nişanlıma mı inanıyım O kıza mı çıldırmak üzereyim .!!!

Bir ara deli gibi eski sevgilimin ayrıntılarını takip ediyordum bu şekilde :-)
Kadın hisseder dediklerini acısı ile tecrübe etmiş bulundum aldatıldığımı bu şekilde anladım :KK62:

Olabilir..Ama anlamadıgım neden dokuman gitmis? Madem oyle sifresini verseymis online islemlere duru girseymis..ortada bir yalan var..ilk kız aramıs dedi..cıkmaz ki arayan no dokumanda..ya nisanlısı kurguladı ya duru birseyleri yanlıs aktarıyor..

evet bende anlamak icin kendiminkine baktimmmm umarim kandirilmiyordur

herkes tecrubesinden birseyler paylasıyor işte...
aklın yolu bir,
konu sahibine ulasan bilgilerin dogru oldugunu kabul etsek dahi nisanlısının tavrı guven verici degil,
hatta dokuman olayından once de telefon gorusmeleri konusunda dogru bir tavra sahip degil...

bence cocuk ikisini bir arada idare etmis,
fakat kesin konusabilmek icin daha saglam veriye ihtiyac var,

yine de nisanlımın eskisi yuzunden ben suclanıyorsam oyle ilişki olmaz olsun der,
hatalı olsa dahi uste cıkmaya calısan bu kisiyle bir ömür gecirmek istemezdim...

Her zaman söylerim " yapışkan kız, yüzsüz arsız kız" masalına asla inanmam. Size de inanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Biraz kurcalayınca hiçte hoş olmayan şeyleyle karşılaşacağınızı düşünüyorum. Umarım yanılırım..

4 yıldır ilişkimiz var demişsin. 4 yıl boyunca o insana karşı hiç güvenin oluşmadı mı ki, nişanlını kapmak ve sizi ayırmak için fırsat kollayan kıza bu kadar kolay inandın?
kızın devamlı sevgilini rahatsız ettiğini, ara bozmak için herşeyi yapabileceğini bilmene rağmen evlenmeyi düşündüğün kişiyi değil de onu dinlemen ve sadece kızın sözüyle onu üzmen saçma.
biri benim sevgilimi bununla itham etse, ondan kanıt isterim. iddiayı ortaya atan kişi onu kanıtlamakla yükümlüdür.
görüşüp görüşmediğini kesin olarak bilmemiz mümkün değil ama bana sevgiline haksızlık etmişsin gibi geldi.
aldatmış bile olsa yargısız infaz yaptığın için tavırların yanlış. önce gerçeği öğrenip sonra tepkini vermen gerekirdi.

is
burda herkez doküman demiş .. ama ona inanmayı seçmediğim için ona güvenmedim için ispat etme gereiği duymamıştı
ispat edincede bitirdi herşeyi :KK43: :KK43:
pispat olmadan inansaydin icinde bir suphe kalip bu iliskiyi agizdan burundan getirecektin. eher iliskiniz saglam idiyse guclenerek devM eder yok eger degildiyse ilk engelde yikilmis olursubuz. numara degistitip supheli hallere girdcegine basta ispatlasaydi. ayrica bundan sonra gizli is yapmamayi ogrdnir. sakin alttan alip yslvarma. duzelirsiniz..

Aldatılmışsın nişanlın kendini Aklamış bu sahte hat dökümleriyle yada sen hat dökümünde sadece hat sahibinin arama ve sm sleri olduğunu bilmeyecek kadar teknoloji özürlüsün veyahut konu fake bence en sonda ki!

cok kötüyüm su anda.. kız kardeşi aradı şimdi duru sen ne yaptın size böyle dedi.
abim cok kötü bir şekilde geldi eve bu işi bitirmiş ne olacak şimdi
neden yaptın bunu hiç mi tanımadın onu bilmem ne haklısınız dedim.. ama ben böyleyim yapacak bir şey yok diyerek kapattım telefonu :KK43:
uff hemen de karisirlar...

