nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Neden seni suçluyorlar onu anlamadım "sen yaptın" falan ne yapmışsın ki? Kim olsa huzursuz olur böyle bir durumda açıklama ister. İnanmıyorum, güvenmiyorum deyip terk etmiş olsan neyse ama sen ispat istedin sadece. Evli değilsiniz, nişanlısınız. Güveninizin tam oturması için de böyle sınavlardan geçmeniz gerekiyor. "Ya ben sana sonsuz güveniyorum hiçbir şey ispat etmene gerek yok" diye bir şey yok yahu. İnsanlar eşlerinden bile şüpheleniyor yeri gelince. Haklısınız demişsin bir de. Söz konusu senin eski sevgilin olsaydı o aileden neler duyuyor olurdun şimdi kim bilir. :KK12:
Ispat falan istememis ki direk bidaha beni arama demis

cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
abim cok kötü bir şekilde geldi eve bu işi bitirmiş ne olacak şimdi
neden yaptın bunu hiç mi tanımadın onu bilmem ne haklısınız dedim.. ama ben böyleyim yapacak bir şey yok diyerek kapattım telefonu :KK43:
herkesin seni suçlamasına izin verme
tabiki döküman isteyeceksin içinde şüphe kalmasın diye
ilk dün okudum ama yazamadım ben nişanlında suç bulmamıştım
ama oda çok fevri davranıyor hemde saklıyor
aynısı onun başına gelseydi çok beterini yapardı

İlk paylaşımı okudum ilk sayfayıda Son sayfanın da ikisini okudum konuşmalarda ne geçmiş bilmiyorum diğer yorumları okumadan böyle bir konuya yorum yapmak doğrumu yanlış mı ona da kar ar veremedim ben yaşadığım şeyi hiç unutmam senin hikayene benzer bir hikaye ama sonuç çok farklı üniversite de ev arkadaşım okuldan biri ile şans eseri okulun bilgi işlem odasında sınıf arkadaşının hotmail ini açık bırakması ile tanışıyor neyse uzatmadan bir gün iki gün kız tersliyo adam kıza aşık olmuş arkadaşlarına hayranlıkla anlatıyormuş felan neyse kız sevgili oldu sonra sevgilisinden ödev yapmak için bilgisayarını istemiş kız da biraz pimpirikli sevgilisi istediğini yap bilgisayarıma senden önemli değil demiş bigün kız beni çağırdı sen bilgisayardan anlarsın gizli dosya var mı felan hayırdır dedim olanları anlatı (sevgili olduğunu felan) sevgilisine güvenliğini fakat izin verdiği için şüphelendiğini gizlediği birşey olduğunu düşündüğünü söyledi neyse ben sınavım var çok önemli yarın ilgilenirim ders çalışmam lazım dedim kız kendi kendine kurcalamış başlat bölümünde Son girilen sayfalar dosyalar görülüyor ya orda en Son girdiği resimlerde bi kız resmi görüyor ama öyle bir resim değil yatak üzerinde yarı çıplak felan ben görünce şok oldum ki kız bana o adamın onu deli gibi sevdiğini felan anlatıyordu neyse işte resmi görünce bi bayan olarak kendimi onun yerine koydum yardımcı olmak istedim ama resmin dosyasını bulamadım kızında aklına girmek istemedim sonuçta bir yıl birlikte olmuş neyse kız gidiyo adama soruyor bu resim kim felan işte süt kardeşim köyden yeni geldim haberim yok kendi çekmiş felan sonra ben anlam veremedim ilişkileri nasıl bitti kız ikinci sınıfta ikinci dönem tekrar sevgilisiyle konuşuyor adam diyor ki bu dert bende oldukça beraber olamayız artık kız nasıl sevmişse olsun tekrar deneyelim felan tabi adam bir hafta konuşuyor sonra kızla bir sürtünme yaşıyor tekrar bırakıyor kız aylarca kendini toparliyamadi ben biten bir ilişkiden nasıl hayır bekliyorum felan neyse benim okulum bitti sonra ara sıra telefonda konuştuk şimdi izini kaybettim ailesi de çok müsbetti en Son konuştuğumda ailesi öğrenmiş okuldan

