Nisanlim kiraladigimiz evi anneme satin almak istiyor

Açıkçası olumsuz yorumlara şaşırdım.
İnsanlar demek ki sürekli eşlerinden bir kötülük bekliyorlar, ne kadar acı durumdayız o zaman..
Bana gayet makul geldi. Anneniz onun da annesi artık ve Ev sonuçta eşinizin evi, yine sizin yani. Annenizin üzerine almak istiyorsa, ona gerek yok sadece..
Nişanlınız çok iyi bence biri. Maşallah, ömür boyu mutluluklar dilerim..

Cok dogru bir yorum tesekkurler.
Insanlari yasadiklari ya da cevresindekilerin yasadiklari seyleri benimde yasayacagimi dusunuyor.
Asla olmaz diyemem ama olmaz diye umarim.
Guzel yorum icin tesekkurler:)

ben olsam kabul etmezdim. allah göstermesin burda her gün aldatılma boşanma konusu okuyoruz, daha evlenmeden bu mu düşünülür diyeceksiniz tamam ama her şey insanlar için...
yarın bir gün -tekrar allah korusun diyerek söylüyorum- bir şey olsa ailenizin evine dönecek olsanız o evde kendinizi rahat hissedecek misiniz? daha doğrusu sizi rahat bırakacak mı? başınıza kakılacak.
madem maddi durumu yerinde, evlendikten sonra paranız ortak olacak zaten, size verdiğinden arttırıp annenize destek olun derim. ama asla doğrudan onun bir şey almasını kabul etmeyin.
ister istemez parası olan konuşuyor bu devirde. ona bu kozu vermeyin, ne kadar iyi, saygılı biri bile olsa.

Tesekkurler

Öncelikle asla basima kakmaz,asla yapmaz demeyin.Burada ne konular okuyoruz.Evlendikten sonra erkekler genellikle karakter bakimindan değişiyor.
Herkesten herşey beklenir.

Burada aldatilanlarin çoğu ayni cümleyi kullanıyor.Asla aldatilicak bi tip değildi.
Siz nasil bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?

Bence nisanliniz evi alsin ama kendi üstüne yapsin.

Herkesin esi birbirinden farkli. Arada ki yorumlari bastan sona okursaniz anlarsiniz aslinda.
Tesekkurler :)

Annenin geliri varmi aceba alsada annen taksit taksit odese 500 kiraya verecegine esine versin ole ole odenir 5 yıl olmazsa 10 yıl olur nolacak borcunu bildikten sonra esinde adam gibi adam çıkarsa iyi bi fırsat aslinda gururundan kabuk etmemekte haklisin ilerde basina kakar ama dedigim gibi olursa bi sikinti gormuyorum acikcasi

Annenin geliri varmi aceba alsada annen taksit taksit odese 500 kiraya verecegine esine versin ole ole odenir 5 yıl olmazsa 10 yıl olur nolacak borcunu bildikten sonra esinde adam gibi adam çıkarsa iyi bi fırsat aslinda gururundan kabuk etmemekte haklisin ilerde basina kakar ama dedigim gibi olursa bi sikinti gormuyorum acikcasi

Burada 500 e kira yok ki, daha dogrusu Istanbul'da 500 e kira var mi :)
Yorum icin tesekkurler ama basina kakmaz. Dusunuyorum bende hala.

Nisanliniz kendi üzerine alabilir anneniz oturabilir bence

Tesekkurler

Yorum tesekkurler, bakalim :)
bence o sekilde daha yanlıs alıcaksa alsın yoksa annen kirada oturdun bu sekılde her olaya boyun bukmek zorunda kalır ne olucagı belli olmaz ki ben olsam esin nisanlın iyi olabilir ama bence daha dur evli bile degilsn annen evi satmıs ille para kalmıstır daha ufak 1.1 daire alın bence anne ne ama kendi parasıyla

bence o sekilde daha yanlıs alıcaksa alsın yoksa annen kirada oturdun bu sekılde her olaya boyun bukmek zorunda kalır ne olucagı belli olmaz ki ben olsam esin nisanlın iyi olabilir ama bence daha dur evli bile degilsn annen evi satmıs ille para kalmıstır daha ufak 1.1 daire alın bence anne ne ama kendi parasıyla