4 yıldır berabersiniz nişanlınızın herhangi bir güven suistimal edecek bir davranışı oldumu...
nişanlınız gerçekten bunları yaptıysa emin olun hisleriniz doğrultusunda tekrardan barışsanız bile er geç yine ortaya bişeyler çıkacaktır... (barışıp barışmamak sizin kararınız yada zaman gösterir)
eğer nişanlınız gerçekten haklı olsaydı bunu mutlaka size ispat ederdi diye düşünüyorum.... bakın nişanlınız suçlu da demiyorum ama haklı olan bir insan mutlaka ispat çabasına gider.... en azından size söyleyeceği en ağır lafları bunu ispatladıktan sonra suratınıza yapıştırır ve gider....
kimse haklı olduğu bir konu karşısında sen bana güvenmiyorsun diyerek ilişkisini bitirmez...
Eceye gelince... nişanlınızla sizin aranızda nasıl bir rol aldığını bilemiyoruz... ama oda mağdur bir insan olsaydı nişanlınızın yaptıklarını kendisine yediremez ve herşeyi ispat eder nişanlınıza güzel bir ders verirdi yani nişanlınız ikinizi bir idare etseydi... nişanlınızdan korkuyor falan bunlar hikaye öyle insanlar kimseden korkmaz....

Konu sanhibeside diger konusunda sevgilosini sevmedigini yazmis simdi seviyormusunuz ki uzuluyorsunuz offf karmakarisik..

Canım sen ikisine de inanmamış ikisine de atar yapmışsın. Keşke soğukkanlılığını koruyup, ikisine de buluşma teklifi edip, yüzleştirseydin. Üçünüz bir aradayken ortaya çıkardı kim gerçeği söylüyor, kim yalan söylüyor. Ondan sonra kavga ederdin nişanlınla.

Duru anlatmadıgın blseyler var..ya da yalan soyledigin..yanılıyorsam simdiden affet..

Gecenin bir yarısı nasıl döküman cıkardı da getirdl anlamadım orayı..bilmedigimden belki..dökümanlarda karsıdan arayan numarayı goremezsin..

Biseyleri atlıyorsun..ya da nisanlın bir tiyatro icinde..kız kardesinin araması v.s..bilemlyorum..ortada bir yalan dönüyor..

Uzun sözün kısası, ece amacına ulastı..
Eski konusunda 2 yıldır beraber olduğunu yazmış, aşık değilim vs vs.. ,Bu konuda 4 yıl sevgili olduğunu yazmış ve dün eski konusunda yıl kısmını değiştirmiş.
Konuşmaları boyunca bi nişanlım demiş, bi sevgilim, profilinde bekar yazıyor. Gecenin bir yarısı gelen döküman, ben sürekli netten dökümanıma bakarım gelen arama gözükmüyor, nerde var böyle bir uygulama?
Yanlış düşünüyorum kurgu değildir diycem, mantıklı hiçbirşey yok bu konuda. Adam eski sevgiliyle görüşecek döküman istediği için, kızın ailesi kızı suçlatacak:KK12:

Son düzenleme:
Eski konusunda 2 yıldır beraber olduğunu yazmış, aşık değilim vs vs.. ,Bu konuda 4 yıl sevgili olduğunu yazmış ve dün eski konusunda yıl kısmını değiştirmiş.
Konuşmaları boyunca bi nişanlım demiş, bi sevgilim, profilinde bekar yazıyor. Gecenin bir yarısı gelen döküman, ben sürekli netten dökümanıma bakarım gelen arama gözükmüyor, nerde var böyle bir uygulama?
Yanlış düşünüyorum kurgu değildir diycem, mantıklı hiçbirşey yok bu konuda. Adam eski sevgiliyle görüşecek döküman istediği için, kızın ailesi kızı suçlatacak:KK12:

o kadar da uzun uzun yazmıstım,
"o kızı suclayıp iliskine sahip cıkmaya calısma, bırak nisanlın seni ikna etmeye ugrassın, hem ates olmayan yerden duman cıkmaz" desem sert mi olur acaba diye...
parmakcıklarıma uzuldum simdi.