Son konuştuğumda ailesi öğrenmiş okuldan almış zorla aileden biri ile evlendirecekti bunu ne için anlattım biten ilişkiden hayır beklemeyin helede işin içine güven meselesi giriyorsa çok üzüldüm kızın durumuna ben olsaydım ne yapardım diye çok düşündüm öyle haldeydiki acıyordum artık kıza o sevdiği için uğraş verdiğini sanıyordu ama asıl sebebi aldatılmış olmanın verdiği nefret ile onu bırakmaktı kız çok pişman oldu keşke tekrar denemeseydim onun bu yaptıklarını yaşamasaydım keşke onu sevdiğim için beni bıraktığı için üzülseydim diye haykırışları hala kulağımda hata hatayı doğurur mantıklı düşünmenizi isterim nihayetinde bende bayanım kendimi yerinize koymak istemem ama durumunuza yorum yapmamı isterseniz o kızın göz yaşlarını ağlayışlarını düşündükçe intihara teşebbüsünü görünce Size ayrıldıysanız tamamen bitirmenizi tavsiye ederim tabiki hepsi aynı değildir ama göz gördüğünden korkuyor

o kız gerçekten cok yüzsüz birisi. burada cıkmadıgı konuşmadı insan kalmayan birisi.. ne hakaret ne küfür işlemeyen birisi ama haklısınız nişanlım gözünü korkutsa idi baştam esaj atma cesaretini bulamazdı
eğer öyle birisiyse nişanlın da ondan yüz bulup birşeyler yaşamak için kızı kullanma amacı olaibilir bu nedenle de kızla konuşmuştur. bi kızın yıllarca bi erkeğin peşinden mesaj atıp aramasına pek inanmıyorum açıkçası erkek de mutlaka bi cvp vermiştir. hiç cvp vermese kız sıkılır ya niye arasın ki dünyada erkek yok mu???? çok saçma

dedğim gibi artık isteyemem.. hattı kapalı çünkü. değştrmiş olmalı ilk aklıma gelse idi keşke bunu yapmak
Hattini birden degistirmesi sana da ilginc gelmedi mi.. 4 senedir o kiz pesinde ve nisanlin hic cevap vermedi umut vermedi oyle mi.. sana hayatin olagan akisinda yasanan seyler gibi geliyorsa buyur hic sorgulamadan devam et..
Yuz vermis kiza, karsilikli diyalog halindeymis gbi napiyosun yazmis ustelik..

AY bussuru sayfa olmus.okudum okudum bitmek bilmedi.yorum yazayim dedim neresinden tutsam elimde kAldi.
Velhasili kelam ece amacina ulasti.Adam sozde dort yillik iliskiyi silip atti . konu sahibesi de butun sucu ustune alip gunah kecisi oldu...
Gokten uc.elma dustu falan filan...

hattını neden hemen değiştirdi nişanlın briaz anlamasız geldi bana ayrıca hattını kapatsada geriye dönük döküme ulaşabilirsin..

nişanlın o kızla konuşmaıdysa ben de bişey bilmiyorum erkeklerle ilgili..
herzamnki üste çıkma çabaları,gurulu erkek modları.bana nasıl güvenmezsin havaları..
oyk yazmış galiba,bırak o kendini aklamaya çalışsın diye..sen haklısın..kızmakta ispat istemekte..şimdi de peşinden koşmaya gerek yok..
adam o kızla görüşüyordu ve ortaya çıkmasın diye bu kadar gururlu havaları yapıyor..aklınca sen kurcalamayıp olayı,peşinden koşup af dileyeceksin..
gece gece hiçbir yerden arama kaydı karşıdan aramaları bulamaz,sana ne gösterdi kimbilir..
burda çok konu varıd,hatta geçen günd e vardı,adam nişanlı ama beni seviyor diye..oku derim ben:KK66:

