nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Eğer bunlar doğruysa tabi ki de aldatma olur.

Kimin doğru söylediğini Allah bilir. Ancak ortada şuan net olan durum şu ki "nişanlın her ne tepki verecek olursan ol, başka bir kadının onu rahatsız ettiğini senden saklamamalıydı". Kıyameti koparırdım demek işin bahanesine sığınmak demektir. Bugün belki ortada çok büyük bir sebep gibi görünmesede, kıyameti koparır diye birşey saklayabilen adam, ileride pek çok şeyi "sinirlenmeni istemedim, üzülmeni istemedim, kıyameti kopardın, yerden yere vururdun vs." deyip saklar. Önünü alamazsın.. Bence yaşadığınızda bu bile gereğini yapmak için yeterli. En azından benim için.. Ayrıca benim şahsi fikrim de şu ki, bir insan bir insanı gerçekten kendinden uzaklaştırmak isterse mutlaka bunu başarır. Benim sözlümünde vardı bir psikopat manyağı. Sözlüm ne yazdıklarına cevap verdi, ne telefonlarını açınca kızın direnci kırıldı ve 2-3 ay gibi kısa bir sürede konu kapandı tarihe gömüldü. Şunu hiçbir zaman unutma; bir insan sana ancak senin istediğin ve izin verdiğin kadar yaklaşabilir, daha fazlası değil. O yüzden bence bu durumun günahkarı nişanlındır :)

Anlayamadığım kızı niye ikna etme çabasına giriyor.
Eğer bir insan beni rahatsız ediyorsa onu aramaması için ikna etmeye çalışmak yerine ya hattımı kapatırım,yada dava açarım.
inanın nişanlınıza hiç inanmadım nedense.

Kanıt olmadan nişanlına da güvenmemelisin kızı arayıp aramadığını mutlaka öğren,

kolay bir işlem sonuçta korkusu yoksa verir şifreyi.

Hat bir gece de kapanmaz. Hemen şifresini iste ve bak. İçin rahatlasın. Eğer vermez, ya da bahane üretirse, zaten yalan söylüyordur.

Verirse seninde için rahat eder.

Umarım çözersin en kısa sürede.

Kanıt olmadan nişanlına da güvenmemelisin kızı arayıp aramadığını mutlaka öğren,

kolay bir işlem sonuçta korkusu yoksa verir şifreyi.
Çocuk hattını değiştirmiş.

Bakın konu sahibi arkadaşım, muhakkak görmelisiniz o dökümleri bana kalırsa. Hattını değiştirdiği için söylüyorum bunu.

1 2 aftadır zaten rahatsız edip duruyormuş canm
nişanlım sonradan söyledi bunları
bana rahatsız ettiğini diyememiş çünkü yine aynısını yaparım dinlemeden etmeden diye
dedikleri bu şekilde

"Yemin ederim o kızın anllatıgı herşey yalan bizi ayırmak için yapıyor karaktersiz."

işte kızın konuşmasından farklı bir şey katacaktınız araya anlatırken araya o da farklı birşeyi ayırt edecekti, kaçmış gül gibi ispat fırsatı.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi bir ablan olarakkonuşscağım.sen 4 yıllık sevgiline ınanmıyorsunda hiç tanımadığın bir kıza mı inanıyorsun seni sevmese o kıza telefonda hakaret eder mi? Ben olsam nişanlının yerinde belki terkederdim seni bana güvenin bu kadar mı?diye.ilişkine sahip çık karaktersiz bir kıza bırakma meydanı.nişanlına karşı anlayışla yaklaşsan belki anlatırdı sana arıyor rahatsız ediyor diye sende hattını değiştir derdin olur biterdi.gereksiz kıskançlıklar aşkı öldürür unutma

haklisiniz da kiz belki cidden takik. sonucta reddedildi diyr olduren de var. on yil iz surdn de var. bu bi hastalik..

haklı olabilirsiniz zaten cok kırılmış incinmiş şimdi bana mesaj attı göz yaşlarına boğularak okudum mesajı

nişanlım değştrmiş
ece denilen o kızda telefonu açmadı aradım durdum sürekli

bende arama dokumanina bak diyecektim ama hattini degistirdi demek. eski hattini iptal etme diye birşey varmi yahu zamanla silinmiyor mu numara?eger hala bakilabiliyorsa sansinizi deneyin. eger basaramazsaniz kizdan konusmalari isteyeceksiniz mecbur.

Kızlar şimdi bana mesaj attı.. Duru Sen nasıl istersen bundan sonra öyle olsun .. kararlarına fikirlerine saygı duyacağım
Sen bana inanmak yerine o karaktersize inanmayı seçtin.. dinlemeden döndün gittin arkanı
Şimdi anlamışsındır belki beni.. o kız rahatsız ettiği zaman neden sana söylemediğimi
ben seni gözümden sakındım cok değer verdim hep sevdim sadık olmak istedim.. ama sen ne yaptın duru bize ?
Tamam bende gidiyorum bana inanmayan birisi zaten benim eşim olmamalı demiş

kız açsa Telefonu açmıyor sürekli arıyorum aratıyorum ama açmadı telefonu
belkide nişanlım tehtit etti o da korktu

hiç bir ispatım kalmadı artık ne kıza ulaşabiliyorum neden nişanlımla konuşabiliyorum
heleki bu mesajndan sonra bende arayamam artık iyice çıkmaza girdim

mantiga ters gelsede boyle sizofrenler var. benimde 2 3 yil önceki erkek arkadasim durup durup napiyosun yazardi hic bir mesajina cevap vermedigim halde
haklısın cnam öyl insanlar var biliyorum.. ama kız bana öyle şeyler dediki ya doğru ise
ben bu yalanla nasıl adım atarım evliliğe

haklı olabilirsiniz zaten cok kırılmış incinmiş şimdi bana mesaj attı göz yaşlarına boğularak okudum mesajı
Böyle kadınlar ilişki bozmaktan başka bi işe yaramaz.hem sen niye ona prim veriyorsun telefonda deseydin beni nasıl sevdiğini biliyorum ona güvenim tam ama biz karar verdik birdaha ararsan seni savcılığa vericez falan.yok onu araştır yok bunu niyeki sen tanıdınki bu insanı evlenmeye karar verdin ona güvenmiyorsan bu işi ertele ya da sevgine ve sevgiline sahip çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…