Çok kötü bir durumdayım. nişanlımla 4 yıldır sevgili 3 aydır nişanlıyız. İlişkimizin ilk başlarında benden önceki cıktıgı bir kız ismi ece sürekli bunu rahatsız ediyordu Seviyormuş nişanlımı faceden olsun telefondan olsun anlamıyordu kabullenemiyordu benimle çıkmasını nişanlım beni karıştırmak istememişti o zamanlar zaten daha yeniydik kendisi halletmek istemişti
. Biz 3 gün önce görüştük alışveriş yaptık düğün için bir kaç bir şey aldık
Saat geç olmuştu yemek yiyelim öyle eve gidelim dedi nişanlım. tamam hayatım telefonu verde annemlere haber vereyim beni beklemesinler boş yere merak etmesinler, bugün telefonunu hiç görmedim elinde yanında demi dedim. gülerek Neyse çıkardı telefonu bi baktı noldu dedim ? Mesaj işareti gördüm mesaj gelmiş kimden ki dedim.
Bilmiyorum diyerek panikledi. Aç bakalım bir dedim Kayıtlı olmayan bir numaradan Napysın mesajı ?
Kim bu sen benden ne saklıyorsun dedim çıldırmış durumdaydım nasıl bilmiyorsun ara hemen dedim..
Aradı Meğerse mesaj atan kız ecey miş
Nişanlım: Kızım sen bizi neden rahatsız edip duruyorsun derdin ne sesin
Kız: Benim bir derdim yok ki bla bla birşeyler geveleyip duruyor aldım telefonu elinden
Sen ne utanmaz arlanmaz birisin utanmıyormusun Nişanlımı rahatsız etmeye seni maffederim yeter artık .!
Kız: Asıl be seni maffederim defol git burdan burası senin gibi bir pislikten kurtulur. !
Nişanlım: aldı telefonu bastı küfürü kıza bana öyle deyince ilk defa yanımda küfür etti.
Allah seni kahretsin dedim sakın gelme peşimden diyerek arkadaşıma geldim evede gidemedim :KK43:
kızın numarasını almıştım kızı aradım
Ben: Kızım bak seninle insan gibi konuşacağım nişanlımdan ne istiyorsun derdin ne senin?
Kız: Bak hayatım bak canım ( kızdaki rahatlığı görmeniz lazım boğup olduresiniz gelir ) bana pislik dien kız bak hayatım dedi benim kimseyi rahatsız ettiğim yok , ben sizin nişanlandığınızı bilmiyordum . Ayrı biliyordum ( biz 3 ay ayrılık durumu yaşamıştık).
Biz fuatla sürekli konuşuyoruz sohbet ediyoruz mesajlaşıyouz. hayallerimden bahsediyoruz Nişanlı olduğunuzu bilsem aramazdım mesaj atmazdım. Hatta biz görüştük.. geçenlerde de görüşelim dedi ama ben istemedim .! ( fuat bu kıza görüşelim diyecekte kız gelmeyecek öyle mi dedim içimden ) o çok karaktersiz birisi sen cok iyi birisin kendini heba ediyorsun dedi..
Ben: Yalan söylüyorsun defol git Allahından bul deyip kapattım konuşamadım cok kötü oldum.
Nişanlım aradı: Sen nasıl bir insanısın hiç mi utanmadın nasıl yaparsın bunu bana dedim kızın anllatıklarını söyledim :KK43:
Nişanlım: Yemin ederim o kızın anllatıgı herşey yalan bizi ayırmak için yapıyor karaktersiz. bilmem ne bilmem ne..
Ben : artık senin hiç birşeyine inanmam konuşmadım diyede de yemin ettin dedim
Nişanlım: Benim tek hatam onun beni rahatsız ettiğini sana söylememek oldu. beni 1 2 haftadır sürekli rahatsız ediyor arıyordu diyemedim sana çünkü söylesem yine beni dinlemeyecektin yine aynısın yapacaktın ( evet eğer bana söylese ben yine dinlemeden kıyameti kopartırdım) Hattımı bile değiştiremedim onun altındada bir şey arayacaktın kendim halletmeye çalıştım ama beceremedim çok özür dilerim nolur affet dedi
Ben: Sana asla inanmıyorum yazıklar olsun o kızla utanmadan nasıl konuşursun mesajlaşırsın saatlerce dedim. yok öyle bir şey diyor yalan diyor o kız diyor beni rahatsı etmemesini söyledim ikna etmeye çalıştım diyor dinlemek istemedim daha fazla kapattım telefonu. sürekli arıyor açmıyorum
evdekilere bir şey belli etmiyorum cok kötü durumdayım kayın validem aradı açamadım telefonu
kim doğru söylüyor kim yalan kime inanacağım eğer böyle bir şey yaptı ise asla affetmem onu asla herşeyi silerim. KK61
ODA BİLİYOR böyle birşeyi asla affetmeyeceğimi kim yalan söylüyor ya kız doğru söylüyorsa ?
ya gerçekten söyledkleri doğru ise
Ne yapacağım fikirlerinize yorumlarınıza çok ihtiyacım var. yol gösterin bana ..
4yıllık sevgilini sen tanıyosun. Daha önce yalanını yakaladın mı mesela. 4yılda telefon numarasını niye değiştirmedi ki. Ama hiç kimsede napıyosun mesajını onu terslicek birine atmaz.

