşlarsa bunun gerekçesi yok. iste dökümanları mutlaka
istemeye çalışacam ama bu mesajndan snra isteyemem sanrım
istesemde vermez artık biliyorum.

Çok zor bir durum.
Erkeğe körü körüne güvenmezdim ben olsam.
Ama kıza da inanmazdım içi fesattır onun ne malum belki de cidden sizi ayırmak için uyduruyor?
Bence kızdan kanıt iste.
Mesajları var ise nişanlımın sana attıklarını göster falan de.
Çünkü insanın içi içini yer kuşludan yahu

canm dediğim gibi kız kanıt var dedi ses kaydı var dedi
tama göster ispatla dedim
sonra kız telefonu acmadı
belkide erkek arkadaşım onu tehtit etti o nedenle açamadı telefonu cesaret edemedi
yada kız yalan söylediği için açamadı
hangisi ama evet yaşayamıyorum zaten birde nişanlıyım aileler var işin içinde doğru kararı bile veremem ben böyle

canim sen pisman olmaya haslar gibisin. Eğer kendini cok cikmazda hissediyorsan erkek arkadasinla gorus ve ona durumu izah et. ben tabi ki sana güveniyorum ama böyle birşey başına gelince nasil sorgulamadan gecer bir insan haliyle bende merak ediyorum de. önce nisanlini biraz yumusat ondan sonrada ben sana guveniyorum ama sadece kafamda hic bir soru isareti kalmasin istiyorum bu yuzdende gel birlikte hat dökümanlarini cikarttiralim ikimizde kurtulalim bu iftiradan de. böyle yumusak bi sekilde soylersen sana kizmaz bence canim. Tabi illaki bu dediklerimi yap demiyorum ben. Eğer içinin ateşi biraz söndüyse, sevgiline inanmaya basladiysan, ayrilmak istemiyorsan ve gururun dibine vurmus hatunlardan degilsen boyle bir konuşma yapabilirsin. Allah kolaylik versin yuva yikanin dunyasi basina yikilsin amin. :)

Bazen şu çenemiz yüzünden bile haksız duruma düşebiliyoruz.. Ece size ayrı olduğunuzu bildiğinizi söylemiş demek ki nişanlınla görüşmüşler senin yanında da hemen kıza bağırmaya geçmiş sen ona inanmayınca da bana güvenmedin diye tribe girmiş ki yalan şimdi tamam desen koşa koşa gelir.. Keşke biraz sakin kalıp konuşmalarına baksaydınız yada napıyosun mesajına iyiyim sen şeklinde cevap veridrseydiniz bakalım ne konuşacaklardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…