- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Ben ona sakalaşıp ederken yanağına küçük küçük şamarlar atıyorum, veya sinir ettiğinde koluna falan vuruyorum, o manada dedim.
şöyle yaparsan döverim seni
ağzını kırarım
evlendikten sonra döveriz he birbirimizi falan,
Acımasızca gelecek ama bir sene sonra kocasından şiddet gördü haberlerine konu olacaksınız diye endişe ediyorum. Sonra herkes soracak "Hiç mi kendini belli etmedi. Nerden buluyorsunuz bu adamları (!)" diye. Lütfen siz ailenizden dahi Şamar yememissiniz bunlar şaka gibi dursa da ileride hiç öyle olmadığını farkedeceksiniz okuyup duruyoruz. İyi düşünün evlenmeden önce
[/
niye intihar ediyorsunuz ki boşanınTecrübe konuşuyor 6 yıllık evliyim kıskanç bir eşe sahibim eyelinerla başlıyor bu zorla baş kapatmaya kadar gidiyor intiharın eşiğinde genç bir kadın olarak söylüyorum sana yapma ne olur at o nişanı
Allah akil fikir versinBen ona sakalaşıp ederken yanağına küçük küçük şamarlar atıyorum, veya sinir ettiğinde koluna falan vuruyorum, o manada dedim.
Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorumTecrübe konuşuyor 6 yıllık evliyim kıskanç bir eşe sahibim eyelinerla başlıyor bu zorla baş kapatmaya kadar gidiyor intiharın eşiğinde genç bir kadın olarak söylüyorum sana yapma ne olur at o nişanı
Ayrılmanız için 100 sebep olsun mu istiyorsun hala ne bekliyorsunuz?Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
Oooo, sorun büyük. Burnunu çıkartamayacaksın camdan dışarı. Bu adamlar değişmiyor biliyor musun? Doktora bile yollamaz seni, görür her yerini doktor diye.Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
İlerde çok pişman olursun lütfen yapma geçmiyor asla düzelmiyor arkadaşım da böyleydi geçer sanarken şiddetlenerek arttı kucağında 2 çocukla ev hapsi yaşıyor şimdi henüz evlenmeden bitir gitsin bu adam kusura bakma ama manyakAşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
sadece eyeliner surme basini kapat vs meselesi degil ki bu. bu tip adamlar ömür törpüsü oluyor. psikolojisini mahvediyor kadinin. eze eze.. oz guvenini elinden ala ala.. kendini degersiz hissedene kadar ugrasiyorlar. sonra kendine olan inancin kalmiyor. bosanmaya bile enerji bulamiyorsun.niye intihar ediyorsunuz ki boşanın
Tek başınıza anneannenize gidemeyeceksiniz nasıl gidecekmişsiniz peki çözüm neymiş?Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
Aşırı kıskançlığı bende şimdiden çok çekiyorum, giyinmeme karışır, evden çıkıp tek başıma yürüyerek anneanneme gidemem mesela, ilerde evlendiğimizde camları ben değil o silecekmiş, ben cam silerken sokaktan geçen adamlar beni dikizlermiş. Bazen kıskançlığı çok daraltıyor boğuyor beni, geleceğim için çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?