nişanlım nişanı attı 2 ayı geçti

Karsi taraftan sürekli bir şeyler bekleyen, kaç bilezik yapıldığına takan, bohça isteyen içindeki dona takılan genç kızlarımız için ibretlik hikaye

Cahil işte kızlık zarını çok değerli sananlardan. Cok da şeyapmamak lazım ☺

Çok pişmanım, şöyle yaptım böyle yaptım çok pişmanım...

Bunları yaparken aklınızı rafa mı kaldırdınız?
Düzelmez tabii ki, düzelmesin de zaten.

İyilerin başını yakmayın, kendiniz gibi birini bulun.

Cocuk seni çok seviyor ama ben cocugun yerinde olsam barışmazdım. Canım uzatmıcam konuyu olan olmuş biten bitmiş yapacak birsey yok. Eski nişanlınla bir konu özürler dile affetmez se bir pasta al bişey yap kendi ellerinle belki affeder cunku gercekten cok sevmiş belli bide beklemiş yani geri dön diye. Hala bekliyor olabilir seviyorsan git konus bence

mutfak önlüğü mü

ahaha komik adammış ama .

Sana rahat batmıs ınsallah hayatlarınıza bakarsınız

Ne yalan söyliyim çok abartmişsiniz be.. Yani yazik olmuş. İnsanogluyuz hepimiz hata yapiyoruz ama bunun geri donusu olmaz sanirim. Daha once hic bu kadar ilgi gormediniz herhalde bir anda bu kadar ilgi alaka gorunce dengeleriniz şaştı.. Ben olsam geri donmezdim asla size

S*çtı Cafer bez getir

Özeleştiri yapmışsın hatalarının farkındasın bu da önemli bir şey sonuçta. Özür dileyip hatalarını telafi etmeyi dene

Bak canım sert eleştirmek istemiyorum seni yapmışsın bir hata körüklemeye gerek yok sen hatanı anladıysan git özür dile yalvar yakar affet beni de gerekirse kapısında yat eğer seviyorsa affedecektir o ilişki durumunu da seni kıskandırmak için yaptım de yoksa o konu basit bir konu değil. Ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin benim evimde içime sinen sadece perdeler benim istediğim ne mobilya alındı ne de beyaz eşya kaynanamla görümcelerim kendileri ne beğeniyorsa beni ona ikna etmeye çalıştılar bende aramızda kırgınlık olmasın diye tamam dedim ve nişanlım ağzını açıp o ne beğeniyorsa o olarak bile demedi bide bakire değilmişsin ve kabul etmiş böyle şeylere takılmam ben ama ben bakireyim nişanlıma olmasaydım ne olurdu dedim seni evine geri götürürdüm dedi ve daha o kadar örnek var ki yol yakınken kendini affettir değerini bilen erkeği bulmak o kadar zor ki ayrıca süt parasına ağır eleştirebilirim annen ayıp etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…