Başımdan geçen bir olayı anlatayım tam konusu açılmışken. Bunla bağdaştırmak için değil sadece madalyonun her iki tarafını da görün diye yazıyorum :)

Üniversitedeyim bir çocuk beğenmiş beni peşimde dolandı bir süre, görüşelim yemek yiyelim diye ısrar ederdi hep. Hiç istemedim, gitmedim, Mesaj atar, bir kere benle yemeğe çıkmadın diye beni ezmeye çalışırdı, kendine öz güvenin yok gibi vs.. Yer mi Anadolu kızı.. yemedim tabi. Böyle ayda bir ya da 2 ayda bir mesaj atardı arada sırada ben de telefonu kayıtlı değildi.

Okul bitti, memleketine dönmüş.. Zaman geçti.. Bir gün mesaj geldi akşam, yarın Ankara da olacağım seni mutlaka görmek istiyorum, sabah mutlaka buluşalım sonra işlerim olacak diye.. Numara kayıtlı değil tanıyamadım, bu arada B12 vitamin eksikliğinden hafızam çok kötüdür 1 ay önce yaptığım büyük kavgayı bile unutabiliyorum örneğin..

Sabah uyandım, okudum mesajı cevap verdim; Anlamadım? diye hem dalga geçer gibi hem sen kimsin tarzında ..
Meğer vatandaş nişanlıymış hem de bana mesajlar atarken sevgilisi felan da varmış kız Ankara da yaşıyor yanına gelmiş.. Yanında kız, benim mesajı okumuş aradılar.. Bağırıyor çocuk ama nasıl.. Küfür, hakaret..

Kız aldı telefonu eline aynı şekilde o da.. Ben sonradan anladım konunun o çocuk olduğunu. Zekama da güvenirim açıkçası olayı da hemen kavradım.. Kız gördü, o denyo benim peşimde koştuğumu söyledi.. Rahatsız ediyordum güya.. E be kızım karşıdan bana bir mesaj gelmemiş olsaydı ben Anlamadım? gibi bir soru sorar mıydım.. manyaklığın sınırlarını aşar mıydım...

Kıza telefonda açıklayamadım kapadım telefonu deliler gibi bağırıyor.. Sonra aradı bana sordu, sen neden nişanlımı rahatsız ediyorsun sen de hiç mi vicdan yok, şerefsiz, namussuz bilmem ne.. Şöyle bir düşündüm bunlar tencere kapak misali, bu kızın çekeceği çile var bunu ben burada bitirmeyeyim (Attığı mesaj duruyordu bende, kıza gösterebilirdim). Kıza gıcık oldum ayrıca, insan olan aklı olan bir sorgular.. çocukta bana mesajlar atıyor, ne olursun kıza böyle böyle söyle, ben peşindeydim de bilmem ne diye.

Aynen şunu dedim; Ya kusura bakma ben nişanlına aşığım, unutamadım, rahatsız ettim seni de, onun hiç bir suçu yok, umarım mutlu olursunuz.. bir daha asla rahatsız etmeyeceğim.

E tabi kız inandı saftirik. Bazen kötü olabiliyorum farkındayım :KK62:

O şahsiyetin boynuzlarının uranus'e kadar ulaştığından eminim.. erkek değişikti, bilirsiniz bu tipler düzelmez..

