Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi ozamanewt normal. kız nikahını yapıyor. dini ve hukuksal hatta ahlaki hiçbir bozukluk yok.. annesine mi sorsun özel hayatını!
Iyi ozaman,sizin icin normal olan bir durumu ben degistiremem bos dedim ya nedesem herkezin kendi bilecegi sey ben kizimin sadece nikahi kiyilip dugun olmadan herseyi yapmasini istemem, oyle bir zihniyeti tasimaz kizim insallah, hoscakalinewt normal. kız nikahını yapıyor. dini ve hukuksal hatta ahlaki hiçbir bozukluk yok.. annesine mi sorsun özel hayatını!
nikah yapınca evlenmiş olmuyorlar mı ? gerçekten anlamadığım için soruyorumIyi ozaman
Iyi ozaman,sizin icin normal olan bir durumu ben degistiremem bos dedim ya nedesem herkezin kendi bilecegi sey ben kizimin sadece nikahi kiyilip dugun olmadan herseyi yapmasini istemem, oyle bir zihniyeti tasimaz kizim insallah, hoscakalin
Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım
aynen...köyde o işi yaptırmaya zorlarlar.gelinliğini çıkarmadan tuysun ordanKv evine gitme sen bi kere, yap yapma ertesi gün herkes bir bakacak çarşaf kontrol edecekler belki, kimse alınmasın ama erzurumlular tutucu olur
Merhaba hanımlar. bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. yaptığınız yorumlar insanın bakış açısını genişletiyor. Şimdi benim de kimseye soramayacağım bir derdim oldu ve size danışmak istedim. 24 yaşındayım. Nişanlıyım. Bir ay sonra 31 ocakta kına 5 şubatta düğünüm var. Düğünümüzden önce resmi nikahımız olacak haftaya. Nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ve ayrıca Hem o hem ben ailemizin bulunduğu şehirlerde değiliz. Ben yüksek lisans için başka yerdeyim o da atandığı için bir başka şehirde. Düğünden sonra onun bulunduğu şehirde Erzurumda yaşıyacaz. Ben haftaya resmi nikah için onun yanına gidicem evimiz tutuldu gittiğimde aynı evde kalcaz çünkü pansiyona falan gidip masraf yapmayayım dedim. Ben gidene kadar eşyalarımız gelmiş olacak. Daha önce de eşyaları almak için yanına gittiğimde aynı evde aramızda bişey olmadan kalmıştık. Fakat şimdi nişanlım resmi nikahımızdan sonra evimize geçeriz romantik bi şekilde birlikte oluruz düğünü beklemeyelim o zaman zaten yorgun olacağız diyor... Zaten düğünden sonra ailesinde kalmamız gerekiyor o gece çünkü ailesinin memleketi ile erzurum uzak birbirine hem kış yollar sıkıntılı arabamız da yok otobüsle dönecez erzuruma düğünden sonra. E düğün gece bitiyor o saatte otobüs uçak vs yok.... Of Kısaca düğünden sonra orada kalmaya mecburuz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Şimdi size sorum çok kararsızım kusura bakmayın nişanlımın dediği gibi düğünden önce mi bu ilk gece korkumuzu atıp düğünden sonra küçük bi tatile gidecez palandökene rahat oluruz diyor. Böyle mi olsun. Yoksa ben de düşündüm ki "evliliğimizin büyüsünü düğünden önce birlikte olarak bozmayalım" düğün gecesi bişey olmaz sonra eve gelir tatlı anlarımızı yaşar sonra gideriz nereye gitceksek. Ama nişanlım ısrar ediyo senin için romantik bi oda hazırlayacam diyo.. of çok kararsızım
Allah iyiliğini versin kız, güldürdün beni Valla çok istediğin bir şey gerçek olur inşallahBence ver, yani karar ver
sonuçta nikahlı eşin bi sakıncası yok.
Camdan bal yalamaya çalışmak çok iyiymiş.arkadaşım benim nikahım da önden oldu.. nikahtan sonra annem dedi ki ben sizin imam nikahınızı da yaptırayım da sonra siz ne istiyorsanız onu yapın..
zaten demeseydi de beklemeye niyetim yoktu arada 3 ay vardı.. ayrıca camdan bal yalamaya çalışmanın alemi yok. evlisiniz artık niye bekleyeceksin ki.. erkek kadar kadının da ihtiyacı bu.. kocan istiyorsa senin de gönlün varsa yap gitsin.. adamı daha başta isteğinden alıkoyma bence..
imam nikahı konusunda da adam haklı.. benim bildiğim de resmi nikah varsa imam nikahı şart değil.. benim nikahımı kıyan hoca da topluluk önünde edilmiş yemin allah katında da kabul olur demişti..
ankaralıyız ankaranın bir köyünde dayım o gece gelini evine götürmek istemiş ailesi kavga çıkarmış gerdek orda olacak diye.aynı şey teyzemin kzıının başına geldi kızın kapısında kaç kişi çarşaf beklemiş herkese kadar düşmüş olay ne kötü.sonra teyzem olay çıkardı ama nafile kız o geceyi köyde kv sinin evinde geçirdiK.valide evinde gerdeğe filan girmeyin kendi evinizde olsun bunlar..
Evt ama herseyin bi adabi var dugunden sonra olsa ne kaybedeck ama olmadan kaybedecigi cok sey olur,bana uymayan bir durum benim anlayisim bu herkez kendi bilir kinamiyorum asla ama biraz nasihat ederim v dusuncelerimi paylasirim ama herkezin bir dogrusu var benimde dogrum bunikah yapınca evlenmiş olmuyorlar mı ? gerçekten anlamadığım için soruyorum
sadece nikahla evlenen bir sürü insan var düğün yapmayan onlar evlenmiş sayılmıyor mu
ankaralıyız ankaranın bir köyünde dayım o gece gelini evine götürmek istemiş ailesi kavga çıkarmış gerdek orda olacak diye.aynı şey teyzemin kzıının başına geldi kızın kapısında kaç kişi çarşaf beklemiş herkese kadar düşmüş olay ne kötü.sonra teyzem olay çıkardı ama nafile kız o geceyi köyde kv sinin evinde geçirdi
Açıklaması da var beyfendinin araştırmış imam nikahı ile resmi nikahın rükünleri aynıymış aynı yere geliyormuş falan. Bu konuda bi bilgim yok. Aslında istemememin sebeplerinden biri de bu..