Nisanlım ve ben yardımmmm. :'(

Seven insan sevdiginin sesini duymak ister...
Seven insan sevdigiyle vakit gecirmek ister...
Mesaj atar sürekli..
Görüsmek ister....
Gelir arar sorar bulusur vs vs ...
Simdi sen söyle seni seviyormu ?? Bence Hayir...

Simdiden böyleyse ki nisanlilik dönemi cok güzel bir dönemdir ..
Evlenince düsünmek bile istemiyorum...

Bende öyleyim mesajlaşma sevmiyorum çok sevdiğim biri olsa bile kısa kesmek istiyorum:KK24: ve 9 ay nişanlı kalmak az değilmi birbirinizi daha fazla tanimalisiniz:cry:

mesajlaşmayı sevmiyor olması bahane değil,gerçeğin kendisi... sevmiyor bence, bu kadar net!!!

Yorum yapan herkese çok tesekkur ediyorum ve saygi duyuyorum.. Ama bazi arkadaslarimiz gorucu usulunu biraz fazla yanlış anlamış.. İslamda zorlama diye birsey zaten yok..farkndaysanz gorucu usulunda gelip hemen seni istemiyorlar gorusuyorsn konuşyorsn fikrine uygunsa begendiysen oluyor. Begenmeyen de soyluyor ve olmuyor. Ben gorusmelerimde konusmalarini cok mantikli ve guzel bulmuştum.. Hala da yanlis bi fikrini görmedim ama ilgiyi seven bi insan olarak ilgisi cok az.. Sevmemiş bunu yasamamis bi insan olsam tamam size hak veririm ama sevincedw olmuyor yillarca seviyorm dedgn insan bir msjyla szi yari yolda birakabiliyor
Gorucu usulunde niyet belli oldugundan adamin da kadinin da kendini saklama ihtimali var yani adam bir psikopat mesela siddet yanlisi ama bunu sana acik acik soyler mi sence? Ama normal tanisan insanlar birbirlerini dogal ortamlarinda goruyor yasayarak ogreniyor ve bu risk yari yariya azaliyor onu demek istemistim ben aslinda (tabii yillarca tanisiklik ardindan evlenenlerde de sorunlar yok mu var sadece risk daha az) sen yuzde yuz risk aliyorsun adami tanimiyorsun problem bu

Artık evlendiğiniz için gönlünüzü yapma gereği hissetmiyordur. Sonuçta arasa da aramasa da bir şey değişmeyecek.

Eşinizin biraz atı alan Üsküdar'ı geçti havası var bence.

Insan sevince msj arayip konusma cok hos seyler
Sevmedigi insanla ne msj nede tlfnda konusma heyecan vermez
Sevdiginin ismini tlfnda gorup msjini acarken o heycan biseye paha bicilmez
Bence maalesef nisanlin pek qevmiyo seni

Artık evlendiğiniz için gönlünüzü yapma gereği hissetmiyordur. Sonuçta arasa da aramasa da bir şey değişmeyecek.

Eşinizin biraz atı alan Üsküdar'ı geçti havası var bence.
Evlenmismi? Ben oyle bise okuymadim

Nikahım oldu ama dugunum olmadi daha :/
Resmi nikahınız varsa resmi olarak eşinizdir. Düğün sadece bunun kutlaması. Düğünsüz evlenenler karı-koca sayılmıyor mu?
Evlilik bağını sağlayan şey nikah. Dolayısıyla nişanlınız değil eşiniz oldu artık.

Adam da bunun bilincindeyse zaten nikahı kıydığı için üstünüze düşme ihtiyacı hissetmiyor olabilir.

Resmi nikahınız varsa resmi olarak eşinizdir. Düğün sadece bunun kutlaması. Düğünsüz evlenenler karı-koca sayılmıyor mu?
Evlilik bağını sağlayan şey nikah. Dolayısıyla nişanlınız değil eşiniz oldu artık.

Adam da bunun bilincindeyse zaten nikahı kıydığı için üstünüze düşme ihtiyacı hissetmiyor olabilir.

Daha bu duruma alışamadıgm için nişanlm diyorum zaten.. Nikah olmadan önce de böyleydi.