Demem o ki, her zaman madalyonun iki tarafını da görün. Kıssadan hisse :KK45:

Nişanlınızdan döküm istemediniz mi? Ayrıldınız mı direk? ya 24 sayfa olmuş okuyamadım,son durum nedir? Kız madem nişanlınızı suçluyor ispat etsin ozaman, dökümleri mesajları göstersin madem

Kizin amaci rahatsiz etmek yada taciz olsa mesajda napiyorsun demez ki. Cok belli ikisi arasinda iletisim var. Taciz eden manyak bir kadin napiyorsun demez guzelim cok baska mesajlar yazar.

konu fake mı yoksa üye mı fake anlamadım ben yaa.her açtıgı konu çelişkilerle dolu

Hatti kapatmakla olmaz bu is nisanlin cikarsin tlf dokumanlarini anlarsin o zaman kim durust kim yalanci. Eski esime de msj gelmisti bir aksam nasilsin diye ne yeminler etmisti bu kadin rahatsiz ediyor psikopat diye hatta cok msj yaziyormus kadino psikopat diye kaydetmis.. Sonra anlasildi rezilligi adinin ve bosandik. O zaman onemsememistim de birkac ay sonra aldatildigimi ogrenince tlf dokumanlarindan anladim ki bal gibi de kadinla mesajlasiyormus

Valla öyle takıntılı insanlar oluyor ben inanırım

benim eski eşimin eski sevgilisi de biz nişanlandıktan sonra resimlerimizi görmüş face de
mesaj atmıştı utanmaz arsız
birde öyle bir ayrılık yaşanmış ki çirkinleşmişler sonunda
kız 1 ay sonra evlenmiş

evli olduğu halde mesaj attı
sonrasında da hep rahatsız etti bizi ama
utanmazlar olabiliyor
nişanlında bişi diyememiş olabilir onun seviyesine düşmemek için
döküm iste sonrası belli olur zaten

o kız gerçekten cok yüzsüz birisi. burada cıkmadıgı konuşmadı insan kalmayan birisi.. ne hakaret ne küfür işlemeyen birisi ama haklısınız nişanlım gözünü korkutsa idi baştam esaj atma cesaretini bulamazdı
sen inanmaya hazırsın gibi geldi bana.. ama canım asla inanma o kızla kesinlikle görüştü .. kesinlikle

