• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım düğünden önce resmi nikahtan sonra birlikte olmak istiyor karar veremedim :/

Yoo hayır, gayet ifade etti, evliliğimizin büyüsü, anın romantizmi falan diye. Ben de diyorum ki fazla naz aşık usandırır derler, adam istiyor sen de boş değilsin sadece gürültülü bir kutlama için o "özel" anları ertelemeye gerek yok. Veya ertelesin bana ne ya. Seksin zamanının belirlenmesi, planlanması falan zaten doğallığını bozar ki. Ben olsam şey yapamam, görev gibi yani, "şu tarihte beraber olunacak, ol!" der gibi. Benim esas demek istediğim bu.
Cinselliğin tıpkı yemek yemek, tuvalete çıkmak gibi bir ihtiyaç olduğunu kabullensek bu kadar ulaşılmaz, gerektiğinde tehdit unsuru olabilecek bir aktivite olmadığını anlayacağız aslında. Bu ihtiyacı gözümüzde fazla büyütüyoruz bana göre.

Sonuç olarak az çok aynı şeyden bahsediyoruz tabi ki haklısın...
Zaten akışına bıraksalar her şey zamanını bulur ve güzel olur ama nişanlısının pazarlık yapması hoş olmamış...

Tamamen kendi keyfine kalmış...
Nacizane fikrimi belirtmek istedim ben sadece..

Okudum dini nikahin resmi nikahtan farki mehir kismi oda sonradan yapilabiliyormus.. Kendi karari ben uhuveti bozmama taraftariyim..Bana gore dini nikah dualar esliginde, ardindan namaz sonra halvet yakistirdigim bu.
bizim dini nikah hiç öyle olmadı.kına gecesi öncesi hiç bilmediğim 2 kişi nikah şahidm oldu.mehir soruldu söyledim eşim kabul etti ama ben 10 dakika sonra unuttum. bazı aileler böyle guzel yapıyorlar dini nikahı ama geneli öyle olmuyor

bence hiç bir sakınca yok, o anın durumuna göre istersen olabilirsin. bizimde düğünden önce oldu. eşinle beraber olsan da yine de düğün gecesi otele gitmeni tavsiye ederim bizim düğünümüz de memlekette oldu, otel 1 saat uzaklıkta şehir merkezindeydi yine de gittik otele.

Sonuç olarak az çok aynı şeyden bahsediyoruz tabi ki haklısın...
Zaten akışına bıraksalar her şey zamanını bulur ve güzel olur ama nişanlısının pazarlık yapması hoş olmamış...

Tamamen kendi keyfine kalmış...
Nacizane fikrimi belirtmek istedim ben sadece..
Saygı duyuyorum zaten. Fakat bu sadece bir tercih olarak kalsa ve toplumumuzu temellerinden sarsan, ölümlere sebebiyet veren bir tabu olmasa inanın sesimi çıkarmam. Ne alaka demeyin, fakat bu işi bu kadar büyütmesek inanın başımıza cinsellik temalı felaketler gelmez belki.

Hayatin ne getirecegi belli degil bir sorun oldu ayrildin ne olcak ozaman, kendinize deger verin ve bu durumu ona degil kendini dusunup karar ver bir bir insan namusu icin yasar yani allah askina biraz mantikli ol cahil degilsin sonucta, senin icin diyorum bir anne olrak ailenide duşün ben uzuldum acikcasi bir anne olrak allah kimseyi evladiyla sinamasin,hakkinda hayirlisi olsun umarim dogru karari verrirsin:KK54:
Lütfen namus demek biriyle sevişmek demek değildir.Namus dürüstlük doğruluk demektir.Ayrıca adam zaten nikahlı kocası.Düğün evliliği kutlamak için yapılan bir eğlence törenidir.Akıl verdiğiniz insandan daha bilgili olduğunuzu hiç düşünmüyorum.

Lütfen namus demek biriyle sevişmek demek değildir.Namus dürüstlük doğruluk demektir.Ayrıca adam zaten nikahlı kocası.Düğün evliliği kutlamak için yapılan bir eğlence törenidir.Akıl verdiğiniz insandan daha bilgili olduğunuzu hiç düşünmüyorum.

Çoook yanlış sulardasın kardeş...
Namus=kadın bacak arası
Kimse toplumumuz için aksini iddia edip insanlara yanlış fikirler vermesin.

Saygı duyuyorum zaten. Fakat bu sadece bir tercih olarak kalsa ve toplumumuzu temellerinden sarsan, ölümlere sebebiyet veren bir tabu olmasa inanın sesimi çıkarmam. Ne alaka demeyin, fakat bu işi bu kadar büyütmesek inanın başımıza cinsellik temalı felaketler gelmez belki.

Anlıyorum demek istediğinizi fakat şükür ki burda öyle bir sorun yok...
Maalesef o zihniyeti nerede olursak olalım, kaç yüzyıl geçerse geçsin bitirebileceğimizi sanmıyorum...