Hmm peki gorusunce nisanlin sana nsl yaklasimda bulunuyo
Seven insan hareketlerinden belli eder
Elini tutusunda heycanlanmasindan gozlerine bakistan herhalinde. Yani

Daha öyle birşey yaşayamadk. Beraber dışarı çıkmadık hiç.. O yuzden bunu gozlemleyemiyorm malesef. Bu tur yaklasimlari dini nikah olmadan kendisi yapmaz zaten.. Dini nikahm olcak bi kac gune kadar ancak ondan sonra anlayablrm

Evlenip mahvedeceksin kendini,bile bile yaptım diyeceksin..başkalarını görüp özeneceksin...

Daha öyle birşey yaşayamadk. Beraber dışarı çıkmadık hiç.. O yuzden bunu gozlemleyemiyorm malesef. Bu tur yaklasimlari dini nikah olmadan kendisi yapmaz zaten.. Dini nikahm olcak bi kac gune kadar ancak ondan sonra anlayablrm
Nasil yani sen 9aydir nisanlisin ama disarda hic gorusmediniz bune yaa
Belki sende gordugun bise olacak vazgeceksin nisanlilin budur yani
Kbakmayin ama bence hic dugune falan girisme adam resmen sevmiyo bu tlfnda belli olmus siz ayni evde nsl yasicaksiniz

Nasil yani sen 9aydir nisanlisin ama disarda hic gorusmediniz bune yaa
Belki sende gordugun bise olacak vazgeceksin nisanlilin budur yani
Kbakmayin ama bence hic dugune falan girisme adam resmen sevmiyo bu tlfnda belli olmus siz ayni evde nsl yasicaksiniz

Muhafazakar bir aileye sahibiz fazlasyla yani bilmiyorum belkide çekindigi icin isteyemedi boyle birsey ama benim bu durumu duzeltmekten başka çarem yok.. Daha once yazdiklarimi okuduysanz anlarsnz..

mesajlasmayi sevmiyor olmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez ki . bence mesajlasma olayini sadece haberlesmek icin kullanin . benim sevgilim de boyle mesajlasmaktan nefret eder. bir zaman sonra halini anlayip anlayis gostermek zorunda kaldim. telefonda arayip konusmayi denediniz mi bundan da kaciyorsa belki konusacak bisey bulamiyordur? hemen sevgisinden suphe etmeyin . ilgi cekici komik seyler anlatin telefonda konusurken iltifat edin .telefonda sesin de cok guzel geliyor diyin mesela . bu islerin sevgiyle cok az alakasi var bence.

Muhafazakar bir aileye sahibiz fazlasyla yani bilmiyorum belkide çekindigi icin isteyemedi boyle birsey ama benim bu durumu duzeltmekten başka çarem yok.. Daha once yazdiklarimi okuduysanz anlarsnz..
Ben duygudan ziyade mantıkla hareket ettiğini düşünüyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak.

Yani bakmış evet hayatını geçirebileceği bir insansınız, aileler uyuşuyor, eh sizi de sevmiş (buradaki sevginin aşk olması gerekmiyor). O nedenle mantıklı gelmiş tamam demiş. Ama korkarım çok fazla özel duygusu, aşkı yok. Düzgün bir evlilik olması için kabul etmiş sanki.

mesajlasmayi sevmiyor olmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez ki . bence mesajlasma olayini sadece haberlesmek icin kullanin . benim sevgilim de boyle mesajlasmaktan nefret eder. bir zaman sonra halini anlayip anlayis gostermek zorunda kaldim. telefonda arayip konusmayi denediniz mi bundan da kaciyorsa belki konusacak bisey bulamiyordur? hemen sevgisinden suphe etmeyin . ilgi cekici komik seyler anlatin telefonda konusurken iltifat edin .telefonda sesin de cok guzel geliyor diyin mesela . bu islerin sevgiyle cok az alakasi var bence.

İstedigim bu gibi yardimlar aslinda.. Evet msjlasmayi sevmedigini defalarca soyledi zaten. Ben seni ararm o zaman konuşuruz demisti oyle cok sık msjlasmaya gerek yok dedi.. Ama daha o zamandan beri pek konusmadk telfonda daha cok arada msj atyor

X