Çok kötü bir durumdayım. nişanlımla 4 yıldır sevgili 3 aydır nişanlıyız. İlişkimizin ilk başlarında benden önceki cıktıgı bir kız ismi ece sürekli bunu rahatsız ediyordu Seviyormuş nişanlımı faceden olsun telefondan olsun anlamıyordu kabullenemiyordu benimle çıkmasını nişanlım beni karıştırmak istememişti o zamanlar zaten daha yeniydik kendisi halletmek istemişti
. Biz 3 gün önce görüştük alışveriş yaptık düğün için bir kaç bir şey aldık
Saat geç olmuştu yemek yiyelim öyle eve gidelim dedi nişanlım. tamam hayatım telefonu verde annemlere haber vereyim beni beklemesinler boş yere merak etmesinler, bugün telefonunu hiç görmedim elinde yanında demi dedim. gülerek Neyse çıkardı telefonu bi baktı noldu dedim ? Mesaj işareti gördüm mesaj gelmiş kimden ki dedim.
Bilmiyorum diyerek panikledi. Aç bakalım bir dedim Kayıtlı olmayan bir numaradan Napysın mesajı ?
Kim bu sen benden ne saklıyorsun dedim çıldırmış durumdaydım nasıl bilmiyorsun ara hemen dedim..
Aradı Meğerse mesaj atan kız ecey miş
Nişanlım: Kızım sen bizi neden rahatsız edip duruyorsun derdin ne sesin
Kız: Benim bir derdim yok ki bla bla birşeyler geveleyip duruyor aldım telefonu elinden
Sen ne utanmaz arlanmaz birisin utanmıyormusun Nişanlımı rahatsız etmeye seni maffederim yeter artık .!
Kız: Asıl be seni maffederim defol git burdan burası senin gibi bir pislikten kurtulur. !
Nişanlım: aldı telefonu bastı küfürü kıza bana öyle deyince ilk defa yanımda küfür etti.
Allah seni kahretsin dedim sakın gelme peşimden diyerek arkadaşıma geldim evede gidemedim :KK43:
kızın numarasını almıştım kızı aradım
Ben: Kızım bak seninle insan gibi konuşacağım nişanlımdan ne istiyorsun derdin ne senin?
Kız: Bak hayatım bak canım ( kızdaki rahatlığı görmeniz lazım boğup olduresiniz gelir ) bana pislik dien kız bak hayatım dedi benim kimseyi rahatsız ettiğim yok , ben sizin nişanlandığınızı bilmiyordum . Ayrı biliyordum ( biz 3 ay ayrılık durumu yaşamıştık).
Biz fuatla sürekli konuşuyoruz sohbet ediyoruz mesajlaşıyouz. hayallerimden bahsediyoruz Nişanlı olduğunuzu bilsem aramazdım mesaj atmazdım. Hatta biz görüştük.. geçenlerde de görüşelim dedi ama ben istemedim .! ( fuat bu kıza görüşelim diyecekte kız gelmeyecek öyle mi dedim içimden ) o çok karaktersiz birisi sen cok iyi birisin kendini heba ediyorsun dedi..
Ben: Yalan söylüyorsun defol git Allahından bul deyip kapattım konuşamadım cok kötü oldum.
Nişanlım aradı: Sen nasıl bir insanısın hiç mi utanmadın nasıl yaparsın bunu bana dedim kızın anllatıklarını söyledim :KK43:
Nişanlım: Yemin ederim o kızın anllatıgı herşey yalan bizi ayırmak için yapıyor karaktersiz. bilmem ne bilmem ne..
Ben : artık senin hiç birşeyine inanmam konuşmadım diyede de yemin ettin dedim
Nişanlım: Benim tek hatam onun beni rahatsız ettiğini sana söylememek oldu. beni 1 2 haftadır sürekli rahatsız ediyor arıyordu diyemedim sana çünkü söylesem yine beni dinlemeyecektin yine aynısın yapacaktın ( evet eğer bana söylese ben yine dinlemeden kıyameti kopartırdım) Hattımı bile değiştiremedim onun altındada bir şey arayacaktın kendim halletmeye çalıştım ama beceremedim çok özür dilerim nolur affet dedi
Ben: Sana asla inanmıyorum yazıklar olsun o kızla utanmadan nasıl konuşursun mesajlaşırsın saatlerce dedim. yok öyle bir şey diyor yalan diyor o kız diyor beni rahatsı etmemesini söyledim ikna etmeye çalıştım diyor dinlemek istemedim daha fazla kapattım telefonu. sürekli arıyor açmıyorum
evdekilere bir şey belli etmiyorum cok kötü durumdayım kayın validem aradı açamadım telefonu
kim doğru söylüyor kim yalan kime inanacağım eğer böyle bir şey yaptı ise asla affetmem onu asla herşeyi silerim. KK61
ODA BİLİYOR böyle birşeyi asla affetmeyeceğimi kim yalan söylüyor ya kız doğru söylüyorsa ?
ya gerçekten söyledkleri doğru ise
Ne yapacağım fikirlerinize yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yol gösterin bana ..
bence kestirip atma senin olayından daha kötüsü bin beteri benim başıma geldi okadar gurursuz kızlar var kı neler yapmıyorlar nişanlını dinle küsüp terkedeceğine mantıklı davranmaya çalış bazı şeyleri ispatlamasını falan iste sonuçta kaç yıldır tanıdığın nişanlın ve hiç tanımadığın bi kız zaten o kız doğru olsa ilk konuşmada yanında senin olduğunu öğrenince sana kızmayı bırak bilmiyorum k bakma derdi bence nişanlını dinle ama sana söylemedği için tepkini koy

Madem o kadar rahatsız ediyormuş kız neden engellememiş numarasını. Artık her türlü programla ya da operatörle mesajlar dahi engellenebiliyor.

X