Burda büyütmek kavramı yerine daha çok tamamen kendi duygusal isteğine bırakılmış...

En basitinden ben gerçekten özel günler için fazla hassas bir insanım.. Doğumgünüdür, yıldönümüdür.. Unutmam elimden ne gelirse ufak da olsa yapmaya çalışırım ama eşimde öyle bir sıkıntı yok gayet rahat pek önemsemez.. Bu yüzden ben mesela düğün öncesi sıcak bakamadım tamamen duygusal yönden...

Yoksa istesek tabi ki yapardık bunu tabu olarak gördüğüm için değil yani...

nikah "sevişme izni" değildir. aile birliğinin kanunlarca korunması ve tanınmasıdır.
sevişme kağıdı olarak algılanması yersiz.

ben belki erkek arkadaşımla sevgili olduğum dönemde yaşarım cinselliği, bir başkası böyle nikahı bekler, kimi düğü olsun sonra der, kimi düğünden sonra da yapamaz.
içgüdüsel bir şey bu ve değer yargılarınızla alakalı daha çok.

bekaret kaygı ve korkunuz varsa düğünü bekleyin.
yoksa nikahı da beklemek saçma.

Benim eşim yalvarmisti bizim imam nikahimiz dugunumuzden 6 ay önce olmuştu hani nisanliyiz geziyoruz tozuyoruz günaha girmesinler diye yaptırdı aileler nasıl yalvariyodu ben hep Hayır diyodum sonuçta dünyanın binbir turlu hali var iyi ki kabul etmemisim hersey daha güzel oldu o ilk geceki tatlı utanmalar cekinmeler çok güzeldi ama işin acılı kısmı var bide :KK47::KK31:bence yapma dugunden sonra daha mantikli tabi bide nikah için gittiğinde aynı evde kalacaksınız bu kadar çok isteyen adam seni kıvama getirir sonuçta seks mantık işi değil o havaya girdin mi çıkması zor bide nikahli kocam rahatligida olunca .. kacinilmaz:KK8::KK8:

Az once cvp verdim ama onlar isin dalgasiydi.bu olay biraz spontane olur bugun olmaz yarin olur gibi bisey yok.ne zaman kendine karsi koyamazsan ozaman olur.ayrica nikahtan sonra resmen kocan senin istemekte biseyler beklemeside hakki yani adamin.sahsen bende isterdim.kim ne diyebilirki resmen kari kocasiniz.nikahtan sonra o eve gittinizde sende kendine karsi koyamicaksin bu sozumde yuzde yuz arkasindayim.

Bilgili olmam gerekmiyor bu durum icin, icten gelen birsey zaten canim siz hayatiniza oyle bakiyorsunuz ben boyle,bana ters sana normal

Ben gerdrk gecesini hatırlamıyorum buyusunu nerden hatirlim yotgunlukyltan direk yatmak istemiştim:KK70:

Karar verdiniz mi :KK48:

Bu teklifi eden rahat durmaz diyeyim. Ortamı hazırlar, sizi kandırır olanlar olur söylemediler deme:KK53:

5 Şubat a ne kadar kaldı şurada az beklesin yani :KK45:

kaynananın evinde yapmak daha zor olur nikahtan sonra kocan zaten aynı evde kalmanızın ilk günü olmalı o iş. o eve ilk kaldıgın andır cünkü yap gitsin haklı sonra tatildi kaynanadı derken rahat olmayacaksın

Yuh ya artik gerdek anina da Kk da karar veriliyor. Pes yani bunun neyini soruyorsun arkadasim ya icinden geliyorsa sevis icinden gelmiyorsa sevisme.

Konu yuzunde hala namusu sevisme ile alakali bir kavram sanan kadinlarin varligini gorduk, yine utandik.

Asıl derdin bence bu işin olup olmucagı olmasın ben olsam düğün sonrası kV gitmeyi dert ederdim düğünde sonra gideceğin oteli ayarlayin bence ben ilk gece kv evinde kalmak istemem yine de karar sizin tabi ki mutluluklar

Canim imam nikahi olmadan evli olmuosun resmi de olsa, ha musluman degilsen onu bilemem.. Nikahli olup dugunden once anlasamayip bosanan cok kisi biliyorum ben... tercih senin ama hergun evlenmiosunn.. bu en ozel anin uygun olan neyse onu yap derim ben...Bu kadar bekleyen bir ay da bekler yani.. ben evlendigim gece anne evinde kalmistim 2 gun sonra anca esimle basbasa kalabildim cok da guzel oldu icime sindi hersey yani.. tercih senin...yakisani yap kendine

özel an felan tamam da Müslümanlığı işin içine karıştırman pek hoş olmamış.. biz farklı düşünüyoruz ve yapıyoruz diye Müslümanlıktan mı çıkmış oluyoruz?? bence yorum yaparken herkesi düşünecek şekilde yapmaya gayret gösterin şimşekleri üstünüze çekmeyin derim..

Back