Malesef para artmadi, nisanlim alsa da kendi uzerine yaptiracagim, annemin ustune degil yani. Tesekkurler :)

Bence nisanlinizin ustune olsun tapu ya da sizin ustunuze.annenizden de kira almayin.siz yatirim yapmis olursunuz sonucta.nisanlinizin ailesi ne der ki bu duruma sikinti olmasin bastan

Evi alsin bence kendi uzerine annenizde oturur isterse cuzzi bir kira verir sizin icinde yatirim olur bu şekilde olursa olabilir gibi göründü

Merhaba bayanlar, dert degil ancak amacim fikrinizi almak.
Kinamadan yargilamadan yorum almak istiyorum.
Belki az bucuk actigim konulardan bilirsiniz beni, 20 gun sonra hayatimin aski dedigim adamla evleniyorum. Manevi zorluklardan beni kurtaran, beni yeniden hayata donduren adamla. Maddi manevi destegini hic cekmedi uzerimizden. Onun sayesinde cok sey atlattim.

Annem babam ayri ben annemle oturuyorum, kendi evimizdeyiz ve evi sattik bir takim ihtiyaclardan oturu. Ardindan tamda gelin gidecegim evin iki yan binasinda anneme kiralik bir daire bulduk yarin tasiniyoruz. Annem babamdan, ben ve ablam babamdan cok cekti, kucukken ac kalip ondan para istedigimizde tas yiyin derdi bize.
Nisanlimin hali vakti yerinde, kendine ait bir restoranti var.
Yaklasik on gundur kiralik ev bakiyorduk. Sartlarinin anneme uygun olmasi gerekiyordu cunku ben zaten 20 gun kalacagim o evde sonrada evlenecegim.
Ev arayisimiz basladigindan beri nisanlimin bana soyledigi tek sey "ben annene ev alayim"
Evet benim bir babam olsada "olmadigi icin" neredeyse o benim babam oldu, maddi manevi. Ama bunu kabul edemezdim aynisini ona da acikladim ama o bos yere gurur yaptigimi, yillardir bir aile oldugumuzu ve annemin damadi degil oglu oldugunu soyledi. Kazandigim paralari bos yere harcamak yerine aileme harcayacagim elbette, yoksa ben neden para kazanayim neden calisip cabalayayim diyor.
Anneme henuz bu konudan bahsetmedim. Zaten dugun stresi ve anne evinden ayrilacak olmanin huzunu bastirmisken bu konuyu hep erteledim. Tuttugumuz ev sifir bir daire yeni yapilmis bir site, nisanlim kiraya veren insaat sirketinin sahibini taniyor ve isterse daha makul bir fiyata pazarlikla almak istedigini soyluyor. Ben hala hayir demekle mesgulum.
Tek amacinin yardim etmek ve annemi asla kimseye muhtac etmemek oldugunu biliyorum ve bu aklima geldikce babamdan her gecen gun daha da nefret ediyorum!
Siz soyleyin bayanlar, siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?
Gercekten stres, stres ustune dert bitmiyor. Sadece kendinizi benim yerime koyup yadirgamadan yorum yapin.
Tesekkurler:KK200:
senin niyetin orada şu kadar yazıdan bile anlaşılıyor nişanlın bunu farketmiş ama ben onun yerinde olsam o evi satın alır hediye ederdim sürpriz olarak bunu kime desen uyanık bir tip olmadıkça kabul etmez bende etmezdim rızkı veren Allah hayırlısı olsun.

Cok ince bir davranış. Cok guzel de annen de sen de hayatınız boyunca esine minnet edip alttan almak zorunda kalacaksınız. En ufak olayda oturacak eviniz yoktu lafları olabilir. Eski eşim benim üzerime ev almak için yalvariyordu bosandigimiz gün sana ev bile alacaktım nankör yaratik diye çığlık çığlık bağırdı pislik serefsiz

Son zamanlarda okuduğum en güzel ic acici konu onca aldatma konusunun içinde insanin içini aciyor ne güzel bi insana denk gelmissiniz kendi Esim iicin dunyanin en saf en iyi niyetli insani derdim o bile bukadarini yapmaz fikrime gelince ev sen yada eşinin üstüne olsun annen bedavaya otursun bi evlenip evliliği oturtun isterse yine verir tapuyu

X