canm dediğim gibi kız kanıt var dedi ses kaydı var dedi
tama göster ispatla dedim
sonra kız telefonu acmadı
belkide erkek arkadaşım onu tehtit etti o nedenle açamadı telefonu cesaret edemedi
yada kız yalan söylediği için açamadı :KK43:
hangisi ama evet yaşayamıyorum zaten birde nişanlıyım aileler var işin içinde doğru kararı bile veremem ben böyle
Yhaa tehtidden korkacak bi tipe benzemio bu kiz sen cok hatalisin anlayip dinlemeden kiyameti koparmissin belki konustular belki nisanlin dogru soyluyor emin olmadan herseyi bozmussun bak kiz mafederim demis sana iki cumleyle de yapmis 4 yil kinse aramaz diye de dusunmeyin arar var boyle manyaklar hem biri bi idda atiyosa ortaya kanitlar simdi. Ben sana gelsem su kadar parami caldin desem sen calmadigini mi kanitlamak zorundasin senin nisanlina yaptigin da bu yazik cocuga iki psikolojik bozugun arasinda kalmis uzuldum valla

Bu kadar tantanaya ne gerek vardı yahu?
Kızı aramak sadece seni küçük düşürür.
En baştan bu kadar olay çıkarmayıp arama dökümüne bakacaktın.
Şifresini alıp internetten bakabiliyorsun.
Eğer böyle bir şey varsa o zaman tepesine binerdin (kızı aramadan).

Kızla nişanlın görüşmüyo olsalar, nereden bilecekler sizin bir dönem ayrı kaldınızı?

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi bir ablan olarakkonuşscağım.sen 4 yıllık sevgiline ınanmıyorsunda hiç tanımadığın bir kıza mı inanıyorsun seni sevmese o kıza telefonda hakaret eder mi? Ben olsam nişanlının yerinde belki terkederdim seni bana güvenin bu kadar mı?diye.ilişkine sahip çık karaktersiz bir kıza bırakma meydanı.nişanlına karşı anlayışla yaklaşsan belki anlatırdı sana arıyor rahatsız ediyor diye sende hattını değiştir derdin olur biterdi.gereksiz kıskançlıklar aşkı öldürür unutma
:KK9::KK9::KK9::KK9:

yukarda arkadaşımızın dediği gibi internetten girip dökümana bakabiliyorsunuz beni arahatsız eden bi yabancı no vardı telimden silmiştim eşim netten girip noyu buldu sizde böyle yapabilirsiniz tek kanıt bu olabilir çok düşünmeden bunu yapın bide kıza size için küfür etmiş siz kızıp gitmişsiniz ne yapmalıydı belliki lafdan anlamıyor.

artık alamam sanırım çünkü hattını değştirmiş bu hattından birdaha aramadı
tanımadıgımbir numara arayp durdu :KK43:
O sonraki mesajlaşmalarından sonra bence nişanlınız doğru söylüyor. Kız belalı siz güvensizsiniz ne yapsaydı adam. Dediğiniz gibi rahatsız ediyor dese yine de kıyameti koparacakmışmışsınız.

X